![]() |
Meni je Lost bila dobra jedino druga sezona...kao u nekoj igrici. Ostale sezone smece.
|
nije sve na tv-u ali pratim:
entourage californication two and a half men how i met your mother stargate:universe voyager top gear |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
baja ti pratiš kućanice ako se ne varam :D
|
|
Upravo odgledao IV. sezonu serije The Closer.
Neloša policijska serija drugačija od većine takvih serija koje nam se nude i koje mi već idu lagano na jetra (razni CSI-ijevi, kosti, zaboravljeni slučaj i sl.). Izvrsna Kyra Sedgwick u glavnoj ulozi. Prije godinu dvije je bilo nekoliko epizoda na HRT2, slučajno sam ulovio, a onda su promijenili termin ili ukinuli seriju, nisam siguran. No meni se dopala pa sam nastavio gledati :) |
V (visitors) super nova serija, dosad ima 3 epizode. O izvanzemaljcima koji su dosli na zemlju i imaju ne bas dobre planove...
|
....
|
Citiraj:
Sada se spremam na S3E1 (taman je radminira :D). Uglavnom još vrtim:
Planiram i počet How I Meet Yout Mother (gledao sam par epki i serija je ludnica, samo nemam vremena :smoke:). Ostale sam završio gledat, a u prikupljanju sam dobrih naslova. Svi koji imaju konstruktivan prijedlog >PM> (dobar naslov je za mene, dobra priča, gluma \ {sranja s vampirima, duhovima, laserima, nadnaravnim moćima i sl (FF, Stargate, Galactica, Heroes, Ferengie...)} ) |
HIMYM je odlična serija - trgam se od smijeha na baš svakoj epizodi :-)
A što se tiče V 2009 gledam je otkad je pilot izišao i izgleda obećavajuće - samo me zanima kak je to izgledalo 1984. :D |
Niš ne pratim, nemrem smislit to da netko je u točno određeno vrijeme pred TVom samo zato da gleda/prati seriju :D
Pratio sam Zakon Braće, ali ne na RTLu, nego skido s neta pa gledao doma na projektoru :D |
Citiraj:
|
....
|
Ukratko, Dadilja dok ne bacis TV preko balkona :)
|
....
|
Nedjeljom izađu Californication i Top Gear, a kroz tjedan Heroes, HIMYM i The Big Bang Theory. The Jeff Dunham's Show je također u tijeku. Ima se što za gledat kroz cijeli tjedan :)
|
@1v@n
Prošlogodišnji raspored mi je bio bolji - sad izađu u jednom danu 2-3 serije koje pratim - HIMYM, Supernatural, Smallville, White Collar, Stargate Universe, Mentalist, Heroes, V 2009... |
Mislim da si si ipak previse serija natovario :)
|
Do faksa imam 1h putovanja, tako da se fino da pratiti ritam :D
|
supernatural
californication house |
Citiraj:
|
trenutno Dexter sezona 3, a usporedno se skidaju onih 8 epizoda kojih je izaslo u sezoni 4, prije nje 2 sezone Chucka, odlicna serija, jedva cekam trecu :D
|
Što pratim :)
- American Dad - Family Guy (iako su ga pokvarili pa bi moga i prestat) - Desperate Housewives (zakon :D) - Smallville - Supernatural - HIMYM - Two and a Half men - 30 Rock - Big Bang Theory - The New Adventures of Old Christine - Heroes (iako još nisam počeo gledat ovu sezonu) - Fringe - Mythbusters - SNL To je to :) |
24 / sedma sezona
Californication / treca sezona Heroes / treca sezona HIMYM / prva sezona The vampire diaries / prva sezona + Gossip girl / treca sezona (to sa zenom gledam :)) |
Na tvu nista ne pratim :)
Ali zato pratim ... Dexter Heroes 30 rock Fringe Supernatural How i met your mother Californication a nema smisla jos i nabrajati sto sam i pogledao, no eto preporuka ako volite misteriju i znanstvenu fantastiku pogledajte The lost room |
Citiraj:
Citiraj:
Eh zaboravio sam i Nip/Tuck S5. EDIT: Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
2) Nip/Tuck je pojam odvratne americke serije i njihovog stanja svijesti. |
Citiraj:
Stari film http://www.imdb.com/title/tt0085106/ Stara serija http://www.imdb.com/title/tt0086822/ Nova serija http://www.imdb.com/title/tt1307824/ Odgledao sam 3 epizode nove serije i svidjelo mi se, danas izlazi 4. epizoda, a šteta što 5. epizoda izlazi tek u 3. mjesecu Ja pratim: Californication Heroes How i met your mother Smallville Stargate Universe Supernatural The Big Bang Theory Top Gear One Tree Hill The simpsons (HRT) 2 i pol muškarca (HRT) ST Voyager (HRT) Flash forward V Bones Bitange i princeze |
....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:11. |