![]() |
Dolar je potrošen :) Btw, sve 3 Steam igre iz 1$ paketa aktiviraju se zajedno
|
molim nekog za Galaxy on Fire 2 HD (poklon, prodaja, svejedno).
PM |
Pinball FX2 je sad kog zanima :respekt:
|
hrpa flipera za šaku kuna :D odličan bundle...
|
Od 27.11-3.12 na "Pari" dnevne rasprodaje - još 9:34h do isteka donje ponude:
-Skyrim 7,49E -Sleeping Dogs 4,99E -L4D 2 3,49E -The Walking Dead 6,24E -Outlast 6,45E http://store.steampowered.com/ |
Kaj je sleeping dogs? Jel to valja čemu, da se počastim...
|
GTA IV klon s dosta martial arts makljaže (pucanja ima ali sporadično).
Pogledaj gameplay na YT, imaš temu tu pod igre, uostalom imaš i probnu verziju znaš već di :D |
Citiraj:
|
Nisam ljubitelj GTA serijala, ali zvuči zanimljivo. Da, ja isto igram na strelice pa bi me to moglo smetat... budem malo vidio gameplay.
|
|
Novi humble bundle je vani....
Poklanjam Garry's Mod... EDIT: poklonjeno! A od ostalog, ako ima ko zainteresiran, mijenjao bi Natural Selection 2, Sanctum 2 i Orcs Must Die 2 za, hm, nekaj drugo... ne znam... Mozda neko ima Assassins Creed 1 ili 2, COD 1, 2 ili 4... zanimaju me samo steam keyevi... dajem sva gore tri navedena keya za jedno od nabrojanog... |
Uzeo puni bundle. Vidim da će se dobiti još igara ako se plati više od trenutnih 3.92 USD. Jeli toga bilo i prije?
|
Citiraj:
|
|
Nemam pojma gdje da to stavim pa ću samo ovdje. GOG dijeli besplatno Fallout 1, Fallout 2 i Fallout Tactics u narednih 48h (46:53h ostalo).
|
Ne kuzim ni taj gog majke mi. Prodaju igre stare 20 godina po 30 dolara. Sva ta sranja se mogu naci besplatno po kojekakvim web servisima i torentima.
|
Odlično, valjda je stvarno free kak piše, evo mi i kolekcije, prvo nikak nisam skužio pri registraciji, pa sam se onda prijavio i vidim kolekciju na my account, ali nije bilo te 3 igre i onda opet odem na taj link di su te 3 igre za 30$ free, i "orderam" i to i dođe mail i odem na svoj acc i eto: SLIKA
|
Šteta što se nemogu redemat na steam :/
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
za x64 sustave, nego 10€ za ove nove "hitove" .:chears: |
Citiraj:
|
kupio sam BG1 i Fallout 2 na steamu, premda posjedujem boxed verzije
i ne žalim ni malo. Uskoro i BG2 EE |
Winter sale na humble storeu. Baš mi je drago da vidim sve više servisa osim Steama da nude ovakve ponude.
|
Kupio sam onaj Origin Bundle od prije koji mjesec... Dobio za neke igre i steam i origin key.... Zanima me jesu li ti keyevi kako povezani? Odnosno, ako sam recimo Mirrors Edge sebi redeemao na Steamu, mogu li nekome giftati Origin key?
|
Citiraj:
|
Molio bi nekoga tko ima BF3 još uvijek od onog prije bundle-a, nek mi se javi u PM.
Trebam pod hitno :D |
IT'S HAPPENING
X Bundle incomming Ok, ovo im naznačava 10. po redu bundle, a ne ono što si ja želim :D |
Ovaj bundle preskačem.
Zanimljivo da je puni bundle pojeftinijo sa 8.13 USD na trenutnih 7.56, pa pričekajte sa kupnjom |
Ja isto, ništa me ne zanima.
Bilo je 1000 Starbound kopija za 1$, početkom ovog "humble" al naravno, pobrano u roku keks |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:17. |