PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Smartphone uređaji i mobiteli (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Android aplikacije (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=207579)

Neo-ST 26.10.2017. 11:44

Citiraj:

Autor devaa (Post 3118745)
Daj neki ss da vidimo kak izgleda, jer znam ak skinem bit ce mi zao. Jer je svaka sve gora.

Powered by LG G6

https://imgur.com/K4S6tKM

https://imgur.com/2wme14I

devaa 26.10.2017. 11:50

Tak mi na iOSu izgleda njah ne svida mi se to ne mogu se naviknuti. No hvala na ssu kolega. 😎 brofist

Powered by LG G6

killuminati 26.10.2017. 11:54

Citiraj:

Autor Dottore (Post 3118699)
Probao sam gasiti opciju što si spomenuo i štanga.

zato kaj se to odnosi na prikaz fotki u popisu tema, a ne na ove iz quotea..

xlr 26.10.2017. 13:04

Kad smo vec kod notifikacija, imam problem vec mjesecima sa notifikacijama za kalendar evente.

Probao samsungov i guglov kalendar app, eventi su rodjendani, podeseno da se oglase u 9h ujutro. Nikad se ne oglase. Testirao sam malo i nekad se oglase ako upalim kalendar app par min prije alarma.

Anyway ne koristim powersave mod, ne koristim nikakve app killere, aplikacije su podesene na "do not optimize" i "unmonitored", znaci nis ih ne bi trebalo blokirati... Svi eventi su syncani na gugl acc.

Cuky 26.10.2017. 13:18

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3118734)
Ma ovo što kaže kolega @xlr.
Na apkmirror skinuti 6.5.6 free verziju ili 6.50 Pro ako imate kupljenu i ugasiti update.
Ja sam refundao Pro i napravio to sa Free. Radi sve super i report post se vratio :D

Sent from Mobara

Fala gnjurcu. Sad stavio 6.5.0 pro b/w mod, radi pravo fino na ovom amoledu :D

Inace, najbolja verzija mi je 4.9.5 ali na njoj se vise ne mogu dodavati novi forumi pa je to govance.

@xlr - nemam pojma, nikad s time nisam imao problema, a uredno koristim samsung/google kalendar. Provjeri app permissione.

shanta 26.10.2017. 15:28

Citiraj:

Autor xlr (Post 3118798)
Kad smo vec kod notifikacija, imam problem vec mjesecima sa notifikacijama za kalendar evente.

Probao samsungov i guglov kalendar app, eventi su rodjendani, podeseno da se oglase u 9h ujutro. Nikad se ne oglase. Testirao sam malo i nekad se oglase ako upalim kalendar app par min prije alarma.

Anyway ne koristim powersave mod, ne koristim nikakve app killere, aplikacije su podesene na "do not optimize" i "unmonitored", znaci nis ih ne bi trebalo blokirati... Svi eventi su syncani na gugl acc.

Ista stvar i meni, nemam pojma do čega je.

Poslano sa mog ONEPLUS A3003 koristeći Tapatalk

Juice 26.10.2017. 15:54

Citiraj:

Autor xlr (Post 3118798)

Notifikacije za rođendane mi odavno već ne rade. Mislio sam da je neki izoliran slučaj pa nisam ni istraživao :D
Izgleda je generalni problem :D

Gabre 26.10.2017. 16:06

Citiraj:

Autor tor (Post 3118665)
Ček, o ovome pričaš?

Citiraj:

Autor xlr (Post 3118667)
Shvatio sam ga da prica o ovome:
http://i.imgur.com/A7kEMOI.jpg

Citiraj:

Autor tor (Post 3118672)
pa svejedno, s ovim niti iskače taj plutača obavijest :D niti pokazuje sadržaj poruke, ostane samo notifikacija gore, čiji sadržaj ne vidiš dok ne svajpaš prema dolje.

Ovo sto @xlr je stavio, ovaj floating notification NEMA NACINA ugasiti, pa ja cu se ranit da su makli mogucnost tu. Em mi ide na jetra kad na mobu nesto radim pa mi svaki malo malo pokrije 1/4 ekrana i jos uz to fino pokaze cijelu poruku tako da mi kolega/zena/susjed vidi sto je u poruci.

na pixel XL, oreo zadnji... ali nije bilo ni na nugatu... u biti otkako imam mutavi pixel...

a za tapatalk i Skype vise nemam rijeci kako da opisem frustraciju sa ta dva poluproizvoda a za koja nema zamjene...
skype je unisten do ibera, ali ono, doveden do razine neupotrebljivosti,
stavio sam stariju verziju, pa barem imam pregled tko je online, itd, ali notifikacije ne rade vise... no bar sucelje izgleda kolko tolko funkcionalno..

a tapatalk sa onim svojim ubacivanjem slika u svaki quote je vise za popizdit.

Brko 26.10.2017. 17:28

Pa uč'ni ono što smo i mi danas - vrati se na 6.5.6 verziju i da vidiš kako je život ljepši :D
Moš i reportat opet :)

Sent from Mobara

Juice 26.10.2017. 19:36

Instalacija Google Photos na novom mobu ili nakon reseta, jos uvijek uploada iznova slike na photos?
Provjeravam prije instalacije jer ne bi da mi duplo opet sve povuce.

xlr 27.10.2017. 06:26

Sumnjam da ih nanovo uploada. Sjecam se da dosta dugo indexira slike na mobu (ako ih imas puno) i to je to. Curi kad sam prvi put stavio GP inicijalni upload je trajao bas dosta, nekoliko dana afaik. Kod sebe sam imao pun mob slika i cesto mjenjao romove pa bi prva instalacija GPa radila 'u prazno' jedno vrijeme, al nikad nije napravila sranje medju slikama

domy_os 28.10.2017. 13:33

Za Samsung Galaxy Core Prime SM-G361F bez root pristupa trebam neku aplikaciju za backup svih korisničkih podataka i aplikacija. Znači, kontakti, SMS-ovi, popis poziva, lokalni mailovi, aplikacije s postavkama itd. Nekad davno sam to radio s My Backup aplikacijom. Ima li sad nešto bolje?

