PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   F1 2010 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=187439)

theorigigi 24.10.2010. 23:18

Neznam jer još nisam imao ponuda a tek sam na 5 trci i držim 1 mjesto jer vozim po 60-80 krugova prije utrke,vozim Force Indiu i ok je za sada ,mislim da sam potpisao na 3 sezone,tako da mislim kada zadnja završava da če onda skočiti na mene,nadam se...hehe..:)

HCS 24.10.2010. 23:25

Pa ponude vam stizu nakon sto dodete do odredenog levela, ili sto god je ono kaj se puni nakon svake utrke, npr. za Mclaren treba bit 24 ili tak nes, kad dodete do 24. stigne ponuda od Mclarena, naravno, u 2. polovici sezone...

Blue_Fatal1ty 25.10.2010. 11:39

Ja prošo lvlv 15 i neam nikakvih ponuda.

Mr.Ex.President 25.10.2010. 14:40

Citiraj:

Autor HCS (Post 1760785)
Pa ponude vam stizu nakon sto dodete do odredenog levela, ili sto god je ono kaj se puni nakon svake utrke, npr. za Mclaren treba bit 24 ili tak nes, kad dodete do 24. stigne ponuda od Mclarena, naravno, u 2. polovici sezone...

Krivo.
Ekipe prvo zainteresira tvoja vožnja pa se pojavi onaj krugić koji se puni/prazni ovisno o daljnjoj vožnji te izjavama. To nema veze s levelom jer se meni taj krugić pojavio za Force Indiu dok sam bio level 9, a traže 14.
A ponuda... Ponuda se vjerovatno pojavi, kad se taj krugić napuni do kraja, kao šta se meni dogodilo u slučaju Lotusa...

E sad, malo mi je glupo ispalo šta je taj sistem očito podešan da igraš na easy i odma prvu sezonu budeš prvak, pa ja kao 6. vozač sa preko 100 bodova nisan dobio ponudu zta ništa bolje od HRTa i Virgina koji su i lošiji od Lotusa kojeg sam vozio.... Jer realno, da je vozač Lotusa bio šesti, sve najjalče momčadi bi se otimale za njega, a pogotovo ove slabije tipa Force India, Williams i sl. na koje sam ja i ciljao...
Al nema veze. startao karijeru ponovo, uzeo Force Indiu i pretvrama se da mi je to druga sezona:D

Inače razlika Force Indie i Lotusa je ogromna... s Lotusom sam imao 1 Pole position te 2 pobjede i to na stazama koje znam udušu, dok sam sa Force Indiom bez problema konkurentan i na stazama koje ne znan baš dobro, jednostavno je bolid puno brži i stabilniji, baš se osjeti masu više gripa. Usporedbe radi Bahrein sam vozio sa Lotusom oko 2:01 i jednostavno nisam mogao bolje (RB voze oko 1:59, eventulano 1:58,8 na 3 razini težine), a sa Force Indiom sam odvezao 1:57:9 bez većih problema, pole i pobjeda bez većih problema...

HCS 25.10.2010. 14:50

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 1761192)
Krivo.
Ekipe prvo zainteresira tvoja vožnja pa se pojavi onaj krugić koji se puni/prazni ovisno o daljnjoj vožnji te izjavama. To nema veze s levelom jer se meni taj krugić pojavio za Force Indiu dok sam bio level 9, a traže 14.
A ponuda... Ponuda se vjerovatno pojavi, kad se taj krugić napuni do kraja, kao šta se meni dogodilo u slučaju Lotusa...

Ma dobro da zaboravio sam na taj kruzic, ali ti nece doc ponuda Mclarena dok god ti nisi na 24. ili Red Bulla na 21. ili tak nes, nisam sad ziher tocno oko brojeva...recimo meni je nakon prve sezone sa Torro Rossom zadnji ponudio Red Bull, jer nisam stigo do 24. nego sam stao na 22. tek sljedece sezone pred kraj je stigla Mclarenova ponuda...

Citiraj:

Autor Blue_Fatal1ty (Post 1761047)

Polako, stizu u drugom dijelu pa prema kraju sezone, prva ti je uvijek od tvojeg tima...

1v@n 25.10.2010. 15:34

Jel te ponude ovise i o težini? Prvu sezonu sam vozio u Virginu (imao ponuđene samo HRT, Virgin i Lotus) a na sredini sam dobio ponude od istih 3, no kako je sezona išla prema kraju, došla je još od Saubera pa sam to prihvatio. Mislim da sam bio na 18. levelu, a za Force Indiu je trebalo biti na 20. Nije mi se dalo riskirati pa sam uzeo BMW. Razlika između Virgina i Saubera - nebo i zemlja :D
Vidim da tu neki dobivaju bolide iz sredine ponude kao prvu mogućnost na početku, pa mi nije jasno.

