![]() |
...
|
Citiraj:
Meni isto ne radi, tj. radi ali krivo ucita stranicu (takodjer prazna stranica). Samo kliknes back i normalno prikaze video... |
Citiraj:
EDIT: tek sam sad vidio ovo s back i radi normalno |
Citiraj:
McG --> odlican si set otvorio :) |
Citiraj:
Sorry , izgleda da nije do Opere, danas instalirao Firefox 3.5.6 i ista stvar. |
Dali ima itko problema s novom verzijom opere? Meni se non stop rusi iz meni nepoznatih razloga.
|
Citiraj:
|
Vidim da se ovde vode mnoge priče o problemima sa Operom.
Ja je koristim 2-3 godine i,po meni ,je nezamenjljiva i nikad me nije izdala,medjutim,juče se pojavio veliki problem. Koristio sam 10.50 verziju i ponudjen mi je update kao i mnogo puta ranije odradio sam sve ,medjutim sad imam nerešiv problem. Nakon update-a neće da je otvori i konstantvo mi izbacuje ovo: http://img683.imageshack.us/img683/5...problem.th.jpg Na šta god da kliknem neće da je otvori i kao Fenix se iznova vraća ova stranica. Da li je neko imao sličan problem i dal' ga je moguće rešiti,a pritom sačuvati stare podatke. Znam da je jedno od rešenja brisanje i vraćanje stare verzije,ali pritom mi se brišu svi podaci. Može li se to nekako izbeći?? Hvala mnogo na očekivanom odgovoru. Pozdrav!! |
Koje windowse koristis? Jesi proba sa compability modom?
Btw, ispuni Moj komp, moze pomoci... |
Običan XP koristim,ali do sad nisam imao problema sa programima ,a naročito ne sa Operom.
Hm,nisam mnogo vičan tehničkim delom kompjutera,pa ne znam za COMPABILITY MOD? |
Ako koristis xp onda i nema bas koristi od compability moda... Trenutno mi nista ne pada na pamet osim brisanja i nanovo inst.
|
...
|
Šmrk.
Sačekaću još malo,možda je neko imao sličnu muku,pa se snašao. U svakom slučaju,mnogo ti hvala na trudu. Pozdrav!!! |
Nažalost,konstatovano je da je updatovana nova verzija,ali je problem ostao.
Izgleda mi ne gine da brišem podatke. Hvala svima! Laku noć. |
Kako da dobijem da se prilikom prelaska misa preko linka prikaze puni link location?
bilo u balonu ispod cursora ili dole u status baru... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
....
|
Citiraj:
|
Imam dva problema : u bookmarks toolbaru imam zabilježene omiljene stranice, no kad puknem desni miš, ne pojavljuje se opcija : open in new tab
Pri podizanju opere, ista mi otvara sve stranice u tabovima koje su bile posljednje zatvorene a ja bih da ide samo na početnu ( user defined ) |
....
|
Meni se od zadnjeg updatea pojavio čudan problem. Kad otvorim stranicu koja je pdf, učita je normalno, pročitam pdf, skrolam, sve radi normalno. Ali... Kad zatvorim taj tab s pdf-om, svi ostali tabovi se smrznu. Kliknem na x da ugasim operu i ona se kakti ugasi. Ali ne mogu je ponovo dignut dok ne napravim end process opere u taskmanageru. Nekad mi i izbaci neki prozorčić, nešto u stilu send report, nekad ne.
|
Koliko god mi omiljena opera bila, jako me živcira u zadnje vrijeme. Ebalo ih više to takmičenje u brzini sa chrome.om, izbacuju te snapšotove svaki dan a ni jedan nije niš posebno; uvijek nešto dodaju, nešto oduzmu. Zadnja verzija koju nazivaju finalnom, 10.51 ne zaslužuje ni RC naslov..
|
....
|
Kao i moj primer.
Odkad sam updatovao poslednji put imam gore navedene probleme koje sam mislio rešiti totalnim brisanjem i ponovnim instaliranjem,ali problem je i dalje tu. Očito se nešto zakačilo pri tom update-u i sad nema šanse da ponovo instaliram nijednu verziju. Ne znam zašto,ali mi se ovo nikad nije desilo ni sa jednim programom. |
mene nes *ebe opera sync, (skoro) svaki put kad gasim operu pojavi se ono syncronizing settings, if you wish to exit immediately stisni exit il tak nes i kad ja stisnem exit nis se ne desi dok ne stisnem na iksic od prozorcica. a ak nis ne stisnem taj prozorcic je u stanju satima bit otvoren i "sinkronizirat postavke"...to je bilo i na 10.5 i sad na 10.51, na dva il tri razlicita kompa...
|
Kakva je opera što se tiće potrošnje memorije. Meni firefox s 8+ tabova poždere 1GB memorije FFS :fuming:. Jel opera štedljivija?
|
....
|
Kod mene isti primjer = FF : 3 :)
|
Ok fala momci, isprobat ću malo operu. Još jedno pitanjce:se mogu importati bookmarkovi iz lisice u operu?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:02. |