![]() |
Danas je zadnji dan prileznog rok, ne? Mislim da bi ovo mogla bit zanimljiva noć :)
|
Citiraj:
Je, danas do 00:00 traje prijelazni rok, a danas je tzv. deadline day mogu se transferi svi pratiti - http://www.vipbox.tv/watch/1267/1/sk...am-online.html |
Ostaje još 45min. nade, zar ne Hamdija? :D
Za totalno demoliranje :p |
Tottenham sve slabiji koliko se meni cini.
|
A ti mater... 4:0...uzas!!!
|
Citiraj:
A Atletico me odusevljava... |
Odličan početak europske sezone za Čelski :D :D
http://www.hasrobertodimatteobeensackedyet.com/ :lol2: |
Španjolci dominiraju. :D
Od engleza u četvrtfinalu i eventualno polufinalu MU i to je to. Ionako će ih švabe uskoro zamijenit po broju klubova u CL-u. |
Radovan Falkao danas cepa Celski u atome, hahaha...i ovo mi je sampion Europe iju.
|
Evo gola!!!! :D
|
Bez brige, upakovace im Atletico jos kojeg :)
|
ak ništa bar više neću gledati po gradu šabane u čelzijevim dresovima :)
|
malo se pogubio Hazard sa prvom jacom momcadi...
|
Dogada se :D :D
Nist...sad dalje. Keep the blue flag flying high. :) |
Citiraj:
Radmilo* :D |
Ma mora da je to. :p
I ne chelsea nije igrao isto...nimalo. Ne znam koju si ti tekmu gledao. A.Madrid je zasluzeno dobio...bez daljnjeg. |
Sad ću biti ala klasičan barca fan ali chelsea nije kao u ligi prvaka imao posjed lopte 20%. :) Nije bio bunker, a a.madrid ih je večeras vrhunski nadigrao. ;) Svaka im čast. Falcao je bolestan strijelac i kapa dolje.
Čisto sumnjam i da ga kupi chelsea da bi to bilo bolje. Nisu "usvirani" i nije to to. Chelsea je odigrao užasno loše. Fali Drogba i Terry. Obrana je bila u teškoj banani, a i napad nije dobivao neke lopte. :( Nade u dobar nogomet za ligu prvaka i dalje ostaju. :) Forever Blues. ;) Essien posuđen u real madrid. http://www.chelseafc.com/news-articl...to-real-madrid Da se mene pita prije bi mikela prodao i stavio essiena u igru.... |
Ovo pušenje Čelzija mo je popravilo cijeli dan:p
|
Dokaz da se Chelsea skrumpirao prosle godine, tak ce i Dinamo jedne godine osvojiti nesto. Nista nisu pokazali i zao mi je sto se hazard unistio transferom u celzi.
Zao mi je sto i falcao zivi u doba messija i placljivka, jer je najbolji centarfor unazad desetak godina koji je zario i palio europom. Kakav drogba, ibrahimovic i slicni lapani.... dao bog da u barci zavrsio :P |
Isto kao što se Real skrumpirao pa je osvojio premieru? :D Jelte izgubio je od getafea 2:1 :) Mislim da je veći problem izgubiti od getafea, nego od a.madrida. :)
Nema on kaj raditi u barci. :) Tam sam može naučiti simulirati i crkavati u monotoniji tika-tlaka nogometa. :) Za njega je real koji igra fenomenalno brzo. :) |
Čekičari slomili Fulham sa 3-0. :goood: Odlično!
|
Samo tako. :)
Swansea ima šansu zasjesti na vrh tablice. :) Za sada dominiraju protiv sunderlanda. :) I sunderland vodi. :D :D :D |
Konji iz tottenhama su ispustili vodstvo protiv norwicha par minuta prije kraja. :) BRAVO! :) Sam tako! :) Želim Vam ugodan put u drugu ligu! :D
Iz tottenhama je otišao Rafael van der Vaart. :p Još samo da Bale ode negdje to bi bilo to. :p |
Pridruzujem se cestitkama :).
Sta Wenger nije kupio nijednog igraca, s kim ce Arsenal igrat uopce? |
Vraga, kupio je arsenal više igraća Cazorla, Podolski, Giroud...
|
spursi igraju bez modrica ko zadnji sljam. imaju sad predobrog golmana, adebayora u napadu, solidnu obranu, al nema vdv i modrica i izgledaju ko ku*ac.
|
Citiraj:
|
Sad sam tek videl sažetke Apoel - Neftchi:
Ovaj Julius Wobay, frajer s početka kaj puca iz slobodnjaka, je zabil prekrasan drugi gol i asistiral za prvi. Ima šljucu za ukenjat se :D |
Liverpool gubi 2-0, zbilja loš ulaz u sezonu, od 9 mogućih samo jedan bod, šteta.
|
I MU gubi zasad od Southamptona. 1:0 :D
Upravo van Persie zabio za 1:1. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:43. |