![]() |
U dogovoru s društvom digli smo si server danas.
24/7 Infantry Only, trenutno igramo Back to Karkand mape... Et ako ima zainteresiranih neka se pridruze: http://battlelog.battlefield.com/bf3...TFU-Play/#live |
|
neznam jako mi to cudno izgleda :)
|
Trebalo bi biti legalno.
|
Kakvo je stanje s onim realmwareo-ovim color tweaker toolom ? Jel to banaju ili ne?
|
dali ja mislim da ti to najbise funkcionira samo na metro ako se nevaram?
|
Funkcionira to dobro dok se iskljuci color grading ali imao sam to jako kratko bas zbog toga jer su prije rekli da ce banat ljude.
Sad je proslo neko vrijeme pa me zanima jel banaju ili ne. edit: Fino, onda cemo ga stavit natrag . :) thx |
Ne banaju ;)
Citiraj:
|
Pitanje
isao sam si kupiti BF3 preko neta, kao crni petak pa nesto jeftinije... na kraju ce me doci skuplje :D uglavnom, kupio BF3 PRIMIUM danas mi lik iz podrske kaze da sam se zeknuo, da sam sam trebao kupiti PRIMIUM EDITION jer ovaj prvi u sebi nema osnovnu igru !!! wtf... uopce nisam isao za tim :D E sad pitanje ? po netu ima oglasa da se prodaje BF3 za nekih 140kn... dali to mogu kupiti bes straha, da ga mogu registrirati za on line igru.. i ako od nekoga kupim ''polovnu'' igru, dali ima veze ako je ona vec registrirana ? dali se to moze prebaciti na moj account ? Dali trebam na nesto paziti ? |
Baci oko na tržnicu. Mislim da se radi o običnom bf3 keyu.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
ma sta je najgore, prvo sam kliknuo na tu verziju,Primium Edition, ali nije bilo dovoljno love na racunu...otisao do banke, uplatio, sjeo za PC, i kliknuo na prvi BF3 primium koji se pojavio...kao bilo mi cudno da je 5Eura jeftiji...ali... dobro...rjesit cu to nekako... hvala za inforimacije ;) |
Za Neo i Ati freak
Now THIS is a real #BF3 gaming setup. http://pbs.twimg.com/media/A85Gw_FCEAAtvAg.jpg Win! :) |
Je Pele, već smo se mi našalili s tim odavno :D
|
LOLČINA, apdejtić od 3,8 GB. Pa koji im je, 4 mape ko i prošli put al je naraslo za nekih 30%.
|
Citiraj:
|
Ajmo ko prvi nađe filove za ruse nek da link! Svrbe me tipke!!! ;)
|
Ovdje prvo bude http://www.cjs-cdkeys.com/battlefiel...n/bf3lang.html
|
Tu i ja čekam. Malo su mi sumljivi, zadnji put je bar pisalo da rade na tome, a sada ništa.
|
Koliko će ova igra imat na kraju, 50gb ?
|
Citiraj:
|
Izašao je patch http://www.cjs-cdkeys.com/battlefiel...ang.html#patch
|
Izgleda da taj patch ne radi!
|
Citiraj:
A pošto mi imamo "Data is corupted" problem, za sada nula bodova! |
Nakon ovoga updata od 3.8 jos jedan sad od 2.3 Gb omg
|
http://speedy.sh/Nc4C3/BF3-03.12.12.-RUS-to-ENG-fix.zip
Kaze frend da ovaj patch radi dobro. Ja nisam probao jer se igra jos skida. |
Game data is corrupt ._.
Dobro da sam skinuo taj patch :p |
Citiraj:
Thx... |
Citiraj:
Konkretno, sa svim današnjim patchanjem, igra je veća 2gb (a skinuto 6.1gb - prvi patch 3.8gb, pa drugi 2,384mb). |
pitanje jeli moze igra i origin biti instalirani na dva koma odjednom naprimjer na stolnome racunalu i na lapu i ako moze koja je procedura oko toga jel se mora stogod posebno stimati
danas bi mi trebao doci lap pa bi probao i na lap stavit igru jel bi je trebao moci poterati |
naravno samo treba stavit acc isti i isto skinit BF3 sve isto kao i na stolnom...i kad igras igras samo na jednom nemos na oba u isto vrijeme el...provjereno kod mene radi
|
a znaci mogu u isto vrijeme biti upaljena oba kompa i ulogirani na origin to nece smetati jel cesto stolni radi cjeli dan a automatski se pali origin
|
nezz pa ugasi origin ako nebu htio meni su radila ili jedan ili drugi tako da nisam siguran probaj
|
Fino sam si otkljuco crossbow jos jucer, i ljudi sada misle da sam EA zaposlenik hahahah :D Friend requestova ko u prici hahahhahaha
|
Mora da si si super sada. :no2drug:
|
Ja igrao par sati, premrak mi je, nisam ocekivao tako dobar dizajn mapa, skevinđer je zabavan (mislim da nece dosadit nakon par partija ko gan master), ugl, 5/5
|
Napokon skinuli Aftermath i probali.
I što reći, generalno gledano dobro je. - Nove mape su OK, bit će ti dosta istraživanja i vršljanja, ima se šta radit. - Scavenger je fora, nema više majmuna da te siluja sa M16 i 100.000 kilova + s istom. - Conquest je zabavan, sve blizu, nova vozila + mali čoperi, za svakog ponešto. Za sada prolazna ocjena. ;) |
Molio bih vas tko je imao sličan problem da mi pomogne. Znači ovako: Sav sretan prije tjedan dana kupih battlefield 3 premium. I sve ok dobijem key regam na origin i super, sve radi. Zadnjih dana intenzivnije igram i eto problema usred igre, totalno random izbaci me van i prikaže DirectX Error
DirectX function "GetDeviceRemovedReason" . Tražio sam dosta po netu i vidim da mnogi imaju taj problem ali oni koji su ga rješili kažu da su ga rješili jer im je grafa bila overclokirana, moja ati 6870 je stara 4 mjeseca i radi ko urica. Nije overclokirana i ne zagrijava se uopće puno kod igranja. Probao sam nove drivere, stavio najnovije beta drivere i opet isto. Mijenjao razne verzije drivera i opet ništa. Da li je netko imao slične probleme i ako je pls ako može pomoći prije nego izbisem igru :). Baš uzivam igrajući i onda mi ovako, naravno kad mi igra crasha izgubim sve sto sam do tada u partiji osvojio. Konfa je pod moj komp, hvala puno. E da sve je isto samo nije windows 7 64 bitni nego windows 8 64 bitni. Sad dal je to bitno neznam, ali naglašavam da mi baš sve druge igre rade super. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:54. |