![]() |
Pa cheff je tako draga osoba, ne bi on to radio :D
|
Pa baš gledam da su ovi iz C.F.P-a napravili kuće u nizu.
Uđem u prvu i izađem na kraju ulice.:D |
Nije istina da nemamo nikakve dogovore...
Sa mnogima imamo farmer<>farma i lovac<>plijen "partnerstva" :) A takva je igra, velke ribe jedu manje... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel ima tamo kakvo zemljište, ono jeftino ... ma može i skupo ima se ... danas demoliram dve kolonije pa moram se negdje smjestiti ... pa sad jel ima di šta onako povoljno sa pogledom na okolne farme ?
|
Moze kordinate tih iz cfp-a?
Catkiller, ne kuzim? |
@Spawn
Makni koordinate iz posta... |
hi hi hi .. al ste komedijaši ...
jedva sam skupio 8000 poena i onda se nađe lik 73 na listi i razbije me ko p.... i šta ne to reć .. ja napadam duplo jače od sebe jer znam da imaju resursa .. ali kad ovakvi jaki napadaju nas smrtnike, neznam šta bih rekao |
aaaaaaaaaaaaaa joj ... kako je netko jadan pa nije svijestan ... ošo kolonizirat planetu tamo negdje u 3 PM daleko (imam svojih razloga : evil : ) i onda nako 4 sata vožnje lik mi 30 minuta prije kolonizacije sjedne na polje .... jooooj ... ide mu jedan za sat vremena do i sada sam naručio odma još jedan, tako je brže i sjest ću pored njega ... taj odma može počet uzgajat račice, kukuruz, pšenicu, .... kako sam se naljutio ... kako će mu koska zapest u glu sada kada za sat nikne kolonija do njega i onda za 4 sata još jedna ... pa slijedi tarzanska poruka: Ja Farmer ti farma ...
|
Nadam se da ti je velika kolonija jel si zauzeo polje par minuta prije mene nakon dosadne 4 i pol satne voznje kolonizatori se ljuti vracaju doma ... ako sve prodje u redu i opet netko ne sjedne na polje do sad ces dobiti susjeda, a onda se uskoro vracaju oni ljutiti ...
Dobio je poruku dobrodošlice :) |
Evo vratio se cheff sa sluzbenog putovanja, donio i par slika :D...
http://img262.imageshack.us/img262/2...ffarmer9ax.jpg |
što na ovo reći ...
znam dajte vi ona pitanja :D ovaj mačak bio lud osto lud :beer: |
Citiraj:
|
shebo sam se:=
|
Citiraj:
|
aha morat cu i ja preselit base of operations :D
|
U 1.svemiru je teško operirati, jer svi imaju falange, i lako te srede....
al zato, 2. i 3. e mile moj, tamo je lova :) |
Prodaje se account na ogame.org
odustajem, imam puno obaveza i nemogu na sve strane održavat igru pa ono...account ima 794 bodova. uni 9 |
Meni se to isto neda igrat ako neko oće...acc
Imao sam 6k bodova, pa mi skršili sveeeee pa sad imam oko 4900... |
Citiraj:
|
Meni bili skršili 2 puta svu flotu... od onda se pazim, uvijek fleetsave, po noći da me neko napadne na svim planetima, neće nabrat 20k...
|
nema toga vaseg PCE nigdje...
|
Citiraj:
|
nisam citao svih 35 stranica. ja bih uglavnom pristupio nekog gildi na univerzumu 1, neznam kojoj da posaljem zahtjev za primitak
|
Citiraj:
|
evo mene upravo ice fisherman napada, uništio mi je cijelu obranu:
90 raketobacači 40 ionski topovi 3 gausov top 40 teška laser artiljerija 1 mala štitna kupola... mislim stvarno... fleetsave je napravljen, al stvarno ovo nisam očekivao... od kolege forumaša...:fuming: LJUT SAM KO PAS!!!!:fuming: još 7 min do napada.... |
90 raketobacači 40 ionski topovi 3 gausov top 40 teška laser artiljerija 1 mala štitna kupola... mislim stvarno... fleetsave je napravljen, al stvarno ovo nisam očekivao... od kolege forumaša...:fuming: LJUT SAM KO PAS!!!!:fuming: još 7 min do napada.... |
90 raketobacači 40 ionski topovi 3 gausov top 40 teška laser artiljerija 1 mala štitna kupola... mislim stvarno... fleetsave je napravljen, al stvarno ovo nisam očekivao... od kolege forumaša...:fuming: LJUT SAM KO PAS!!!!:fuming: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:36. |