PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Serije - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16191)

spawn 11.04.2014. 11:13

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2577371)
Saće te krdo rastrgat :D

Ma nece valjda bacit cu im po kocku secera :D :D.

Nego,jel moze netko preporucit nekakavu noviju hum. seriju?

Mar 11.04.2014. 11:51

Silicon Valley, izlazi kao i GoT.

Ecips Dlo 11.04.2014. 12:19

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 2577257)
Što, želiš reć da je serija bez pucnjave i brze vožnje nekim automatizmom odmah odlična serija? Serija može bit dosadna bez obzira na tematiku. A ukusi se razlikuju. Čovjek je iskreno rekao svoje mišljenje o seriji, zašto da se priklanja mišljenju većine ako se njemu ne sviđa? I čemu uopće to kontriranje i uvjeravanje da je serija odlična? Zar zaista mislite da će to promjenit njegovo mišljenje? :lol2:

Zelim reci da mi je bitniji "razvoj" likova i price nego te adrenalinske i akcijske scene odnosno michael bay style snimanja filmova/serija

IcyTexx 11.04.2014. 12:33

Odličan season finale za Suits.

Pitam se kak će sredit sljedeću sezonu, baš su zakomplicirali.

fanATIk 11.04.2014. 14:04

Citiraj:

Autor Ecips Dlo (Post 2577557)
Zelim reci da mi je bitniji "razvoj" likova i price nego te adrenalinske i akcijske scene odnosno michael bay style snimanja filmova/serija

Kao što rekoh, serija nekom može bit dosadna bez obzira na tematiku. Razvoj likova i priče se može i prerazvuć i bit dosadan. Još nisam pogledao dotičnu seriju, javim dojmove kad odgledam.

Don Kihoty 13.04.2014. 02:36

Cosmos - A Space Time Odyssey

Šta reći, koju posluku porati? Dobro je. Gotovo bi se dalo reći da je
remake originala - a ne reboot serijala.

Peta epizoda je veoma zanimljiva i najbolja do sada.
Sviđa mi se naravno grafika svemira, koja je fantastična,
no ne sviđa mi se rekonstrukcija povijesnih događaja kao animirani film,
preferiram žive glumce i glumu - kao kod originala,
Cosmos - A Personal Voyage

geronimo_2 13.04.2014. 07:58

Citiraj:

Autor Don Kihoty (Post 2578368)
Cosmos - A Space Time Odyssey

Šta reći, koju posluku porati? Dobro je. Gotovo bi se dalo reći da je
remake originala - a ne reboot serijala.

Peta epizoda je veoma zanimljiva i najbolja do sada.
Sviđa mi se naravno grafika svemira, koja je fantastična,
no ne sviđa mi se rekonstrukcija povijesnih događaja kao animirani film,
preferiram žive glumce i glumu - kao kod originala,
Cosmos - A Personal Voyage

ha, vidis nisam znao da je to kao remake. thanks.
ja trenutno gledam planet earth i odlican mi je. prije toga National Geographic - Journey To The Planets i prije toga Discovery - When We Left Earth - The NASA Missions.
sve odlicno i zanimljivo, jos kad je u HD-u, mmmm.
:chears:

Don Kihoty 14.04.2014. 03:12

Pogledaj si The Universe.

Prvih 7 sezona su fantastične - ova 8. koju su počeli snimati je malo
teži oblik sranja - kao da je redateljsku palicu preuzeo vjerski fanatik.

geronimo_2 14.04.2014. 06:05

Citiraj:

Autor Don Kihoty (Post 2578829)
Pogledaj si The Universe.

Prvih 7 sezona su fantastične - ova 8. koju su počeli snimati je malo
teži oblik sranja - kao da je redateljsku palicu preuzeo vjerski fanatik.

doci ce i to na red jednom.
thanks

Mommistake 14.04.2014. 10:55

Game of Thrones počeo i bolje nego sam očekivao, iskreno :)

Kada nakon TWD pogledam GoT vidim razliku između ozbiljne serije i izbljuvka koji je nekad davno imao potencijala... Pa sad vi pogađajte koji je koji :):goood:

1v@n 14.04.2014. 10:57

Sedma sezona Californicationa krenula, pa da vidimo tko će se ove godine skidati nama na veselje :)

hylem 14.04.2014. 23:45

Ova epizoda Game of Thrones-a me baš jaaakooo obradovala. Sav sretan mogu ići na spavanac :D

ExtremePower 15.04.2014. 07:57

Izvrsna posljednja epizoda serije Game of Thrones.

već mi je mali Joffrey opasno počeo ići na živce, kak sam se obradovao kad je skončao :D

listerstorm 15.04.2014. 19:28

True detective.

Pogledao prvu sezonu i OK al ništa specijalno, ni od priče, ni od glume (btw, Woody meni puno bolji) a posebno kraj koji je ispao nevjerojatno loš (kao što su zeznuli i Breaking bad), a bilo je potencijala.

Izgleda mi da su više išli na koncept i stil al ajd...

