![]() |
http://www.statgfx.com/ ima nešto problema sa ispisivanjem statistike sa timovima pa sam sada bez tog dijela dok ne oprave taj dio ...
|
Cini se da nitko ne odrzava statgfx.com, jer moje podatke ne osvjezava vec neko vrijeme. U sigu mi stoji da imam 4 godine i 8 dana, dok u stvarnosti imam preko 4 godine i 168 dana.
Jedino kaj mi pada napamet je da su grid.org imali nadogradnju servera i da je dio podataka preseljen na nove, a na statgfx.com nisu to "popravili". |
Kako mogu staviti u signature te podatke koliko vremena proc. radi i ostalo?
|
Shvatio sam.
|
i eto mark1z nam je postao jubilarni 10 član u klubu preko 50.000 bodova ... za nagradu sam mu skinuo patch i pun Q poštenih map packova za Warhammer 40,000 Dawn of War u koje se zaljubio na prvi pogled :beer: ... moram mu se "ulizivat" čovjek je kuhar i NEMATE POJMA KOJE KOLAČE I KLOPU ČOVJEK RADI :D ... mislim da bi ga mitzek zarobil i lancem zvezal u kuhinji da ga vlovi ...
|
pa bd mogo bi i susjeda na klopu pozvati :) evo ja cu uskoro 10 000 :D
|
:beer:
eto premec je prvi koji je donirao 500.000 pointa u "našu" kasicu prasicu ... skoro pa točno u bod, sada smo dovoljno bahati i "bogati" da možemo reći 60 bodova sim ili tam :D ... još jednom čestitke i ako smijem reći Hvala u ime čovječanstva :beer: |
Ja sam prešel 5000. I sav sam sretan :)
|
... i tako smo prešli i 1500 mjesto i sada nas dijeli još 497 mjesta da budemo 999 :D ili ti ispod 1k ... ide nam ide ...
|
BD, do kojeg mjesta mislis da bismo se mogli spustit ??
|
Citiraj:
|
Evo zasto kazem realnije trecem mjestu:
http://www.grid.org/stats/teams/points.htm http://www.grid.org/stats/teams/cpu_time.htm |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
pravil bum se da to nisam procital........ a di je doma????: nuts : : nuts : : nuts : |
Thats TOP SECRET.
P.S. ulašti lance prije neg ga pripeljaš doma! |
Presao sam 10000. Nije puno ali covjeka veseli :beer:
|
Eto u ponedjeljak mi aktivirase DSL (Iskon) i eto prvih problema. Imam 7 skrančanih rakova na lageru i nemrem ih nikak poslati. Trebam dumpnuti nekakve podatke (firewall i slicni jalnuški diletanti) ili netko s nogu ima odgovor?
|
I'm BACK :D :D :D
nakon podulje stanke napokon se i ja odlučio vratiti.... 2xAthlon 64 svaki sa gigom rama...strojevi će vrtiti nekih 16-18h dnevno :) |
Citiraj:
UD je sve vise u banani, refreshaju rezultate/baze svaki drugi-treci dan, padaju im server na koje trebas poslati rezultate eto da se i ja pohvalim, presao sam 90.000 bodova, sada jos malo pa 100k club :) |
sa UDa:
Posted: Wed May 18, 2005 8:41 pm Post subject: Servers temporarily unavailable Reply with quote Some Agents may be experiencing difficulties attempting to connect to the servers to send results or receive workunits. The problem is actively being addressed and should be resolved shortly. _________________ uglavnom i 08.05. je bilo sve down ... rade se održavanja servera, baza i inih stvari a to moraju raditi off line ... eto ... uglavnom to je kao tehnikalije i sve će biti ubrzo za 5 ... |
Hih... ja prosao 14000 :rolleyes: ali neda Palomino 2000+ brže :grrr:
|
Evo ja skoro pa u 100k klubu. sad sam na 98800 :D
|
jučer malo više od 7.600 bodova ... vidi se da su serveri bili down i da su neki imali problema sa uploadom i downloadom ... mislim tako nismo bili loši zadnja dva mjeseca. U zadnjih 60 dana imamo sam 2 puta nekaj malo ispod 10k bodova, ostalo sve je preko 10k skoro 20k i više ...
|
meni se ht napokon udostojio spojit adsl pa sam opet natrag u igri, trebalo im je 3 tjedna izmedu skidanja isdna i postavljanja adsla. jos sam u soku
|
Opet serveri zezaju, opet je 7 rakova na lageru :grrr: !
|
primjetio i BTW sprazni sandučić ako oćeš odgovore ... :D
|
Hihi a refresam ko manijak ocekujuci odgovor .. ah idiota :rolleyes:
Vec sam ti mislio poslati pm kaj ti treba tolko ;) :beer: |
Evo ja sam na 95500 bodova, čekam da odvrti rosetu koja je trenutačno na 34h i 54%.
100k club here i come :D |
Eto i mene u 100k klubu :D :beer:
Nego mene još uvijek zanima ko je XP5000???? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:20. |