![]() |
|
Nije mi to, to, ako nema više onih cool opisa:
- Talk bijela - Trula višnja crvena - Golub Plava - Miš Siva... :D :D :D |
Citiraj:
Kad je trebalo zamjenit prometnu (popunili se štambilji), pita ženska "šta je ovo za boju? glupost" i upisala je samo tamnoplava :D |
Bivsi Getz i grasak zelena :) E to su bile boje koje rijecima nisi mogao opisati.
Ne znam jeste li primjetili, ali danas je sve manje auta u boji. Sve manje-vise gradijenti od bijele do crne, uz poneku pravu boju koja valjda ide bez doplate. Na parkingu od 10 auta, jedan je npr zuti/zeleni/smedji/ljubicasti. Cesto niti toliko... |
U EU je, ako se ne varam, tek svaki peti auto u boji.
|
Ne znam, osobno mi spektar od tih bijelih do crne najbolje izgleda obično. I lakše je prodati i paše nekako najlakše oku. Rijetko koji model auta mi se pripaše s nekom bojom. Narančasta Vitara, crveni Clio i plava Octavia su mi auti u boji koji mi padnu na pamet da im boje dobro pašu po mom ukusu.
|
Crvena mazda 3 meni prva.
|
Kad se automakeri, a pogotovo Nijemci ne trude oko boja. Kao da ih nude preko one stvari, nisu dobre. A nijansi sive, crne i srebrne imaju na bacanje.
|
Ma ima predobrih boja i danas samo ekipa vecinom ide na bijelo/sivo. Ima predobrih nijansi plave, crvene, zelene, narancaste. Samo vecinom kod sportskih modela.
Recimo ovako kaj sam uspio iskopat a da mi izgleda predobro a da nije bas uobicajeno. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BTW, donio postar paketic :D https://i.postimg.cc/bstBxKv2/PSX-20210204-202831.jpg https://i.postimg.cc/bZfF33GV/PSX-20210204-203951.jpg |
Taj tip svječica su tvornički ugrađene na mom motoru. Odlične su
|
Citiraj:
Kad sam ga uzeo stavio sam unutra prvo Denso Platinum. Imao sam ih u Audiu 2.7TT i u 318is. Radile bez problema. Sad u ovom su se pocele blesirat kad predes 5000 okretaja. Pa reko ok idemo ubacit ove. Nisu ni toliko skupe. Sest komada me izaslo 55 USD. |
Citiraj:
|
Citiraj:
A kad vidiš spomenute boje na obicnim autima, budu potpuno bezvezne u izvedbi. |
Citiraj:
|
|
Može neka preporuka za kasko osiguranje, koje uzet, za par dana stize novi auto, nisam uzimao kasko do sad..
|
Meni su ti 'stari' analogni instrumenti u BMWu puno ljepši nego oni novi digitalni. Ljepše mi vidjeti kazaljke koje skaču gore-dole nego nekakve stupce koji rastu i padaju.
|
Citiraj:
O kakvim ti stupcima pričaš? |
Citiraj:
|
Ja i tu vidim kazaljke, a ne stupce.
Više mi smeta to što cijeli taj komad svijetli, pa smeta tijekom vožnje po mraku, ali o tome nek se brinu vlasnici :D Već sad se može neslužbeno modificirati, tako da će sigurno svatko naći ono što mu paše https://www.youtube.com/watch?v=IHF7cMggr_I |
Citiraj:
Jel to povezano? |
Citiraj:
Postoji sansa da je brava u vratima otisla, tj mikroprekidac, pa auto misli da je vozac i dalje unutra. - dijagnostika moze revi vise. Postoji i sansa da je buzzer otisao jednostavno |
Ma gledo sam po netu malo, taj buzzer ode cesto na tim zvucnicima, prvo cu njega probat zamjenit. :)
|
imate li preporuku za kakav 7" android uređaj? gledam si na amazonu, do nekih 250-300E da bude, i da mogu komande na volanu spojiti
|
Može li mi netko pojasniti ovo. Radi se o prijenosu vlasništva auta. Ja sam iz Belog Manastira (prebivalište) ali živim u ZG a vlasnik auta radi u ZG ali je valjda iz okolice Gospića (ima GS tablice na autu). I sad kaže na stranicama cvh-a ovako:
"Za promjenu vlasništva motornog vozila nadležna je stanica za tehnički pregled unutar registracijskog područja prema prebivalištu odnosno sjedištu vlasnika vozila. Promjena vlasništva se može obaviti i u stanicama za tehnički pregled izvan registracijskog područja prebivališta odnosno sjedišta vlasnika vozila uz pisani zahtjev, 30 dana prije, prema stanici za tehnički pregled u kojoj se želi napraviti promjena vlasništva." Ako sam dobro shvatio ako želim kupiti auto u ZG od tog prodavača moram pisati zahtjev i čekati 30 dana ili otići kod njega u Gospić pa tamo prenijeti vlasništvo? |
Prebivaliste starog vlasnika ne igra ulogu, ako ga ti zelis kupiti, ili odite u BM (tu je tvoje prebivaliste i tu ce ti biti auto registriran) ili pisi zahtjev pa obavi to u Zagrebu.
|
Citiraj:
|
Gdje kupiti ovako nešto, ali kod nas, da može istog trena kupit, da ne treba čekat dostavu izvana, bratu treba za hyundai accent za radio.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne znam koje godište accent. Ovi ti drže te konektore. |
Citiraj:
ocajno mi to izgleda, plus ta rupetina u sredini, wtf idu unazad sa dizajnom |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:32. |
|