![]() |
Citiraj:
|
Ekipa! za nekih 1300 kn cca Realme 6s ili P40 lite e? Hvala
|
https://aloalo.hr/realme6s-4-64gb-cr...m_medium=click
Realme 6s ide za 1177 kn. Njega uzmeš i taman. |
Bok ekipa,
preporuka za: - Android - sa velikom baterijom - super kamerom - što manjih dimenzija Cijena - ovisno koliko gornjih uvjeta ispunjava. Baterija čak i ne mora biti neka najjača s obzirom kak koristim mobitel, ali dimenzije i kamera su bi prilično bitni. Fala lepa :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
https://www.gsmarena.com/compare.php...idPhone2=10112 |
Koji mobitel kupiti? - 2. dio
Citiraj:
Potpis! @mario92 Pitaj kolegu @shetz i @calypsso Отправлено через iPhone |
Trebao bi prijedlog/savjet za kupnju nekog mobitela, trenutno imam P20 Huawei pa me tako približne mogučnosti i zanimaju ne bi išao ispod toga glede specifikacija(4-64GB ili 6-128GB više nepotrebno), jedino što me NE zanimaju "cigle" 6,3"+ trebalo bi biti manje veličine, prednost kod kamere OIS:D ali.... mob ne služi za igranje već klasika, pozivi,poruke,pokoja fotkica i švrljanje po net-u. Android i modeli Cubot/Noa i sl. ne dolaze u obzir.
Cijenovno bi se orijentirao 300-400ojra,ako valja 10-30ojra nije problem), ukoliko netko ima ideju zamolio bi i link gdje tako nešto kupiti, moglo bi i s njuške, ali gara obavezna, novo ili mint stanje. Hvala:chears: |
Poco x3 za 1600kn ili nesto drugo za te novce. TNX.
|
Citiraj:
Citiraj:
Eventualno Realme 7 8/128 za 200kn više... https://www.abrakadabra.com/Katalog-...-GB/p/100E5GO? Xiaomi Mi Mix 2S 6/128, malo stariji, ali još uvijek atraktivan i dobar mob... https://www.abrakadabra.com/Katalog-...-GB/p/100E5GO? Huawei P40 Lite 6/128, ako ti se da zezati s GMS-om... https://aloalo.hr/huawei-p40-lite-6-...oizvod-11583/? |
kakav je ovaj realme 6s,
evo ga na akciji za 1000 kn jel ima šta bolje za te pare? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Razmišljam o promjeni mobitela, ni sam ne znam zašto. Trenutno imam S10+ i zapravo mi je OK, ali nekako mi je dosadio Samsung, a i ekran mi je malo prevelik, mučim se s jednom rukom kada radim, gotovo je nemoguće.
E sad, što uzeti drugo? Od Samsunga bi se nekako htio maknuti, u zadnje vrijeme imam osjećaj da plaćam više ime nego kvalitetu. Huawei ne bi nikako, ne želim nikakva ograničenja na store-u. Ono što mu trenutno privlači pozornost su Xiaomi i OnePlus uređaji. Što mi je bitno: - baterija, što veća to bolja - ekran, htio bi da bude kvalitetan, ali ne mora nužno biti 120hz - veličina, oko 6'' - najnoviji android Ono što mi nikako nije bitno je kamera. Toliko ju rijetko koristim da mi zbilja ne trebaju triple kamere s kojekakvim fake optičkim zoom-ovima od 120x. Ideja mi je potrošiti oko 4000kn, ima li netko preporuku? |
A di ćeš baš od svih na Xiaomi i 1+ cigletine 😁
Xiaomi sad na većini modela ima 6,67", a 1+ isto ili veće. Ili S20/21 ili iPhone 😉 Ako hoćeš ekran od oko 6" 😊 Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk |
Jeftinija opcija pixel 4a, mali mob, dobar ekran. Jedino baterija nije velika.
|
Osim S20/S21 i iPhone-a, eventualno Pixel 5. Ima dobru bateriju, normalne dimenzije, OLED ekran i najnoviji Android.
