![]() |
pa neznam...mislim ak mislis na kosenje to mi se ne da.....kad cale kupi trktorcek kosilicu kosit cu do sudnjeg dana!onda i sendvic mogu jest!
|
Citiraj:
Za dole je lako, koturaš se, ali gore treba sajla i čekrt za trupce izvlačit. |
mali masakar http://www.imagesforme.com/images/7870shot0010.jpg
bilo je vise mrtvaca,ali nestaju:D |
Citiraj:
: evil : |
Citiraj:
|
http://naoruzanje.paracin.co.yu/t84-1.jpg
http://naoruzanje.paracin.co.yu/t84-4.jpg TAKTIČKO-TEHNIČKE KARAKTERISTIKE Tenka T-84 Jatagan Kalibar topa: 125 mm Kalibar spregnutog mitraljeza: 12,7 mm Kalibar protivavionskog mitraljeza: 7,62 mm Borbeni komplet topa: 43 Borbeni komplet spregnutog mitraljeza: 1250 Borbeni komplet PAM-a: 450 Posada: 3 Dužina tela: 7,085 m Dužina sa topom napred: 9,72 m Širina: 3,56 m Visina: 2,285 m Klirens: 0,515 m Borbena masa: 46.000 kg Specifičan pritisak na tlo: 0,93 kg/cm2 Snaga motora: 882 kW (1200 KS) Specifična snaga: 19,17 kW/t Radijus kretanja po asfaltnom putu: 540 km Radijus kretanja po makadamu: 350-400 km Kapacitet rezervoara za gorivo: 1300 l Maksimalna brzina: 65 km/h (M-84 prerađen u Slavonskom Brodu ide do 113 Km/h) Srednja brzina po makadamu: 45 km/h Gaz bez pripreme: 1,8 m Podvodni gaz: 5 m Savlađuje vertikalnu prepreku: 1 m Rov: 2,85 m Savlađuje uspon: 32° Bočni nagib: 25° Kompletan članak |
hehe necemo tako!makar bi mi jedan takav dobro dosao za rasprave sa susjedima!
|
@Rak
Usliši moje molbe i daj mi ovakvu puškicu da mogu kempat. RT-20 TEŠKA SNAJPERSKA PUŠKA Ako ne onda nekaj manjega poput ovoga: V-94 TEŠKA SNAJPERSKA PUŠKA |
koja su sve oruzja moguca u CoD2?
|
Moze meni jedna lijepa drvena toljaga da mogu ganjati Fatu po mapi??? :rolleyes:
|
A ja hoću nekoliko živih neutralnih meta koja trče po mapama, nose majcu T-Scum, a u ruci drže račun za tekući mjesec(ubojito oružje, jel).
Hvala unaprijed |
|
ovaj prvi snajp je antimaterial ak se ne varam!i to jedan od najbolje ocijenjenih u svijetu!
|
|
lmao
|
http://mp44.youaremighty.com/
BTW Heute abend; bei dem 20h Taktgeber du bist ganz tot du mußt zum dunklen sode kommen und uns verbinden, weil wir die besten Pizzas überhaupt haben du mußt auf Bediener bei 20h kommen |
e pa fakat daj prestanite spammat!dosta dosta dosta
pa pola postova je cisti spam(s ovim i vise od pola)...;) |
Mene jos muci onaj problem sa kockicama.
Stavio sam pce mod 6, patch 1.2, sve kako piše u sticky-ju, ali kad uđem vidim samo kockice :(:(:( |
A gdje si ga stavio. Samo ako ga nemaš ti se to događa.l
|
osjeca se neka praznina tamo negdje!!!
|
Citiraj:
Ma reinstalirat cemo igru pa se valjda nece događat :) |
Citiraj:
Citiraj:
Nego, oni koji misle da je ovo tema cisti spam nek pogledaju popis prvih 5 postera na ovoj dretvi pa ce im sve biti jasno... :D ALi ne zadugo ET ce konacno poceti i ovu temu odrzavati jer sutra se vraca sa godisnjeg... |
Citiraj:
|
Sta to stvarno na famoznom povijesnom sastanku "The Rijecana" bilo 2 covjeka? : lol2 :
|
@RAK
Evo Rache samo informativo, protekla dva dana totalno sam se patio s kompom i CODom. Naime prekjucer sam usao na server igrao 2 minute te mi se u trenutku promjene mape komp resetirao. Sljedeci pokusaji ulaska u igru rezultirali su isto resetom. nakon jedno 6-7 reinstalacija windowsa i coda zakljucak je sljedeci: meni je smetao patch za intelove proceve. Kada sam stavio bez tog patcha vise mi se komp neresetira. ovo sam naravno probao dok sam bio sam na serveru ali prije tako nisam mogao 2 metka opalt a da se nesrusi. Vrteci film u natrag sjetio sam se da mi se 2-3 puta komp resetirao dok sam igrao komp ali sam uvjek mogao uci natraga, a to je bilo nakon patcha. Ovo mozda nije 100% sigurno pratit cu ali koliko sam skuzio cim stavim taj patch komp se zna iz cista mira zblokat i resetirat. Evo ako netko ima slicnih problema mozda da proba bez toga patcha pa da vidi, a mozda se samo radi o nekoj cudnoj nekompitabilnosti s mojom maticnom ili necim pa dolazi do toga. P.S. sve je vraceno na kompu na default tak da nebude zabune oko oca. Eto toliko. Poz :beer: |
Ja nemam taj Intel patch niti mi ne treba da mi igra normalno radi!
|
Citiraj:
p.s nice avatar kooyo: Drone : |
ma ok, ali u stickyu je savjetovana instalacija istoga, tako da ako netko ima slicnih problema neka makne patch, a ako ima patch i sve mu radi ok, onda nek ostavi.
|
Citiraj:
ovo je tolko krivo da je teško čak izvuč smisao, da napišem pravilno. Und du willst ein deutscher Soldat sein?????:confused: :confused: : sniper : Citiraj:
|
Citiraj:
ccc...šta bi vi bez mog threada, jelte : cheers2 |
Hrconja je zasigurno otvorio najveću temu u povijesti PCEkspert foruma
|
Zapravo i nije. Najveći su Žderonje. Ne zbog količine spama nego zbog količine pravih informacija.
|
ajmo igrat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Citiraj:
|
imam jedno pitanje.posto sam novopeceni clan na PCE serveru,zanima me dali sad mogu vratiti sve one fajlove koje sam backupao za druge servere na kojima igram?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Novi pristup matematici? Filozofijska matematika. |
Citiraj:
Pazi da ti Hazi nebi dobio krila. :D |
ljudi gledajte novu tv (neprijatelj pred vratima) da se mozete nabrijat na cod 2 : quake2 :
EDIT: Vasilij je kemper lvl 87 , ren prema njemu si slab...: sniper : |
Evo upravo gledam na NovojTV film Neprijatelj pred vratima. Tj dio filma koji je bio u igri COD UO Staljingrad. Vožnja brodovima i bombradiranje njemačkih aviona. Isto do u detalja. Čak je i isti lik u igri i u filmu u krupnom planu.
Juriš bez puške. Uhvatila me je sjeta.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:33. |