![]() |
Citiraj:
|
CoP baš i nema neke "ceste" di bi se mogao voziti. dosta grbav i ispucao teren. nije čak ni za mountain bike a kamoli za neka kola ili tenk :D
ovako je bolje. istina, imaš se kaj nahodat, ali bolje je pjehe. |
Citiraj:
|
|
mislim da u sve tri igre ima more ovakvih po svuda :) ali nisu baš u voznom stanju. i imaju grb od UNA :D (Ukrajinska narodna armija :D )
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ali svejedno mislim da bi vozila bila totalni promašaj. |
Citiraj:
gadna stvar ako si negdje kod Pripyata, a primjerice si zaboravio porazgovarati s Guideom u Cordonu :D |
a pa i nebi baš...recimo da si imaš ovako autić za prevesti se tu i tamo...i onda ideš uokolo i desna na volanu, lijeva na pištolju i udri kroz prozor :D doduše umjesto auta može i motorić nekakav...i onda da ga još možeš upgradeati :D pa da imamo grand theft pripyat :D
jedino što mi se definitivno nije svidjelo kod CoP-a je to što je kratak u odnosu na druge djelove |
@Mister NO (Jerry Drake :D )
mislim da bi nekakava Endurača od 250ccm bila idealna za onaj SoC. no o tome u temi o SoC-u :D @Red Dwarf: ne znam baš koliko bi se po pripyatu mogao voziti. bio bi izloženiji nego što jesi, kad te monolithovci spizde sa RPG-om sa prozora dok ti tražiš parking oko bolnice :D |
Citiraj:
I meni se to dogodilo, ružno iskustvo, nema što, atmosfera za izgubit mozak u sekundi :D Ima još jedno slično mjesto Da, šteta je za CoP da nije malo duži i malo teži, osim dva - tri zahtjevnija mjesta prođeš igru dosta lagano. |
Citiraj:
|
IMHO nebi imao ništa protiv vidjeti STALKER na Cry Engineu.
Naravno uz uvijet da se radnja mora odvijati u zoni. Da ima dužinu CS-a, a kompleksnost SoC-a, atmosferu obadva nastavka i ispoliranost CryEnginea. Mislim da bi CE mogao dobro dočarati efekte i prilike u zoni. Pa i u Crysisu je sve lijepo i zeleno na početku igre, a kasnije se sve smrači pojavom brodova. Ta tama bi vjerujem dobro izgledala na STALKER-u :) , naravno uz izmjenjivanje dana i noći te vremenskih prilika. |
Citiraj:
Nisam se nešto naročito trudio uzeti taj stash, inako je većina stasheva bezvezna, u njima uglavnom nađem ono što već imam. čast izuzecima, ali malo je pravih stashova u igri. |
bezveze hodam okolo i naletim na UAV :hitthewal:
|
jesi stisnuo 6 po defaultu? :D
|
6?
kaj izvadil šarafe da ga popravim :D |
COD4 spika. 6 po defaultu zove UAV. :D
|
neigram cod
|
skužio. ni problem. :D
|
Citiraj:
da, baš šo se CoP-a tiče, ima možda 2-3 staša koji su vrijedni spomena u cijeloj igri i to su u pripyatu i onaj podzemni koji čuvaju freedomovci nedaleko od stanice Yanov. Citiraj:
|
onaj srušeni, u guduri iza Kopacheva, nemoj reć da nisi naletio na njega?
|
Citiraj:
|
e zaboravio sam vas pitati...
u onoj misiji kada trebas naci poison gas za bloodsucker lair... kada se suljas pored njih,jeli se tko usudio zapucati tj.probuditi bloodsuckere... ako je,kakav je bio ishod :D |
ukratko, nemoj.
ishod nije nimalo lijep nit sretan :D |
Citiraj:
Pored njih se šuljaš kad s onim likom tražiš nestalog stalkera. Svejedno mislim da ne bi uspio sve sredit. Hrpa ih je i svi odjednom navale na tebe. |
Citiraj:
sa Exoskeletonom i PKM-om na close range, moguće je. isprobao :D samo moraš bit brz na okidaču, a bome i na medkitovima i zavojima. također exo mora imati ability "self-healing" ili kak se već zove, ono da te ozdravljava :D inače, you'll become a piece of meat :D |
I ja sam samo probao i to par puta:D i neslavno završio:fuming: ima ih previše ali ipak sam i ja jednom uspjeo zdimiti i zavući se u onu prostoriju gdje je tijelo stalkera uglavio se u čošak i bombama i oružjem sve potuko:D ali samo jednom uz 4-5 puta "the end for life":fuming:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:58. |