![]() |
ja sam na i3 4340 i ono kaj ja igram nikakvih problema nemam. (od novijih gears tactics recimo npr).
|
Citiraj:
|
Citiraj:
moj prijedlog ti je da prodaš svoje i kupiš barem novi i3, taj ti je 4/8 procesor kao i7 4770, ali puno jači i košta cca 650 kuna, plus neka budget ploča i ram, je da je veće ulaganje, ali barem imaš novo s garom i puno jače od starog haswella |
Citiraj:
|
Citiraj:
4590 tjera gtx 1060 bez problema |
dali ima negdje lista/popis MBO koje su kompatibilne sa i-10000 ujedno i sa i-11000 ?
|
Gdje ima i3 4/8 za 650 kuna?
|
Bilo je, i3 10100F, poskupio.
|
ne znam jel dioptrija u pitanju ili jednostavno baljezganje na post iz siječnja
|
ASUS admits fiery Z690 motherboard flaw, starts recall program:kafa:
Citiraj:
|
Ajoj...i to ASUS....pa ti budi beta tester...
|
Asrock 1200 ASR Z 590
imam priliku kupiti Asrock 1200 ASR Z590 Phantom gaming 4, 90-MXBF00-A0UAYZ.
Ima li tko iskustva s tom matičnom? |
ASUS PRIME H510M-D
|
Imam ja sa i3 10100f. Klasična ploča, nista posebno, stabilna i brza. Nije za extreme gaming jer nije ni napravljena za to, ali sam normalno igrao svaku igru jedno 15ak dana. Nakon nje sam presao na Gigabyte B560M-D3H . Ne vidim razliku. Ako bas zelis za jaci gaming, odaberi nesto drugo, bolje i jace.
|
Citiraj:
Da, i ja sam mislio na tu kombinaciju. Hvala za info ! |
Msi H110m Pro-D Ploća
da li netko zna kako se ulazi u bios ove ploće probao sam sa delete ali neće naime pri instalaciji windowsa ploća neče prepoznati disk da mogu na njega staviti windowse
|
https://i.postimg.cc/ygh8q3mp/image.png
evo direktno iz manuala od ploće.. isto piše da treba Del tipka, neznam zašto neče jel si dobru tipku pritisnuo |
|
iz nekog razloga kada pritiskujem na tipkovnici del ili f11 ekran se samo zacrni dakle ne mogu u setup biosa to je problem
|
Citiraj:
|
Citiraj:
koja je tu općenito konfiguracija na toj ploći? |
grafa je iz procesora i7 6gen.mem 4gb ddr4, hdd 480gb ssd, napajanje 600w sliku daje sve do kada treba uci u bios
|
spojena dvi kabelom? google kaže da je tu negdje problem, između grafe/načina spajanja i rezolucije koju ima bios 1280x1024 pa ne dobiješ sliku biosa ali windowsi normalno rade.. komp je spojen na monitor? to se i prije dešavalo ili je sad odjednom?
|
spojena je hdmi kabelom preko adaptera dvi-hdmi
|
rekao bi da je to problem.. probaj spojiti dvi kabelom direktno na ploču, koliko sam vidio ploča ima samo dvi.. ti kad stisneš Del tipku, dobiješ bios ali ga ne vidiš.. možeš probati i drugi monitor ako imaš pri ruci ili tv na ovaj isti način s hdmi adapterom.. neka od kombinacija će upaliti
|
Msi H110m Pro-D Ploča pitanje
imam ovu ploču i htio bih staviti tpm modul ali ne znam koji odgovara za ovu ploču pa ako netko zna radi se o mogućnosti instalacije win 11, ima ih više vrsta 14 pin,20pin idr.u specifikacijama piše da ima tpm konektor na ploči sad kažem jedino ne znam koji
|
|
Uzeo sam TPM Modul priključio ga matičnu ali ga sad treba isprogramirati, u biosu nemam tu opciju sad jedino ako se može na win 10 to napraviti
|
slika
|
Jesi napravio update BIOS-a ili reset BIOS-a za početak.
https://www.msi.com/blog/How-to-Enab...turing-TPM-2-0 Ne bi trebao ništa programirati, valjda :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:34. |