PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   League of Legends (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=194895)

xGAME 27.01.2013. 13:39

Awelorn 27.01.2013. 14:05

http://youtu.be/ika3W0dNgZw

Mommistake 27.01.2013. 14:44

Citiraj:

Autor xGAME (Post 2323778)

Super fora.. Nekako mislim da će to onemogućiti sljedećim patchom :)

Citiraj:

Autor Awelorn (Post 2323793)

E, ovdje se nasmijah :D

Mommistake 27.01.2013. 18:12

Trebao bi pomoć.. Evo odlučio sam popuniti rune page...

I sad bi trebao pomoć oko onoga šta mi treba..

Imam 4 rune page. APTanky, AD, Supp i SuppDMG.

http://www.lolking.net/summoner/eune/33472299#runes

Ovo je moj link pa pogledajte pa mi recite šta da slažem dalje.. 3. (Supp) ću popuniti ovaj tjedan, fali mi još 2k ip :D

HAL 27.01.2013. 18:20

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2324002)
Trebao bi pomoć.. Evo odlučio sam popuniti rune page...

I sad bi trebao pomoć oko onoga šta mi treba..

Imam 4 rune page. APTanky, AD, Supp i SuppDMG.

http://www.lolking.net/summoner/eune/33472299#runes

Ovo je moj link pa pogledajte pa mi recite šta da slažem dalje.. 3. (Supp) ću popuniti ovaj tjedan, fali mi još 2k ip :D

Kupi rune za armor pen, jer je armor pen bilji od flat AD-a. Također može napraviti page za tanky junglere kojima treba attack speed/movement speed (shen, hecarim, etc.). Pa onda možeš nekakav page za AP koji nemaju manu (kata, vlad, etc), ubaciš health rune umjesto mana regena.

U biti ovisi sve o tome kaj najviše igraš i u kojim champvima najviše uživaš i na osnovu toga gradu rune pageove.

xGAME 27.01.2013. 18:55

Ovo da su Armor Penetration rune bolje od Flat AD runa ne vrijedi uvijek. Npr. ako igraš Ashe, Varusa, Gravesa, itd bolje je imat Flat AD rune (Postoji jako malo slučaja kada bi na njima bilo bolje uzet Armor Pen rune). Armor Pen je u većini situacija bolji na Dravenu i uvijek na Urgotu.

Kod brusiera, opet jako ovisi kojeg igraš. Ali da, Armor Penetration rune moraš obavezno imat u pripremi za pojedine heroje i pozicije.

Mommistake 27.01.2013. 19:09

Citiraj:

Autor xGAME (Post 2324037)
Ovo da su Armor Penetration rune bolje od Flat AD runa ne vrijedi uvijek. Npr. ako igraš Ashe, Varusa, Gravesa, itd bolje je imat Flat AD rune (Postoji jako malo slučaja kada bi na njima bilo bolje uzet Armor Pen rune). Armor Pen je u većini situacija bolji na Dravenu i uvijek na Urgotu.

Kod brusiera, opet jako ovisi kojeg igraš. Ali da, Armor Penetration rune moraš obavezno imat u pripremi za pojedine heroje i pozicije.

Možeš mi dati svoj link s lolkinga, da progledam malo?

panda505 27.01.2013. 19:30

Citiraj:

Gravesa se čak more i 'ebeno nabildati sa AD runama, s obzirom da njegov pasiv, netreba mu previš MR i Armor runa

HAL 27.01.2013. 20:30

Citiraj:

U S3 je armor pen bog i batina.

Mommistake 27.01.2013. 20:36

Citiraj:

Autor HAL (Post 2324089)

Složiti ću si 1 ovaj tjedan Armor Penetration... Potrošio 6k ove dane za rune, i danas taman skupim 1.5k i onda level up, i moram popuniti AP i AD i Supp :D i ode :D

Btw. šta mi se danas desilo...

Igram s Katom mid protiv MF.. I vidim da MF nema pojma; autoatacka i pusha do mog turreta onda stoji i čeka novi wave miniona... I ok, u 7-8min on ima 40cs-a, ja niti 20.. I počnem ja s 1:0:0 i tako do 6:0:0, i imamo u početku 9:1 score... I sve super, i dalje ubijamo, ali oni nam ruše turreta.. Ja onako wtf. I u mid game moja ekipa svako na njih 5 i polako ih ubijaju (moju ekipu), i stignu nas... Ja kažem group up i idemo u bazu, ali ne.. Sona naša ima 0:15:10, i rengar cijelo vrijeme sam brije po mapi..

Izgubili smo meč, imao sam 18:4:11 score.. Žalosno kakvih ljudi ima u tom lolu...

