![]() |
po najavama je bio bomba, nesto kao coolpad trenutno. Međutim, cim mi je stigao, kad sam vidio bateriju, tj baterijicu, stvarno sam popizdio. Jer ona je bila jedan od glavnih razloga zbog kojeg sam njega izabrao. Tako da nema deklariranih 2500, vec mozda 1800, maksimalno 2000 mah. Moze ona cijeli dan bez problema, 4.5-5 h screen ona, al...nije to to, kad sam bio sigiran da ce moc 3 dana. druga mana je los prijem gps-a i wifija. Nije da je katastrofa, al su prijemnik stavili u poklopac(?!), tako da je gps ni tamo ni vamo, ima njega, upotrebljiv je, objavio sam screen shot prije mozda mjesec ipo dana. ista stvar s wifijem, u situacijama kad mi je na neo-u slab, na mlaisu ga nema. također, tipke ne svijetle. Ostalo sve ekstra, izuzetno tanak i puno laksi za manevrirat, ogs, gorilla, otg, metalni obrub, solidan ekran itd.
|
Citiraj:
|
Za bateriju nema dileme, kad stigne mobitel - pravo na odjel za sireve i salame i zamolit tetu da stavi bateriju na vagu. Računica je sljedeća:
1g = 50mAh +/- 2-3 mAh/g Bez obzira na to da li je riječ o Li-ion ili Li-Po jer im je gustoća energije približna. Newman N2 bi mogao bit dobar ako vlasnik nije zagorjeli gejmer jer većina problema dolazi od pregrijavanja procesora... |
Fala na ovom infu, Dakokčino ;) imam vrlo preciznu digitalnu vagu u fabrika pa će ić na vaganje čim sleti.
|
To ti je ruska škola, točnije 4PDA akademija - generacija 2013/2014 :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Osobno mi nije problem. Do sada kad su mi mobovi došli, snimao sam unboxing i paljenje. Da slučajno dođe sa skenjanim displejom ili u defektu, video dobije i seller i paypal i lovu odma tražim natrag, a onda kasnije rješavam eventualni RMA. Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Osobno nemam niš protu ako mob ostane na npr 4.2.1 npr ako sve valja i sve je ok i da nema nikakvih glitcheva.
Ako malo malo izlaze pečevi, znači da su žešće ukenjali motku. Baš sam to čitao za taj iNew |
Citiraj:
Ono što je stvarno problem je zagrijavanje kod igranja igrica. Stvarno se ugrije pravo. Tog problema nema na ICS-u. Probao sam. Ja ne igram igrice tako da mi je mobitel odličan. Ono što dobiješ je ono što je u specifikaciji. Baterija jeste 2500mAh, camera jeste 13Mpx, kao i sve ostalo, a ne lažirano kao kod raznih "Cubota, INewova". "Softwerska kamera" - glupost da ne može biti veća. Mobitel je odličan i za 200$ a pogotovo za 100$. Uzgred jedini mobitel koji je radio "outofbox" kako treba bio je Hongmi, iz mog iskustva. |
Jel netko možda zna postoji li prijevod na hrvatski za miui 4.4.18 ili 4.4.25?
|
HTM-Landvo H7189 5.3"
pozz
evo kupio sam mobitel iz naslova sa focalprice dosao mi je 25.4 i par dana sve super i jucer i danas jedanput dnevno samo zablokira ne možeš ga uplaiti onda izvadim bateriju i sve normalno. Da li netko zna neko riješenje |
Citiraj:
http://cafe.mobil.hr/threads/79438-U...23#post1066923 |
Hvala Masva, jel to isto vrijedi i za najnoviji ROM 4.5.2?