Dottore 28.10.2017. 13:45

@juice

Ne povuče slike dok ne isključiš. Ako prvi put instaliraš /aktiviraš google account i radi kao prvi put uključen upload. Dakle, aktiviraš accout i isključiš u samom appu upload photos

Sent from my SM-950U

Beetlejuice 04.11.2017. 12:27

Postoji li opcija u Soundcloudu da skinem neki podcast na mob pa ga kasnije slušam? Koliko sam kopao nema ili sam nešto fulao?

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

devaa 04.11.2017. 22:27

Kaj je s whappom i tim dohvacanjem novih por ?

goran1985 06.11.2017. 09:06

Koju aplikaciju koristite za printanje sa mobitela? Imam HP printer i koristim "HP print service plugin" i kada recimo idem ispisati preuzeti PDF sa interneta neće mi HR dijakritičke znakove ispisati, ostane prazno na tom mjestu. Ako isti sadržaj printam sa PC-a sve bude OK tako da je vjerujem do aplikacije, na svakom mobitelu ista stvar.

iprodano 07.11.2017. 10:40

Već par dana ne mogu se preko tapatalk-a ulogirati u forum.

Da li još netko ima sličnih problema s tapatalk-om?

Neo-ST 07.11.2017. 10:53

Citiraj:

Autor iprodano (Post 3123303)
Već par dana ne mogu se preko tapatalk-a ulogirati u forum.

Da li još netko ima sličnih problema s tapatalk-om?

Samo se unutar Tapatalka odlogiraj sa PCE i ponovo logiraj.

buljaka 07.11.2017. 11:23

Da. I meni se to znalo dogoditi.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

iprodano 07.11.2017. 13:19

Citiraj:

Autor Neo-ST (Post 3123306)
Samo se unutar Tapatalka odlogiraj sa PCE i ponovo logiraj.

Svaka čast, ulogirao sam se napokon.

virty 07.11.2017. 20:12

Tapatalk i PCE forum se ne ljube dobro :)
Svako malo se ne mogu logirat.
Deinstalacija, instalacija, gašenje mobitela, logiranje/odlogiranje..... svako par dana isti problem.

xlr 07.11.2017. 21:27

Kod mene ne sjecam se da mi se to ikad dogodilo, ali imao sam taj problem na cafemobilu (sad vise ne, vjerojatno server related).

Beetlejuice 07.11.2017. 21:50

Citiraj:

Autor virty (Post 3123505)
Tapatalk i PCE forum se ne ljube dobro :)
Svako malo se ne mogu logirat.
Deinstalacija, instalacija, gašenje mobitela, logiranje/odlogiranje..... svako par dana isti problem.

Imao sam alicnih problema ali od zadnjeg updatea ih nemam.

virty 08.11.2017. 09:27

Citiraj:

Autor Beetlejuice (Post 3123552)
Imao sam alicnih problema ali od zadnjeg updatea ih nemam.

Da se ne ureknem, i meni zasad (5-6 dana) radi dobro. Ali su svako drugi post zatrpali sa slikama.

Poslano sa Galaxy S7

devaa 08.11.2017. 13:17

Tapatalk se sa nijednim forumom ne ljubi dobro.. Ta app ne radi kak se spada glede obavijesti od prvog dana kak ju imam.

1v@n 08.11.2017. 13:25

U potrazi sam za kalendarom koji radi i s live (microsoft) accountom.

Googleov kalendar neće prikazati ništa, iako je u mobitel dodan exchange account.
Kad sam na kompu, pišem si obaveze u Windows calendar, a pošto sam koristio WP dugo vremena, većina kontakata ima dodane rođendane, pa mi u Windowsima prikazuje i njih u kalendaru, ali Android neće.

Ima li kakav 3rd party calendar app koji nema predrasuda? :D

kasko 08.11.2017. 14:35

Jesi u postavkama google kalendra podesio da prikazuje evente outlooka? Meni to uredno radi.

Mozes i iz outlooka exportat evente i importat u google jedino ima neki limit tipa samo 20godina prikazuje te evente heh

Poslano sa mog LG-D802 koristeći Tapatalk

Buger 17.11.2017. 11:47

Imate li kakvu preporuku za aplikaciju za dual sim mobitele, neke napredne mogućnosti i sl.?

Poslano sa mog Moto G (5) koristeći Tapatalk

Neo-ST 18.11.2017. 18:11

Šta je ovo, opet crka Tapatalk? Ne dohvaća uopće nove postove i ne mogu postat nove

Libertus 19.11.2017. 20:12

Pitanje u vezi Tapatalka.
Kada netko stavi sliku na forum, tapatalk prikazuje isključivo ovu manju inačicu slike vidljivu u temi, i ne dozvoljava posjetiti link na koji slika vodi. Kako to zaobići, i učitati link tj. veliku sliku.

Npr. pričam o ovome: http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=4493

Kada ovo otvorite u tapatalku, vide se isključivo smeće od slika, a čovjek je normalno postavio link na veće slike, ali tapatalk naravno ne dozvoljava do njih.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:50.