![]() |
Citiraj:
Priča ti je poznata , likovi su ti poznati , nema iznenađenja ...... Igra je odlična to stoji bez daljnjega , ali četiri puta igrati ?! |
Pa ima još nekoliko road not taken, pa da vidim. I onako nema ništ pošteno za igrati.
|
Witcher fanovi, dajte mi recite kakva vam je priča na kraju serijala? (dobra/loša) :kafa:
Pitam, jer sam sad završio Witcher 2 (drugi puta) i krenuo s Witcher 3 i planiram samo Main Story riješiti jer ima preeeeevišeeee sidequestova/grindanja... |
Kakva je igra po pitanju zahtjevnosti ? Jel bi se to uopće vrtilo na mojoj konfi ikako ?
|
Ikako bi, odigrao ja na 5870 minimališe
@gin_tonic: dobra :D igrao sam "kolekcionarski" inače, imao sam vremena i volje |
Citiraj:
Ali side questovi su genijalni (hint: tri pijana witchera zovu čarobnice na "druženje"...pišaona :D ), niti u jednom trenutku nisam imao osjećaj da grindam. :D |
Planiram sad prvi puta Main Story riješiti i onda za godinu dana skupljati Achievements/sidequests itd... na Steamu :kafa:
|
Aha, kužim. ;)
Čuj, Steam GOTY se nađe za 33 EUR, tako da se za te pare dobije jako puno igre. :) |
Citiraj:
|
Witcher 3 je game of the decade :)
Ali baš kako dečki kažu, sigurno ćeš tu i tamo skrenut sa puta main storyija, jednostavno je preimerzivan (kako volimo te nove izraze) svijet :D |
fakačine ti, dođoh do 20og levela....geralt i ekipa vise melju nego sam ja izrekao riječi u zadnjih 3 godine uživo...i onda kad pomislim da sam oglušio, skužim da su prestali mlit i gangbanga me neka ekipa na brzinu...stra me kliknit na ikonicu da startam igru...
|
Zato sam odustao vrlo brzo. Toliko mlaćenja i laprdanja... a baš mi se svidjela igra na prvu.
|
Gle, za neke igre treba uključiti mozak, za neke ga pustiti na pašu, sve je stvar ukusa i raspoloženja.
Osobno, u onom što ti nazovaš "laprdanje" sam naišao na više sadržaja, priče, emocija, prikaza ljudske psihe i (crnog) humora nego u bilo kojoj igri do sada, da ne govorimo o isprepletenosti i kompleksnosti akcija i posljedica. Witcher je za mene igra desetljeća. |
Slažem se u potpunosti :) osobno volim što manje cutsceneova i dijaloga. Netko voli što više.
Igru imam i dalje, jednom možda nastavim ali otom potom. |
yer more interested in ploughing yer goat, eh? :D
|
Dobro šta niste napisali da je ovo najbolja igrica ikad. Odigrao tek koji sat, al ovo je vrhunski zasad !
|
Citiraj:
Prvo sam mislio da ćeš posrati igru, i onda je vrhunska :D |
Citiraj:
Ušao sam s 0 očekivanja, izašao oduševljen ! Odma sam i konjića dobio na početku ! Pa šta su imali 3 kune za marketing nakon izrade ? Promakla mi igrica ispod radara :lol2: Sad ću život izgubit na tome |
Prije će biti da si živio ispod kamena :D
|
Ako ćeš baš sve istraživati i oba DLCa proći, računaj na nekih 200-220 sati života da će ti otići u nepovrat. :D
|
200 sati je ništa! Bojim se upisati /played u WoW-u...
|
Citiraj:
Witcher 3 je iskakao iz paštete što se tiče gameplaya. Kupiš 2 šampona u konzumu dobiš witcher 3 sticker gratis, nešto u tom stilu je bio njihov marketing :D Citiraj:
Kada to ubaciš u sate ispadne: oko 2000 sati. LoL jedno 500 sati. COD 2 i 4 jedno 2000 sati :D Citiraj:
|
U potpunosti ti razumijem frenda, ima toliko odluka i njihovih reperkusija da je jednostavno šteta ne vidjeti sve... :)
|
Ja sam u jedan playthrough utukao 400+ sati, ali sam ga prešao skroz na skroz. Svi questovi rješeni, sve gwent karte skupljene, sve lokacije otkrivene, osim onih spoils of war oko skelige-a. Najbolja igrica koju sam ikada igrao. Definitvno. Sad igram drugi put, sa drugacijim buildom, medium armor-caster.
|
|
Čo'eče... 1 godina otišla samo na wow... To je fakat tu mač i za mene :D
|
Citiraj:
|
Nemam vremena za to više, iskreno.
|
Grdo je da. Ja sam većinu tog vremena namlatio za vrijeme faksa. Sad nemam vremena flask nafarmat. A expanzija baš je neka grindava. Nisam ni načeo alta još a brijem da niti neću.
A baš sam si još zabrijao zahalati Witchera. Samo pohvale slušam, bilo bi šteta propustiti :D |
I onda se ljudi zapitaju "where did all good women go" ? :) ekipi koja nije skurila 2000+ sati na gejmanje :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:20. |