![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Sonyju se možeš obratiti preko FAQ-ing Fejzbučine. Sony Mobile HR. |
[QUOTE=thezero;2427016]hvala brko, ajde sad netko ako je probao stamina mode s white list-anim whatsapp i sličnim aplikacijama , da napise svoja iskustva-jel rade kako treba ili poruke dobivas tek kad se ekran upali
hvala Radi sve kako treba klik na stamima mod i dodaj app koje želiš i primat češ poruke i u stanju čekanja. |
[QUOTE=spajder;2427152]
Citiraj:
samo me zabrinjava to da cu u pola dana setat okolo i trazit neku uticnicu, auto, bilo sto... da napunim prokleti mob... |
Jel ti već imaš mob ili ga tek planiraš kupiti :D ?
Uglavnom, imao sam ga jednom bez stamina moda uz također nekakvo srednje korištenje, uredno je izdurao 24 sata. Ali tada mi je ekran bio na 60% osvjetljenja i bio je 4.1.2, tj .253 firmware gore. Sad sa 4.2.2 je vjerojatno još malo bolja situacija. Bilo kako bilo, od jutra do navečer bi ti trebao držati u svakom slučaju. Osim ako nisi baš stalno na njemu ;) |
evo šta kaže tech daily,o battery life. http://blogs.which.co.uk/technology/...axy-note-2-s4/
|
Citiraj:
i da, jesam.. stalno sam na njemu...s note-om imam cca oko 6 sati screen on time-na h+i mobilnim podatcima ili ak sam na wifi ide i do 8-9 sati... i do 20 sati battery time... znam da ne mogu ocekivat nista slicno od xperie z ali bar da mi izdrzi dan jedan :D pa bolje se raspitat da ne gubim zivce kad kupim :) |
Jebga, ja ga nisam baš toliko cjedio i do sada mi je uvijek oko 20-tak sati izdržao, kada sam igrao 2-3 sata Angry Birds :D
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mesc:Na uređaju nije pronađen kvar.Testiran sa servisnom SIM karticom u pozivu,standbyu i preslušavanjem medijskog sadržaja i radi ispravno.Napravljena usproedba sa par novih telefona Prvo su kao zamijenili zvucnik a sad napisu da nije pronaden kvar.pa kog oni hebu u zdrav mozak? Kako se obratit sonyu? Poziv ili mail? Što rec tocno tj. kako se postavit jer hocu ono sto sam platio a ne neki poluproizvod. |
Citiraj:
|
Javio se na fejsbuku i ostavio Imei i serijski broj moba
|
Nebrini riješit će oni to što se tiče Sony mobile HR uvjek su max. korektni i iziđu u susret kad i nebi možda trebali
|
Dobio odgovor da su zaprimili dokumentaciju u četvrtak.sad čekam vjerojatno do ponedjeljka da vidim što će biti od tog.kolko se čeka na odgovor otprilike i ako mi odobre novi uređaj kako to funkcionira?dođem u tekom s nekim dokazom ili?
|
Citiraj:
|
Mob je kod mene ili odgovor?
Kaj šalju poštom ili |
Citiraj:
|
Čekam mob od 24.06.mjesec dana će proc a za ništa.ja stvarno ne kuzim kaj ovi u agramu misle da su ljudi mutavi ili kaj pa da neće skuzit da nisu nis na mobu popravili I onda ga vrate kao popravljenog
|
Citiraj:
|
Pa oni su mi i javili da su zaprimili dokumentaciju i to je to.zato sam pitao kolko se ceka odgovor od sonya
|
Citiraj:
|
Jel netko probao stavljati neke ps1 emulatore ? Posto slabo nalazim neke igrice mislim da bih mi jedan crash dobro dosao :) (Da bude sto lakse za instalirati i igrati)
|
Citiraj:
Ono kaj je najbolje otkljucan je i bootloader i sim. Gore flashan 4.2.2 unbranded firmware i zvucnik radi savrseno. Sve pohvale Sony Mobile HR |
Kao što reko ukoliko neide sa servisom samo se obratit Sony Mobil HR uistinu iziđu u susret koliko got mogu
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:14. |