|
4.5.2 se preskaće zbog praznika
u petak ide nova verzija van za sve ispod možeš staviti ja sam na JBL 33.0 a nudi mi ažuriranje na 34.0 daily build |
Citiraj:
Skini Wake My Android Pro (besplatni) i postavi na 29 minuta i kvačicu na auto startup. Ne bude li radilo, smanji minutažu i pročešljaj opcije Za one koji se pitaju što kupiti prilažem malu top listu mobitela od 140-180 USD Huawei Honor 3C Lenovo A880 Dakele Small Cola 16GB Coolpad F1 Huawei G730 Coolpad 7298A Chili Pepper (XiaoLaJiao mtk6582) Huawei G610s Lenovo A850i Lenovo A889 Neki su i skuplji od 180USD ali će im cijena uskoro valjda pasti. Detaljnije obrazloženje liste ide sutra :) |
Što mislite o ovom:
La-Q1. Nekako mi je sumnjivo jeftin za 95$ |
Citiraj:
|
Da te iznerviram. :)
Lista je sastavljena od mobitela koji su najpopularniji u Kini. Nije bezgresna i redoslijed se ne treba uzet zdravo za gotovo. Ima i drugih dobrih mobitela ali ovi su zicer iz kineskog gledista. Najbolje su ocijenjeni i najvise kupovani u Kini. Lakse je bilo proucit statistike iz kineskih izvora nego zbrajat korisnicke utiske po domacim i ostalim forumima. U tome je cijeli stos :) |
Citiraj:
|
Ma šalim se :D nije to baš meni posebno bitno.
Nego, više od pola tih kaj si nabrojao je isključivo ali baba i 40 hajdukovaca ekspres. |
Nisam to jos ni gledao, mozda su noviji modeli jer se novi prvo pojave na aliji :)
|
Dugo najavljivana WCDMA verzija dakele small cole je krenila u prodaju, trenutno je na aliexpressu a nudi je i to2c po cijeni od 250$. Na listi je popularnih kineza kod kuće a i recenzije obećavaju jako dobar uredjaj.
|
Xiaomi Mi3S u dolasku
http://www.phonearena.com/news/New-X...-up_id55780#3- |
Najbolje je sačekati prve prave recenzije i dojmove korisnika prije najave "best buya".
|
Citiraj:
|
Eto, takvi je trend u Kini :)
Zato se i iPhone prešaltao na veći ekran - vidjeli su da im prodaja u Kini pada dok kinezi šize za većim ekranima. Smartphone = Računalo + Mobitel Prva se funkcija koristi sve više a druga sve manje. Zato je i logično da ekran raste. |
|
Stara vijest, lenovo već ima 4.4 VIBE romove za mtk6582 platformu. Pitanje je dali će stariji modeli dobiti podršku za novi android od mediatek-a.
Koliko znam developeri sa XDA još nisu uspjeli bootati 4.4 na mtk 6589 platformi, ali developing za MTK općenito se počeo jako brzo razvijati zbog par kompletnih source-va. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nekako mi se čini da je drkano po build.prop fajlu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Šteta da ga nisu smanjili na 4,5",to mi je nekako gornja granica za praktičnost pogotovo po ljetu kad nema jakne u koju bi stavio ciglu od mobitela kad idem van. |
Citiraj:
probao sam i onaj za zte o kojem smo pričali mislim da vrijedi za sve MIUI romove |
:chears:
|
Navodno je Timmy imao samo launcher, promijenjenu boju izbornika i build prop uređen iako je u biti 4.2
Edit: Je li tko probao ove custom romove za cubota x6 (ima li tko uopće x6)? http://www.needrom.com/phone-roms/cubot/x6-cubot/ Vjerojatno se u Kini ovaj mobitel prodaje pod drugim imenom ali ja ne mogu naći kojim. A stari Cubot GT99 odnosno XYZ X1 kako je poznat u Kini je i dalje popularan kod njih, baš je nedavno dobio i update. |
Citiraj:
Također build.prop mod. |
Store: Shenzhen Matrix Technology Co., Ltd.
Original Coolpad F1 Octa Core 8297W WCDMA 5 inch Coolpad F1 2G RAM 13MP Camera 1280 x 720 HD Screen MTK6592 Smartphone Properties: Standard + White $ 179.99 1 Ode moja naruđba,nadam se ovi put da ću imati sreće. Dakok hvala na savjetima.:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:34. |