TheEmpress 15.04.2014. 19:39

Eto, to je razuman argument zakaj ti se ne sviđa serija, a ne "nema brze vožnje i pucanja". :D

Ja sam počela House of Cards gledat, GoT još nisam, čekam da izađu sve, pa da ih u komadu pogledam. :D

zhaccc 15.04.2014. 22:59

Citiraj:

Autor TheEmpress (Post 2579787)
Eto, to je razuman argument zakaj ti se ne sviđa serija, a ne "nema brze vožnje i pucanja". :D

Ja sam počela House of Cards gledat, GoT još nisam, čekam da izađu sve, pa da ih u komadu pogledam. :D

Sretno s time, nemogu otvoriti ni jedan site na internetu a da ne naletim na spoiler. Zato radije gledam epizode kako izadju. :)

flyer1 16.04.2014. 00:12

Citiraj:

Autor zhaccc (Post 2579882)
Sretno s time, nemogu otvoriti ni jedan site na internetu a da ne naletim na spoiler. Zato radije gledam epizode kako izadju. :)

ma da, ja danas naletim na neki GoT topic, i lik stavi u spojler kako je ostao iznenađen kako je joffrey skončao, valjda nije čita knjige i sl...zatvori spoiler tag, te nastavi pričat u ostatku posta kako mu je onaj gleeson izvrsno odradio ulogu i kako je šteta šta ga više neće bit u seriji.:lol2:

Burko 16.04.2014. 08:00

Citiraj:

Autor TheEmpress (Post 2579787)
GoT još nisam, čekam da izađu sve, pa da ih u komadu pogledam. :D

takoder. prva sezona kad je izasla su svi svrsavali, ljudi, mediji, novine, net........ ja nekako iz principa nisam htio nista gledati, kao, nije nista posebno. onda sam od frenda, vec na kraju sezone, dobio sve u BR ripu sa titlovima, odgledao cijelu sezonu u dva dana :care:.

jedva docekao drugu, gledao odmah kako je izlazila epizoda. uopce mi nije gust, jebes to, ja zaboravim 50% u tjedan dana onih finesa, nije taj osjecaj.

pa sam odlucio cijelu trecu cekati da se izemitira, pogledao opet u dva-tri dana sve, gust. tako ce biti i sa cetvrtom sezonom :goood:.

TheEmpress 16.04.2014. 17:52

Jep. :) A mislim, čitala sam knjige, zanm kaj se dešava, al opet mi je veći gušt gledat tak u komadu sve. :)

max111 17.04.2014. 14:45

To onda više nije serija nego jako dugačak film :-) ali i ja sam tako pogledao prvu sezonu skandinavske serije Most (Broen) skoro sve odjednom u komadu, bila je stvarno odlična. Druga sezona iste serije već pogledana ali jedna po jedna epizoda svaki tjedan dok je bila emitirana, isto preporuka. Saga i Martin odličan par.

wnbeeeE 18.04.2014. 09:27

Citiraj:

Autor Mar (Post 2577534)
Silicon Valley, izlazi kao i GoT.

ovo actually uopće nije loše, pogledao sam prve dvije epizode i mogu reći da sam zadovoljan.
Jedino me strah pošto je tematika serije 90% geek/tech, bojim se da bi brzo mogla shut down.

panda505 19.04.2014. 23:27

Citiraj:

Autor ExtremePower (Post 2579442)
Izvrsna posljednja epizoda serije Game of Thrones.

već mi je mali Joffrey opasno počeo ići na živce, kak sam se obradovao kad je skončao :D

Uspio ja danas pogledat zadnju epizodu :)

Fakat hvala K da je više "skončao" :D
Samo za ono što je radio u toj zadnjoj epizodi mi se gadio, dok pribrojim još i sve ono od prije, baš mi je dago :)

Ali mi je zato šteta Tyriona, najdraži lik mi je. Nadam se da ga neće ubit :nono:

kasko 20.04.2014. 20:47

Hannibal serija je odlična tko voli triler-krim-mind games serije.

Odlična dinamika, super gluma (kao i obicno od danskih glumaca) i vrhunska radnja.

Preporuka.

coconut 21.04.2014. 13:41

Fargo. Serija snimljena prema legendarnom filmu braće Coen (znam da sam ga davno gledao, ali se ne sjećam radnje). Prva epizoda, a već 4 mrtvaca. B.B. Thornton totalno cool kao plaćeni ubojica.

panda505 21.04.2014. 13:54

Dobar novi GoT

syss 21.04.2014. 21:33

Citiraj:

Autor coconut (Post 2582276)
Fargo. Serija snimljena prema legendarnom filmu braće Coen (znam da sam ga davno gledao, ali se ne sjećam radnje). Prva epizoda, a već 4 mrtvaca. B.B. Thornton totalno cool kao plaćeni ubojica.

ja sam ga neki dan gledao (fargo film jel)... pogledaj ponovo je moja preporuka ;)

Burko 23.04.2014. 18:09

da li je 100% ili ne, ne znam. ja se osobno puno, puno nadam da je:

Kreće snimanje novih epizoda "Crvenog patuljka"! :goood:.

Ladytron25 23.04.2014. 18:12

Citiraj:

Autor Burko (Post 2583688)

:eek: stvarno ?

Da li je tko od vas gledao Warehouse 13?

gmax 23.04.2014. 18:41

Ako ti je Eureka bila ok biti će ti i Warehouse 13, to su ti sestrinske serije.

Gemmy 23.04.2014. 20:19

Citiraj:

Autor Burko (Post 2583688)

to si dao link na neki stari clanak koji prica o novoj sezoni tj. sezoni 10 koja se vec prikazala dosada :(

Ali ipak se piše scenarij za sezonu 11, snimat ce se krajem ove godine, a ekitirat u iducoj

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:43.