Protivnička ekipa se smijala možda 2 min, nisu mogli vjerovati, dobio sam 4 honorable opponent...

xGAME 27.01.2013. 20:40

Citiraj:

Autor HAL (Post 2324089)

Da, ali ne na svemu :)

Btw, pogledajte ovo hahah

Mommistake 27.01.2013. 21:04

Citiraj:

Autor xGAME (Post 2324098)

Headshot :D

X-Plosiv 27.01.2013. 21:13

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2323144)
Yi-a su zapravo nerfali. Povećali su mu heal na početku, ali u late game-u će puno manji bit zbog "Meditate AP ( W ) ratio reduced to 2 AP from 4 AP."

Do kraja već kupiš Zhonya. I jebe mi se toliko za HP koliko dobiješ armora.

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2323318)
sve ti je to relativa, ako naleti na nekog jakog early game champa, Yia će satrat totalno, heal mu neće neznam kol'ko pomoći...

Sve ovisi. Yi može samo farmati, i roam ili mid/late neka mu se potrefi jedan na niskom healu.

Htio sma pisati post zha mmomistake za rune, ali preumoran sam sada, došao s puta, odoh pobijediti nešto xD

HAL 27.01.2013. 21:13

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2324095)
Složiti ću si 1 ovaj tjedan Armor Penetration... Potrošio 6k ove dane za rune, i danas taman skupim 1.5k i onda level up, i moram popuniti AP i AD i Supp :D i ode :D

Btw. šta mi se danas desilo...

Igram s Katom mid protiv MF.. I vidim da MF nema pojma; autoatacka i pusha do mog turreta onda stoji i čeka novi wave miniona... I ok, u 7-8min on ima 40cs-a, ja niti 20.. I počnem ja s 1:0:0 i tako do 6:0:0, i imamo u početku 9:1 score... I sve super, i dalje ubijamo, ali oni nam ruše turreta.. Ja onako wtf. I u mid game moja ekipa svako na njih 5 i polako ih ubijaju (moju ekipu), i stignu nas... Ja kažem group up i idemo u bazu, ali ne.. Sona naša ima 0:15:10, i rengar cijelo vrijeme sam brije po mapi..

Izgubili smo meč, imao sam 18:4:11 score.. Žalosno kakvih ljudi ima u tom lolu...

Protivnička ekipa se smijala možda 2 min, nisu mogli vjerovati, dobio sam 4 honorable opponent...

Ja sam u dva dana izgubio preko 100 ELO-a zbog mulaca koji neznaju niti kupiti dobre iteme na champovima.

Pazi igram top sa Pantheonom i fino ja i GP farmamo, tu i tam se malo pobijemo i ja ga ubijem, i odjednom mi dođe Fizz protivnički gore, koji je btw. 7/0 ili tak nekaj u 10-toj minuti i ja pobjegnem pod tower jer sam ga vidio da dolazi i lik me 2shotta pod towerom, a Ryze koji ga feeda cijeli game mi napiše: noob.

Ajde sad ti reci...

A ljepo mi je frend rekao da za vikend ne igram prokleti ranked, jer se tada skupe najgori kreteni.

Mommistake 27.01.2013. 21:23

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2324120)
Htio sma pisati post zha mmomistake za rune, ali preumoran sam sada, došao s puta, odoh pobijediti nešto xD

Samo putuješ :P
Sutra mi napišeš :)

Citiraj:

Autor HAL (Post 2324121)
Ja sam u dva dana izgubio preko 100 ELO-a zbog mulaca koji neznaju niti kupiti dobre iteme na champovima.

Pazi igram top sa Pantheonom i fino ja i GP farmamo, tu i tam se malo pobijemo i ja ga ubijem, i odjednom mi dođe Fizz protivnički gore, koji je btw. 7/0 ili tak nekaj u 10-toj minuti i ja pobjegnem pod tower jer sam ga vidio da dolazi i lik me 2shotta pod towerom, a Ryze koji ga feeda cijeli game mi napiše: noob.

Ajde sad ti reci...

A ljepo mi je frend rekao da za vikend ne igram prokleti ranked, jer se tada skupe najgori kreteni.

Ja isto tako nekako sam čuo. Za vikend igra 50% više ljudi i jednostavno se skupe svakakvi... Ja sam dosta labilan kaj se tiče takvih ljudi u lolu. Svi mi kažu samo šuti, ignore i to je to.. Ali NEMOGU! Moram kenjati, dok ne popušim ban.. Ali moram fakat naučiti ignorirati...

HAL 27.01.2013. 22:08

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2324127)
Ja isto tako nekako sam čuo. Za vikend igra 50% više ljudi i jednostavno se skupe svakakvi... Ja sam dosta labilan kaj se tiče takvih ljudi u lolu. Svi mi kažu samo šuti, ignore i to je to.. Ali NEMOGU! Moram kenjati, dok ne popušim ban.. Ali moram fakat naučiti ignorirati...

