![]() |
Citiraj:
standardna aliexpress navlakuša. |
Citiraj:
Sad mi pise 22€ kad se logiram. :stoopid: |
Da nije da doda PDV jer ga automatski dodaje za EU?
|
Debilana... al bar mi ostaju pare na računu :roller:
|
Dok se ne logirate, prikazana cijena je sa popustom za one koji se prvi put registriraju.
|
Citiraj:
|
Dok ne moras platiti
|
https://i.postimg.cc/vBWttRzM/20241112-173919.jpg
Ispoštovali su ipak. Svaka cast. Stigao prvi komplet iz SDa 😁 Guls thx još jednom na dojavi ✌️ Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
z fold 6, ewwwww
|
Ide dalje oboje
Ima prika ovaj mob, i meni je bezveze skroz. Jedino za rolanje valja kad ga presavijes hahaha Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Za koliko para je išao taj fold?
A vidim gore sad. |
https://frightenmart.top/products/A-...yJHpx31IvK6fTA
Ovakvi linkovi i ponude mi iskacu na fejsu. U cemu je kvaka tu? |
u zajebu je kvara :fiju:
da si maknuo nekim slučajem tracking dio linka - javilo bi ti da stranica ne postoji. očito se nikad nisi susreo sa scamovima na fejsu rekao bi |
A nisam išao u detalje, dovoljno sam iskusan da ne vjerujem prejeftinim ponudama. :D
|
u dolasku black fridaya... daj malo popratite i linkajte dobre dealove na TVove sa dostavom u hrvatsku. ciljam na neki veliki OLED, a gdje god tražim nema dostave u Hrvatsku
|
Citiraj:
|
Citiraj:
al ako sam mogao za 30eura poštarine dobiti dostavu 12" dobson teleskopa(proguglaj pa vidi koja je to grdosija) iz poljske... ne vidim zašto to ne bi moglo i za televizor. |
Citiraj:
Ne radi se o veličini i masi, već o krhkosti samog ekrana. Veća površina jednaka većoj osjetljivosti. :) |
Citiraj:
Nije bitno je li grdosija, nego koliko je osjetljivo. Dostavne službe si jednostavno ne mogu priuštiti taj rizik da sjebu TV od par tisuća eura, a stvarno ga je lako sjebati u tim dostavnim kamionima. |
Taj tv od par tisuća eura proputuje par tisuća km i pretovari se 35 puta...
Od tvornice proizvođača, do zemlje gdje se uvozi, pa na kraju do shopping centra gdje ga kupiš... i sve to rade dostavne službe. Dostavne službe bi valjde trebale imati neko osiguranje koje plaćaju pa ako što bude nije njima na trošak. No dobro, njihova politika i pravila. |
Citiraj:
Slijedi odgovor za tebe: Citiraj:
|
Sada da vidimo repliku AI na AI...
|
Citiraj:
|
Lako za to što se događa s paketima na semaforu. Puno je gore kada vozač/dostavljač krene raditi reda.
|
Ovo ljeto vidim lika iz HP Expresa kako traži paket u furgonu. Baca i razbacuje pakete s metra i pol na pod furgona kao da su od spužve ne bi li došao do paketa ispod kojeg trenutno isporučuje.
|
Citiraj:
Je li bacao samo one na kojima nije naljepnica sa čašom ili sve? :D |
Šole hvala na dojavi za Roborock Q8 Max, pošalji revolut broj u poruci da uplatim za pivo!
|
Citiraj:
Ništa nije gledao pogotovo po onoj vrućini :D |
Citiraj:
Koliko dođe dostava preko mailboxa? |
Neki link za prijenosnu bat? Bas mi treba jedna malo jača, 20k + ...ako netko zna
|
ako ti se ne žuri, u Lidlu ti znaju biti na black fridayu, tronic 20 000 mAh, oko 20€
|
Citiraj:
Citiraj:
Da ga ja uzmem u CH bilo bi jos jeftinije :D i bez dostave, ali mi ne traba posto vec imam robija. https://i.ibb.co/cvfy2Rs/2024-11-20-...asse-gehen.png |
edit: krivi artikl sam kupovao, nisam vidio od kolege prije post :)
Hvala kolega! |
Citiraj:
a ono, treba mi za 10 dana :D |
Citiraj:
Za 9 dana je Black Friday :D |
znam da :D vidit cemo
|
FYI večeras u ponoć 21.11. Amazon kreće sa svojim BF akcijama pa se pripremite tj strpite ako nešto kupujete. :)
|
Ajd ako neko naleti na dobru akciju za gamerski monitor? Obećao sam nećaku za Božić 27-32 inča i što već ta čudesa imaju
Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
Ja sam svom uzeo na ekupi pa baci oko tamo, acer 27”, 1440p, 180Hz, ispao me nekih 210€, najjeftinije bio na nabavi 260
|
Ako bu neka fora mehanicka tipkovnica do nekih 80ak eura javite. Gledao sam neki keycron oneplus colab al je 150. Malo mi je previse to opravdat si potrosit na tipkovnicu
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:29. |