![]() |
Citiraj:
Ma nece valjda bacit cu im po kocku secera :D :D. Nego,jel moze netko preporucit nekakavu noviju hum. seriju? |
Silicon Valley, izlazi kao i GoT.
|
Citiraj:
|
Odličan season finale za Suits.
Pitam se kak će sredit sljedeću sezonu, baš su zakomplicirali. |
Citiraj:
|
Cosmos - A Space Time Odyssey
Šta reći, koju posluku porati? Dobro je. Gotovo bi se dalo reći da je remake originala - a ne reboot serijala. Peta epizoda je veoma zanimljiva i najbolja do sada. Sviđa mi se naravno grafika svemira, koja je fantastična, no ne sviđa mi se rekonstrukcija povijesnih događaja kao animirani film, preferiram žive glumce i glumu - kao kod originala, Cosmos - A Personal Voyage |
Citiraj:
ja trenutno gledam planet earth i odlican mi je. prije toga National Geographic - Journey To The Planets i prije toga Discovery - When We Left Earth - The NASA Missions. sve odlicno i zanimljivo, jos kad je u HD-u, mmmm. :chears: |
Pogledaj si The Universe.
Prvih 7 sezona su fantastične - ova 8. koju su počeli snimati je malo teži oblik sranja - kao da je redateljsku palicu preuzeo vjerski fanatik. |
Citiraj:
thanks |
Game of Thrones počeo i bolje nego sam očekivao, iskreno :)
Kada nakon TWD pogledam GoT vidim razliku između ozbiljne serije i izbljuvka koji je nekad davno imao potencijala... Pa sad vi pogađajte koji je koji :):goood: |
Sedma sezona Californicationa krenula, pa da vidimo tko će se ove godine skidati nama na veselje :)
|
Ova epizoda Game of Thrones-a me baš jaaakooo obradovala. Sav sretan mogu ići na spavanac :D
|
Izvrsna posljednja epizoda serije Game of Thrones.
|
True detective.
Pogledao prvu sezonu i OK al ništa specijalno, ni od priče, ni od glume (btw, Woody meni puno bolji) a posebno kraj koji je ispao nevjerojatno loš (kao što su zeznuli i Breaking bad), a bilo je potencijala. Izgleda mi da su više išli na koncept i stil al ajd... |
Eto, to je razuman argument zakaj ti se ne sviđa serija, a ne "nema brze vožnje i pucanja". :D
Ja sam počela House of Cards gledat, GoT još nisam, čekam da izađu sve, pa da ih u komadu pogledam. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
jedva docekao drugu, gledao odmah kako je izlazila epizoda. uopce mi nije gust, jebes to, ja zaboravim 50% u tjedan dana onih finesa, nije taj osjecaj. pa sam odlucio cijelu trecu cekati da se izemitira, pogledao opet u dva-tri dana sve, gust. tako ce biti i sa cetvrtom sezonom :goood:. |
Jep. :) A mislim, čitala sam knjige, zanm kaj se dešava, al opet mi je veći gušt gledat tak u komadu sve. :)
|
To onda više nije serija nego jako dugačak film :-) ali i ja sam tako pogledao prvu sezonu skandinavske serije Most (Broen) skoro sve odjednom u komadu, bila je stvarno odlična. Druga sezona iste serije već pogledana ali jedna po jedna epizoda svaki tjedan dok je bila emitirana, isto preporuka. Saga i Martin odličan par.
|
Citiraj:
Jedino me strah pošto je tematika serije 90% geek/tech, bojim se da bi brzo mogla shut down. |
Citiraj:
|
Hannibal serija je odlična tko voli triler-krim-mind games serije.
Odlična dinamika, super gluma (kao i obicno od danskih glumaca) i vrhunska radnja. Preporuka. |
Fargo. Serija snimljena prema legendarnom filmu braće Coen (znam da sam ga davno gledao, ali se ne sjećam radnje). Prva epizoda, a već 4 mrtvaca. B.B. Thornton totalno cool kao plaćeni ubojica.
|
Dobar novi GoT
|
Citiraj:
|
da li je 100% ili ne, ne znam. ja se osobno puno, puno nadam da je:
Kreće snimanje novih epizoda "Crvenog patuljka"! :goood:. |
Citiraj:
Da li je tko od vas gledao Warehouse 13? |
Ako ti je Eureka bila ok biti će ti i Warehouse 13, to su ti sestrinske serije.
|
Citiraj:
Ali ipak se piše scenarij za sezonu 11, snimat ce se krajem ove godine, a ekitirat u iducoj |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:43. |