HCS 25.10.2010. 15:50

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 1761254)
Jel te ponude ovise i o težini? Prvu sezonu sam vozio u Virginu (imao ponuđene samo HRT, Virgin i Lotus) a na sredini sam dobio ponude od istih 3, no kako je sezona išla prema kraju, došla je još od Saubera pa sam to prihvatio. Mislim da sam bio na 18. levelu, a za Force Indiu je trebalo biti na 20. Nije mi se dalo riskirati pa sam uzeo BMW. Razlika između Virgina i Saubera - nebo i zemlja :D
Vidim da tu neki dobivaju bolide iz sredine ponude kao prvu mogućnost na početku, pa mi nije jasno.

Razlika ti je kako si si namjestio tezinu na pocetku, ako si na hard trebat ce ti veci level za jace ekipe, ako si na easy manji.

Mr.Ex.President 25.10.2010. 20:29

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 1761254)

Ne znam kako rade, al rade loše:D Jedva čeka završit sezonu da uzmen šta normalnije, jer Lotus na legend (neke utrke legend, neke pro...kakve san volje) je neigriv, ono, ubijete u pojam šta nakon tolko muke na kraju budeš 16ti:D
Kad ono k, ništa, ima ponudu Lotusa, te par zainteresiranih, od čega su na kraju samo 2 ponude konkretizirane, HRT i Virgin:D:D

theorigigi 25.10.2010. 20:30

Jao danas sam sa Force Indiom napravio Best lap u Monacu....1.17.818.....jaoooo!!!!-Igrica je fantastična!!!

zgmmax 26.10.2010. 13:09

Jos malo pa nam i patch stize :D

Update: The team have been hard at work and as a result we have now completed all internal testing on the patch.

The patch is now in submission with Microsoft and Sony for all 3 platforms, and once this process has been successfully completed the patch will be released, ready for you to download. Keep an eye out on the forums, facebook, and twitter, as we’ll let you know as soon as it’s ready to download.

Link

theorigigi 26.10.2010. 17:42

Citiraj:

upravo sam završio Canadu i prvi sam u ukupnom poretku,otišao van u kabinu i Agentica mi kaže da sam dobio več neke ponude...sve lošije firme al čekam prave ponude,večinom treže reputaciju od 20 pa nadalje,ove slabije traže reputaciju 8-9....to ti je bitno...Enjoy!!

Blue_Fatal1ty 27.10.2010. 02:20

Krenuo ja ispočetka s lotusom na legend i za sad sam prve četiri utrke bio u bodovima, jednom čak i prvi. U šangaju mi se pojavio onaj bug kad mi vettel i massa nisu otišli u boks... Lijepo su frajeri bili ispred trećeplasiranog po 33 sec.

Goranbm 27.10.2010. 10:41

Ja jučer vozio po kiši Australiju, 12 krugova, i uzmem full wet, a svi ostali na intermediate .... i fino ja vozim, tako, i startam 15, vozim polako, i u trećem krugu se probijem na 9 mjesto.... I tako ja fino polako vozim na 9 mjestu, kad oni svi oko 5 ili 6 kruga polako krenu u boks, a ja na prvo mjesto :) i tako ja sav sretan što sam prvi, misleći da će mi gume izdržati do kraja, ostanem na stazi... kad u 10 krugu, na onoj slikici, sve četiri gume crvene... :D I tako sam se fino u zadnjem krugu 4 puta izvrtio na jednostavnim i laganim zavojima i završio 17 .... hehehehehehe

Burko 27.10.2010. 10:52

Citiraj:

Autor karika (Post 1757576)
Možda sam fulao temu (treba pod softverski problem), valjda se nece nitko naljuti :). Instalirao igru, "riješio je" i sad kad ulazi prođe ono da li se želim spojit na Windows games live, a ja naravno da neću, dođe do one konferencije i sruši se (not respoding). U Windows 7 javi mi problem s video driverima. Sknio najnovije drivere, sve isto. Da li je netko imao takav problem i da li ga je uspio riješit ?
Konfa: E6550, 8800GTS, 2 gb rama, Win 7 32-bit, monitor na 1920x1080

Hvala unaprijed !

necu ti nista zlonamjerno, ali meni je takvo sranje bilo jer mi je ultra krenula opet rikavat. opet prosla tretman fena, radilo kako treba par dana i vozio 5/5, jucer me opet pocelo zezat.

uglavnom - ako je slucaj kao kod mene - lagano umiranje graficke. nije nikako problem do temperatura jer sam to pratio, i iskreno ne znam u cemu je problem, ali do graficke jest.