A gle ja na najjače "rejđam" na ekipu, ali sam dobio warning, a potrošio sam dost love na skinove, tak da sam se sad malo smirio. :)

Mommistake 27.01.2013. 22:23

Citiraj:

Autor HAL (Post 2324179)
A gle ja na najjače "rejđam" na ekipu, ali sam dobio warning, a potrošio sam dost love na skinove, tak da sam se sad malo smirio. :)

Jasno.. Ja sam lvl 27 pa već ostavio 30 eura :D Nije da je i meni svejedno :D

Gdje igraš? Koji ti nik?

HAL 27.01.2013. 23:10

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2324193)
Jasno.. Ja sam lvl 27 pa već ostavio 30 eura :D Nije da je i meni svejedno :D

Gdje igraš? Koji ti nik?

EUW, TCveles, cijeli guild mi skoro igra, pa je rijetko kada dosadno. :)

Mommistake 28.01.2013. 13:29

Citiraj:

Autor HAL (Post 2324234)
EUW, TCveles, cijeli guild mi skoro igra, pa je rijetko kada dosadno. :)

Opa, suporta se dosta.. Nice... Je li Lulu dobra? :D

Guls 28.01.2013. 13:47

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2324127)

TAB + mute. That's it.

Mommistake 28.01.2013. 13:48

Citiraj:

Autor Guls (Post 2324669)
TAB + mute. That's it.

Tako je! :amen:

X-Plosiv 28.01.2013. 17:19

To je jedino što ne bi trebao raditi, ustvari.

xGAME 28.01.2013. 17:40

Da, jer je puno pametnije se prepirat sa trollovima, idiotima od ljudi itd. :fiju: Ako netko trolla i flamea, mjutat cu ga jer ako do sada nije imao sto pametnog za rec nece ni ostatak gejma. Mjutas takve ljude i igras smireno i puno bolje (ali PUNO bolje) ces odigrat nego da non stop citas necije flejmanje, vajnanje, itd.

Mommistake 28.01.2013. 17:46

Citiraj:

Autor xGAME (Post 2324950)
Da, jer je puno pametnije se prepirat sa trollovima, idiotima od ljudi itd. :fiju: Ako netko trolla i flamea, mjutat cu ga jer ako do sada nije imao sto pametnog za rec nece ni ostatak gejma. Mjutas takve ljude i igras smireno i puno bolje (ali PUNO bolje) ces odigrat nego da non stop citas necije flejmanje, vajnanje, itd.

Jasna stvar....

Awelorn 28.01.2013. 17:49

Citiraj:

Autor xGAME (Post 2324098)
Da, ali ne na svemu :)

Lolčina !! hahahhaha

HAL 28.01.2013. 18:13

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2324655)
Opa, suporta se dosta.. Nice... Je li Lulu dobra? :D

Možda naj OP support u igri. CC iz pakla i brutalan poke. Samo moraš wardat užasno jako s njom (dakle nikad bez barem 3 warda) i biti agresivan, možeš uništiti njihovog ADC-a.

HAL 28.01.2013. 18:17

Citiraj:

Autor xGAME (Post 2324950)

Ovo je živa istina, znam se toliko jako iživcirati, da ja počnem igrati ko debil, iskreno mute mi i spašava živce, a zna mi spasiti i brdo mečeva, jer se koncentriram na igru i pokušavam dobiti, za razliku od svađanja i prepiranja sa idiotima, i čitanja prokletih QQ festova.

Mommistake 28.01.2013. 18:35

Citiraj:

Autor HAL (Post 2324965)
Možda naj OP support u igri. CC iz pakla i brutalan poke. Samo moraš wardat užasno jako s njom (dakle nikad bez barem 3 warda) i biti agresivan, možeš uništiti njihovog ADC-a.

Ali treba dosta skilla s njom, ne?

HAL 28.01.2013. 18:42

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2324982)
Ali treba dosta skilla s njom, ne?

Pa iskreno ne baš, samo moraš znati njen playstyle, dakle agresija, uvijek ispred svog AD stajat i zonat njihovog, a poslije levela 6 teško da vas netko može lagano ubit u laneu, jer su joj W i ulti užasno jaki.

Dobro je kaj imam jedno ludog Poljaka koji je Diamond/Platinum igrač, pa puno učim od njega, osim ako ga ne trolam na najjače, jer lik toliko rejđa, da si nemogu pomoć.

X-Plosiv 28.01.2013. 18:56

Treba se prestati živcirati, ja isto imam par poljaka koji znaju igrati izvrsno. Problem kada muteaš jest da ne vidiš ss, ping niti ništa tako

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:38.