Sve ostalo su postale cigletine koje ni sam bog više nemre držati u jednoj ruci |
Gledam sada Pixel 5 i izgleda odlicno, taman ono sto trazim, osim sto mi je malo izvan budžeta, no preko toga bi mogao i preci.
Samo, nema ga nigdje za kupiti...svuda je dostava za barem 2 tjedna.. |
da, to ti nema pomoći.
Iskreno, možda ti je najbolje uzimati S10e. |
Nekako se bojim ovih 'e', 'mini', 'lite' modela sto se tice fluidnosti. Ako mi nesto smeta vise od same velicine ekrana onda je to trzanje prilikom koristenja.
|
S10e nece trzati, ali je to model pune 2 godine star. Pixel 5 je oko 5 soma, 4a ti je 3300 tu negdje, on dimenzijama skroz odgovara.
|
Istina.
Razlika u cijeni između 4a i 5 je značajna, performanse i ne toliko. |
Taman mi je stigao pixel 4a, ukupno 2750 kn (350€ mob + 13€ dostava do HR) sa njemačkog google storea + mailboxde. Od kupovine do dostave na vrata sve skupa 7 dana, tako da svaka preporuka i za mob i za proces kupnje.
|
Citiraj:
2640kn mobitel + koliko bude troškova dostave. |
Citiraj:
JA ne znam koji idioti tamo rade.. Al stavit takvu bateriju u vrijeme kad je minimum 4000mah je smjesno.. |
Nije isto imati 3000mAh na snapdragon 888 ili 730 soc-u. Sorry, ovaj potonji ce po pitanju autonomije vrlo vjerojatno pregaziti prvoga :)
|
Točno to što je xlr rekao, a i recenzije to potvrđuju.
|
Citiraj:
Ne treba svima mob za igrat igrice pa da treba top procesor i 4000mah bateriju. |
Citiraj:
Uvjerio sam se na primjeru S10E. Neke recenzije su spominjale cjelodnevno korištenje i 6h sot, a ja mog punio i po tri puta u danu :D SD 730 jeste štedljiv, ali ta baterija za iole zahtjevnijeg korisnika nije :kafa: |
Moj novi mob ima bateriju od 3110mAh i bez frke izdrži cijeli dan, s tim da meni skoro dogura i do dva dana. Ne igram igrice tak da ima i to utjecaja, ali za nekog prosječnog korisnika takva baterija je i dalje dovoljna za cijeli dan.
|
Citiraj:
S10e uvijek troši jer ima malen kapacitet i ne baš štedljiv procesor. Отправлено через SM-G975F |
Baterija na P4a traje poprilično dugo.
Toliko da izdrži cijeli dan šta god radio i da uopće ne gledam postotke niti se zamaram time. Ponekad treba i koristiti mobitel first hand za donošenje zaključaka. |
Citiraj:
|
moja draga je imala S10e.
Svaka čast tom mobitelu, ali joj je svaki dan bija na punjaču, često i dvaput. |
Citiraj:
Pati se i S20 FE na Exynosu, a ima 4500 mAh bateriju... Da se ne uvrijede vlasnici Pixela 4A. Smatram da je ta baterija mala za zahtjevnog korisnika. Ako se varam, plaćam pivu :goood: |
Pozdrav, posto nepratin u zadnje vrime bas u vezi mobitela pa bi zatrazio malu pomoc, trebala bi mi preporuka za neki mobitel uzima bi bez ugovora, izdvojio bih nekih cca 4 000kn, nemoora bit tocno moze slobodno pric.
Eh sad najvise bi mi trebala kvalitetna kamera i da je baterija solidno izdrzvljiva i da je android. |
OnePlus 8
Galaxy S20 FE Mi 10t (8GB) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pro se mogao naći za nekih 3800, a razlika između Pro i non Pro verzije 8GB je samo u kameri, tj. Pro ima OIS i više megapiksela što za ovu razinu mobitela i kupce koji na to ciljaju ne predstavlja odlučujući faktor. Po meni je Mi 10T 8GB best buy phone bez konkurencije. |
Citiraj:
evo i jedan usporedni test kamera https://www.youtube.com/watch?v=dJs1FVMibPo |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:26. |