Blue_Fatal1ty 28.10.2010. 10:50

Citiraj:

Autor Goranbm (Post 1763131)
Ja jučer vozio po kiši Australiju, 12 krugova, i uzmem full wet, a svi ostali na intermediate .... i fino ja vozim, tako, i startam 15, vozim polako, i u trećem krugu se probijem na 9 mjesto.... I tako ja fino polako vozim na 9 mjestu, kad oni svi oko 5 ili 6 kruga polako krenu u boks, a ja na prvo mjesto :) i tako ja sav sretan što sam prvi, misleći da će mi gume izdržati do kraja, ostanem na stazi... kad u 10 krugu, na onoj slikici, sve četiri gume crvene... :D I tako sam se fino u zadnjem krugu 4 puta izvrtio na jednostavnim i laganim zavojima i završio 17 .... hehehehehehe

za takvo šta tu je flešbek! :D

MesS 28.10.2010. 22:17

ako vozi legend , nema vraćanja

Mr.Ex.President 28.10.2010. 22:45

Svakako nema 4 vraćanja (potšo je spomenuo da je 4 zavoja pogriješio), ako vozi išta osim najniže razine težine...

A i gume obojane crvene, su, ne znam, neupotrebljive, kao da je samo na felgama ostao. Jer čim gume požute, već to nije to, osjeti se da kočenje traje duže, da je grip manji, narančaste već zovu na opasnost, par puta sam do boksa imao par zavoja u situaciji kad su gume narančaste (pogotovo je problematično ako su 3 ili 4 narančaste) i to je bila viteška borba za stić do boksa... A crveno, crveno je već katastrofa, a ako su sve 4 bile crvene, tu je grip = 10% ako i tolko:D
Jebiga, kockao se, popušio...ni prvi ni zadnji:D

hrcfaca 29.10.2010. 15:48

šta se tiće momačadi ja sam vozio prvu sezonu sa sauberom a kad sam završio samo su tri ekipe bile zainteresirane za men lotus, virgin i hrt ja sam uzeo lotus.
Ali sam bio jako razočaran jer sam mislio da če mi nuditi barem reno ili mercedes gp. Sad sam na kini i prvi sam u poretku!

Blue_Fatal1ty 29.10.2010. 19:01

Citiraj:

Autor hrcfaca (Post 1765087)
šta se tiće momačadi ja sam vozio prvu sezonu sa sauberom a kad sam završio samo su tri ekipe bile zainteresirane za men lotus, virgin i hrt ja sam uzeo lotus.
Ali sam bio jako razočaran jer sam mislio da če mi nuditi barem reno ili mercedes gp. Sad sam na kini i prvi sam u poretku!

S konja na magarca!

BTW: jel vi ljudi vozite one objective na treninzima koji poboljšavaju bolid?

Mr.Ex.President 29.10.2010. 20:13

Citiraj:

Autor Blue_Fatal1ty (Post 1765235)
S konja na magarca!

R&D?
Vozim naravno, osjete se upgrejdovi, pogotovo mi je drag onaj kad razviju novu mapu motora pa iman opciju fast na quick meniju, jebate iman osjećaj da mi ta opcija daje sekund po krugu:goood:

HCS 29.10.2010. 21:33

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 1765276)
R&D?
Vozim naravno, osjete se upgrejdovi, pogotovo mi je drag onaj kad razviju novu mapu motora pa iman opciju fast na quick meniju, jebate iman osjećaj da mi ta opcija daje sekund po krugu:goood:

Ak ne vozis to pretpostavljam nis od upgradea? Ja to redovno preskocim :lol2: Povremeno dobijem upgrade, tipa jace kocnice, manji engine wear i sl.

theorigigi 30.10.2010. 10:49

Citiraj:

Zavisi kolika ti je reputacija i kako se novinarima obračaš ako krivo šta kažeš neke ekipe odustanu,trenutno sam na 21 levelu reputacije i sve slabije ekipe mi ne nude ništa jer nemaju para za mene samo mi se nudi Red-bul,Mercedes,Bmw,Ferari a dok sam bio na 15-16 levelu svi su me tražili sada ovih više nemaaaaa......!!!

Mr.Ex.President 30.10.2010. 12:15

Citiraj:

Autor HCS (Post 1765339)
Ak ne vozis to pretpostavljam nis od upgradea?

E to ne znam, uđem u practice samo da se podsjetim (ili naučim, kad sam bio u prvoj sezoni) malo staze, uglavnon odvozim R&D i napravim još 2, 3 kruga u to je to...

