![]() |
Ej...za to imate drugi topic.... :fuming:
|
potpuno se slazem ,
smisao ovog topica je druzenje u sitne sate , da znate da niste sami , da ne pomislite da vam je kompic jedini prijatelj i da s njim pricate... :D -hardware pitanja ima cijela rubrika... -osobno ubijem nekog ako mi zakljucaju topic radi gluposti , postao sam skroz ponosan na njegovu dugotrajnost |
aha sam da probaju topic zatvoriti.....odmah organiziramo partizansku gerilu i krećemo u rat protiv unutarnjeg neprijatelja :D
elvis može biti pirgo :gringo: |
Ma ne , ak zapreju potajno bumo njim zamenili matičnu ploču od servera sa mojom natšrotkom. :D
|
e to je definitivno najgora stvar koju im možemo napraviti... :D
|
To je plan A ,a kaj je plan B?
|
plan B je da njim matičnu zamenimo sa mentalovom matšrotkom :D
|
Stavarno ste opaki
|
1 privitaka
Chek this out
|
a to sam imal dogovore sa svojim HW dilerom , ima riba dosta dobre cjene :D
|
Jel ko ide na dane piva u Karlovac?
Koja svrha od dana piva sa zakonom od 0.0 promila |
Meni baš ne izgleda prijateljski.
Kad pregovaraš s takvom ribom sve sve su ti cijene dobre |
Citiraj:
|
Valjda ti je ta podvalila Mašintoka
|
Citiraj:
pa bilo je druzenje u sitne sate :) no, ako je problem, ne bum vise prical o hardveru.. :D :D :D |
nije , onaj ko mi je podvalili matšrotika je več unutar moje dilera , a diler mi je nabavil ovu abiticu za 4 kile srdelic :)
|
Jel možemo ovu granicu staviti na 00h, u zadnje vrijeme pokušavam čim manje spavati a čim više biti budan. iskoristiti zadnje slobodne dane :D
|
Citiraj:
btw. imam problem, naime na stolu di mi je komp imam ladicu za štakora i kad stavim ruku na ladicu neki qurac puše iznutra, ne mogu skužit, a čuda stvarno.... ne vjerujem da papstovi pušu i kroz drvo. :D |
pa ne bi meni puno smetalo... dok je god u 3 crte rijeseno sto god bilo, ali imamo neke osjetljive moderatore... za sve tocno ima mjesto,vrijeme, itd... :D
odjavljujem se! |
prokljeti HRT , sve su pomaknuli zbog one utakmice koju su mogli snimiti i sutra pustiti , sad moram još jenu vuru čekati velečasnog Teda :rambo: ( Ježi ga , piti , cuga , ježi ga ... )
|
Ja sam se maloprije vratio doma i sad idem spavat.
|
Vidim da nema baš nekaj ljudi pa odoh ja pajkit.
|
Ka je di ste?
|
Ka je di ste?
|
Tuj sme ..
|
e pa budite meni je smjena gotova i ja idem doma se lec sutra u 10 moram na istrukcije iz statistike! FUJ! : suicide :
|
ne ide vam ta statistika ljudi...
sad vec zenam jedno 5 odoba koje imaju repeticije iz tog sranja... |
Ovo je večeras zadnje javljanje s mora. Odmor je završio i vraćam se u ZG.
|
Citiraj:
20 numericka analiza nominalnih, redoslijednih i numerickih nizova 30 numericka analiza vremenskih nizova 40 regresija i korelacija 50 vjerojatnost 60 metoda uzorako 70 :rambo: : bonker2 80 goto 70 :beer: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:56. |