![]() |
Moguce, osobno nemam taj osjecaj, Machida je odlican borac, ali oba puta protiv Rue se nije bas proveo, i prvi put se provukao na kontraverznu odluku. Ali bilo bi lijepo da mu uzvrati, te 'osvetice' ili 'iskupljenja' daju uvijek neki poseban naboj na borbu.
|
lyoto od odličan borac sa unikatnim stilom borbe koji mi se neopisivo sviđa. :)
|
Citiraj:
|
Ta lako teska je krcata odlicnim borcima. Nebi se cudio da i Rampage izbaci neku bombu i posalje Machidu u san. Shogun mi je jedan od 5 najomiljenijih boraca i mislim da bi opet mogao sredit Machidu i sve konkurente, naravno ako bu u odlicnoj formi.
|
Citiraj:
oni ubace ručnik i to je to druga stvar je "ponos" pa se zbog toga ne ubacuje ručnik |
|
Citiraj:
|
UFC dodao bantam i pero kategoriju.
Pozdravaljam tu odluku jer cemo ubudece gledat ultrabrze i explozivne borce. Aldo je sad UFC prvak u pero kat. Carwin vs Nelsom je otkazano je Carwin mora na operaciju leda. |
UFC 123 20.11. se bliži, Hughes - Penn i Machida - Jackson, vjerujem da će oboje biti pravi ratovi, odlične borbe. Hughes je u zadnjoj borbi bio iznimno impresivan, sigurno ce doci itekako spreman sa svoje farme, pogotovo kad ce mu stajati Penn s druge strane, takvo rivalstvo dvojice velikana samo moze dati vrhunsku borbi. Rampage Jackson i Lyoto Machida borba koja sigurno nece ostati u rukama sudaca, netko ce to prije zavrsiti :)
|
Machida naravno. :p
|
Jeli Nelson -Mirko totalno otkazano ili će ipak nesto biti od toga
|
stručni izraz: stišalo se :)
|
Citiraj:
|
Moglo bi biti nesto tipa Nelson-Lesnar,ruku na srce da je mirko prihvatio s big countryem dobio bi neviđenih batina
|
Citiraj:
|
Ma taj meč svakako ne odgovara Shaubu jer je Nelson daleko bolji hrvač ,a nije ni loš na nogama. Btw jeli neko gleda seriju The Ulimate Fighter s11
|
Citiraj:
|
UFC 123 totalni fail što se mene tiče.
George Sotiropoulos, BJ Penn svaka čast. Ostale borbe nula bodova. Rampage i Machida me totalno razočarali. |
Ma knock-out su postali totalni rijetkost u UFC-u zalosno je kako oni daju cro copa tolike pare da spusi batine ,umjesto da borcima daju upola manje premije ako dode borba do odluke sudaca i vece bonuse za knock-out .Vecinom se svelo na trčkaranje po ringu sad mi je čak najdraze gledat amatere jer se barem polemaju posteno
@ da Router mislio sam s12 ma pogleda sam 6 epizoda pa sam malo izgubia volju dosadno nekako sezona .Nervira me onaj retani Bruce Lee i Koschek |
Citiraj:
|
Ukoliko želite pogledati jedan od najboljih MMA showa u zadnje vrijeme, ponajviše po broju nokauta i spektakularnosti, pogledajte Strikeforce: Henderson vs Sobral 2.
|
Gleda li tko večeras (ujutro)? Baš me zanima što će pizdek Koscheck reći kad ga striček GSP razbije..
|
Pogledat ću sutra, ne gledajući ishod borbe.
Nadam se da će GSP pobijediti |
Citiraj:
Mislim da neću ni ja dočekati jutro budan. Stavi linkove sutra ovdje kad ih nađeš, i ja ću ako me ne preduhitriš.. |
Necu stavit ishod, posto gledamo lajv u jednom vecem drustvu :) takodjer se nadam trijumfu GSPa, da začepi usta Joshu.
|
Mene živo zanima susret Caina Velasqueza i Shane carwina, a mislim da to možemo očekivat u skorijoj budućnosti... :)
|
Citiraj:
LIVE: http://www.sportsbun.com/watch-ufc-1...nline-free-hd/ uh ebemti, sad sam se probudio. Neću, neću a na kraju dočekao 7 ujutro.. Ovdje imate snimke svih borbi večeri: http://mmamayhem.com/news.php?extend...a88ae55f6dad,0 |
ajd nećemo komentirat, neka ljudi sami pogledaju :D
|
Citiraj:
U linku iznad imate i postfight intervjue.. Da se usput sjetite starih dobrih Pride dana (da da, pride mi je bio puno zanimljiviji od UFC-a) dok su postojali stand up i JJ na podu, kad su se hrvači rušili koljenom u glavu i kad je sudac prekidao borbu na tlu nakon puuno manje vremena.. Ah, to su bili dani ultimate fightinga.. http://www.youtube.com/watch?v=IluSX...eature=related ...Overeem u naturale danima, prije nego je našao vrhunskog nutricionista koji ga je pretvorio u ovo što je danas :) No mora mu se odati priznanje za osvajanje K1 GP-a 2010.. Što se tiče tog turnira, pogledajte borbe Gokhan Saki-a, najmanji lik na turniru a sve je impresionirao svojom izvedbom: http://www.youtube.com/watch?v=1-bmH...layer_embedded ...tu je ušao u meč s ozlijeđenom rukom i do kraja ga odradio samo s lijevom. |
Citiraj:
Međutim, gledajući Overeemov nastup, moram reći da se bori dosta pametno, no to je mrga od čovjeka. Doslovno daje da se likovi spucaju na njemu, kao da udaraju u stijenu, te ih nakon toga dokrajči. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:38. |