Brko 30.10.2010. 13:29

R&D se obavezno vozi, čak i kad si vozač broj 1. OK, nema ih često, ali nema veze. Kad uleti onaj Unique upgrade ili downforce od 20%, i ako uleti do VN Turske, e onda je to idealna stvar za onaj Turn 8 :D prođem ga sa full gasom, naravno sa Red Bullom ili McLarenom. :D
BTW, jedna zanimljivost. Na kraju 2. godine (u Career modu od 7 godina na najtežem AI-ju) osvojio sam vozački naslov u RedBullu sa 2 boda ispred Hamiltona i 3 boda ispred Alonsa, no zbog blesavca Vettela smo popušili konstruktorski. I Horner mi nije ponudio ugovor. Nakon predzadnje utrke u Brazilu, gdje sam imao pole i pobjedu, izjavio sam nešto u smislu da je Vettel kriv za RBR neuspjeh što je tim ostao bez prilike da osvoji konstruktorski :D što je i istina. i veli mi agentica da ima bad news te da mi boss neće dati ugovor, već me pušta na kraju sezone. a u tom periodu, niko ugovor nije ponudio :( a što je još žalosnije, ja sam cijelu sezonu u RBR-u bio vozač broj 2.
nakon zadnje utrke, prestignem Alonsa i Hamiltona i osvojim naslov. odma nakon toga uletava McLaren sa ugovorom. Hell yea. sad ostajem sa njima preostalih 5 sezona :D

Goranbm 30.10.2010. 13:32

Citiraj:

Autor Blue_Fatal1ty (Post 1763920)
za takvo šta tu je flešbek! :D

Isključio sam Flešbeke, jer nije to doživljaj :)

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 1764547)
Svakako nema 4 vraćanja (potšo je spomenuo da je 4 zavoja pogriješio), ako vozi išta osim najniže razine težine...

A i gume obojane crvene, su, ne znam, neupotrebljive, kao da je samo na felgama ostao. Jer čim gume požute, već to nije to, osjeti se da kočenje traje duže, da je grip manji, narančaste već zovu na opasnost, par puta sam do boksa imao par zavoja u situaciji kad su gume narančaste (pogotovo je problematično ako su 3 ili 4 narančaste) i to je bila viteška borba za stić do boksa... A crveno, crveno je već katastrofa, a ako su sve 4 bile crvene, tu je grip = 10% ako i tolko:D
Jebiga, kockao se, popušio...ni prvi ni zadnji:D

Tako je, kockao sam se, mislio sam da bih laganom vožnjom mogao do cilja kao prvi, pošto su svi ušli u boks... al rto zadnji krug je presudio i to je to, hehehehehehe.

Blue_Fatal1ty 30.10.2010. 14:29

Citiraj:

Autor Goranbm (Post 1765661)
Isključio sam Flešbeke, jer nije to doživljaj :)

a znam al meni nije doživljaj kad oni mene napucaju a ja dobijem penalty pa ta opcija čeka da bude iskorištena u takvim trenucima.

BTW: dali ste primjetili kako vozač u igri sporo mota. Npr da treba vozit slalom pokupio bi sve čunjeve jer nema onog trzaja kod skretanja nego skreče lagano kao da po jajima vozi. To me užasno iritira pogotovo u monte carlu gdje sam sporiji dobre 2-3 sec radi toga.

hrcfaca 31.10.2010. 20:29

Citiraj:

Autor Blue_Fatal1ty (Post 1765235)
S konja na magarca!

Pa di se to vozi u samoj karijeri il?? jer ja kad uđem u karijeru uvijek mi je short week a niti ne vozim practice nego odmah odem na qalifing!

theorigigi 01.11.2010. 11:52

Citiraj:

Pa di se to vozi u samoj karijeri il?? jer ja kad uđem u karijeru uvijek mi je short week a niti ne vozim practice nego odmah odem na qalifing!
Imaš na treninzima prije kvalifikacija iznad Car setings pobijedi vrijeme koje zu ti zadali ,ako to pređeš onda ti stave bolje postavke na formulu,mada iskreno razliku ne primječujem...

Blue_Fatal1ty 01.11.2010. 11:56

Citiraj:

Autor theorigigi (Post 1766813)
Imaš na treninzima prije kvalifikacija iznad Car setings pobijedi vrijeme koje zu ti zadali ,ako to pređeš onda ti stave bolje postavke na formulu,mada iskreno razliku ne primječujem...

primjeti se razlika! Sitno, ali dovoljno!

hrcfaca 01.11.2010. 12:57

Oprostite a di je uopče taj car setngs?
Znači ja uđem u catalunyu koja mi je sad na rasporedu i odbran mi je practice!
I kuda onda?
Tires ili ono nešto team ili na onaj ekran?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:58.