![]() |
Citiraj:
|
Ja naručio perilicu suđa početkom 12. mjeseca, pisalo mi dostava 12.-14. prosinac.
Zvao, tek u siječnju ili veljači, bez jebemti me odjebali. |
Prijavi na Mingo, ja sad preko njih rješavam sav bezobrazluk trgovina.
|
obrisano,jer sam zadocnio :-)
|
Citiraj:
|
Nisam to nikad doživio a prijavim barem par slučaja godišnje što za sebe što za bliznje.
Sigurno ti nije sastrane napomena da nadopunis sa dokazima ili dodatnim objašnjenjima? Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk |
Citiraj:
|
Onda si pehist hehe.
Pošalji im mail sa brojem slučaja j pitaj gdje je zapelo Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk |
Citiraj:
|
možda su oni kontaktirali firmu, a oni su ti vratili pare... pa nije bilo potrebe za daljnom komunikacijom ?
|
Uzeo kod njih Amazfit GTR na akciji za 699kn. U nedjelju navečer napravio narudžbu, ponedjeljak podvečer dobio potvrdu da je obrađeno i pozvana dostavna služba i danas (utorak) lokalni poštar donio paket na vrata. Ja prezadovoljan :)
|
ima ko kakav promo kod
|
jel ima neko kupon ili neki popust za cifru preko 4000kn
tnx |
Jel vi od njih dobijete u paketu račun od artikla koji ste kupili ?
Ja sam kupio SSD A2000 i nikakav račun nije stigao sa njim. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Koja glupost. |
ja sam uvijek dobio račun uz artikl koji sam preuzeo i plus na mail dođe isto
|
Mall hr isto to radi
|
Citiraj:
I ne znam zašto bi ga printao, treba ti samo kod reklamacije, a i onda im ga možeš poslati na mejl. |
Ako si pravna osoba, račun ti je neophodan radi knjigovodstva.
|
Postoji i digitalno knjigovodstvo coconut, a i cuvamo sume bez bespotrebnog printanja.
|
Citiraj:
|
Boze , forsira se digitalizacija na sav glas a na pce se trazi papirnati racun. Ajde da je poljoprivredni forum (bez omalovažavanja struke) ali pcekspert forum. Ako niste firma jos bolje da nema papira,ako jeste Bubba vam je sve objasnio u tako lijepo sročenom postu.
|
Evo i moja prva kupnja auto guma na ekupi.
Narucene 08.03 i dosle danas 12.03. - DOT 11 mjesec 2020. Doduše dan ranije dobio broj za pracenje, ali u sistemu HR poste jos nije bio aktivan kada ono sutra dan postar zove da je tu :D Sve u svemu, zadovoljan. |
Ja kupio gume (Vredstein cjelogodišnje) i dot 2019?
Je to isto ok? Kao da je do 5g sve nova guma? |
Ne brini se. Nista strasno.
|
MS e20 na popustu na ekupi za 4559kn
|
Ima kakvih kupona sada?
Mislio sam potrošiti oko 1200kn. |
Ja uzeo redmi note 10 4 gb zeleni za 1130 kn.vise nego ok cijena.akcija jos sutra
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:49. |