![]() |
Citiraj:
Ovo drugo Meni-Postavke-Korisničke postavke-Razno. |
Citiraj:
|
Asus router AC-58U + stick na 5 ghz= 120 mb na bnetu....provjereno kod mene.....
Na 2,4 modu ovisi o daljini oko 80 mb |
Citiraj:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk |
Meni i Tehnicolor na 5 Ghz daje 120 Mbit/s ( wi-fi) , samo šta ne podržavaju svi uređaji 5 Ghz, a i Tehnicolor svako malo prekida na 5 Ghz.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ok, nisam rekao da je nemoguće, već da ovisi i više faktora. Da ne kažem ako je ruter u jednoj a komp u drugoj sobi...moguce su katastrofe.
|
Ma sve pet, vjerojatno ovisi o nizu faktora, od broja korisnika u pojedinom ulazu, međusobne blizine routera (od susjeda), debljini zidova i njihovoj vrsti (meni je ovo brzina sa tri pregradna zida 6-7 metara od routera), zauzetosti pojedinih kanala i možda kakve si sreće u životu :)
|
Da li zna tko u kojem roku nakon podnesenog Zahtjeva za raskid usluge, Bnet taj raskid i realizira?
|
12 radnih dana, ako se ne varam. Piše negdje u uvjetima. A dođe i poštom obavijest s točnim datumom.
|
Uvik se to razduži. Kao i uključenja.
|
Ja jedan dan (iziritiran) poslao mailom zahtjev i točno mi nakon 12 dana isključili. Dobio pisamci i čekao još 10 dana za povrat routera, kao, kurir će pokupiti. Nitko ništa, poziva nema, pozvao službu za korisnike i dobio podatke za slanje na njihov trošak. Ali vjerojatno im ovisi o trenutnoj gužvi.
Inače, bio sam im se javio na fejsu za ugovor za nove korisnike s 50% popusta. Kažu "nema problema, pošaljite podatke pa ćemo se javiti s ponudom", pošaljem i tjedan dana nitko ne zove, pošaljem opet poruku i drugi dan zovu i nude trio za 199 kn, hvala, doviđenja. T-come, nisam očekivao da ću ti se veseliti toliko... |
Mislim da po uvjetima korištenja imate pravo reći koji dan točno želite raskid. Čak i da ne raskinu taj dan možete se žalit i pozvat na tu stavku u uvjetima.
|
I meni su u Amisu rekli 12 dana da je rok za isključivanje, brijem da je to zakonska shema neka. Kao to se zove "prikupljanje dokumentacije" i traje 12 dana.
|
Ovo piše u Općim uvjetima :
''Dok pravne posljedice raskida ugovora u nepokretnoj mreži nastupaju istekom dvanaestog radnog dana od dana kad je Vipnet zaprimio izjavu o raskidu pretplatničkog ugovora.'' Da se može dogovorit točan datum, nisam nigdje našao. |
Vjerojatno možeš ak nazoveš 15 dana prije il još prije toga. Al nemožeš nazvat 25og da ti prvog prestane.
|
Ekipa, jel znate kaj o besplatnim tv paketima. Ne ono prva 3 mjeseca 0 kn pa kasnije plaćati uz 24 mj UO, nego baš za postojeće korisnike, paketi 0 kn bez UO?
Zvao danas nešto za familiju i račune i lik mi kaže da imaju sad neke pakete u takvoj ponudi pa da si izaberem na netu (ne sve, ali neki su valjda free). Zovem natrag da im kazem kako niš nisam vidio, javi se curka i kaže da sam nešto krivo čuo. Jesam li stvarno krivo čuo i skopčao ili je to još jedna u nizu pogodnosti koja je aktuala ali SZK opet ima naputak da se prave grbavi i da nemaju pojima o čemu korisnik priča? Zna neko neš? Sent from Mobara |
Krivo si ti čuo, nema TV paketa za 0 kn. Imaju promocije za pakete di su u pola cijene i slično. Di bi došli da i TV pakete stave džabe.
A vidi tebe. Ni ne gledaš TV al ak je džabe pa stavi brate da se ima :D :D |
Ko kaže da je za mene? Uzeo bi starcima nešto od toga.
Ja kad i gledam TV, ne šaltam dalje od broja 16 ;) Sent from Mobara |
Citiraj:
|
Sve 5 ;) mukte je mukte, ali eto, stvarno ne znam kaj bi sa time :)
I dalje više volim svoje videoteke pa si posudim i gledam što oću i kad oću. Šta bi mi HBO da je mukte kad bi došao na pola neke serije ili na pol nekog filma :) ? Opet bi to moro posudit u videoteci da vidim otpočetka :D Dok starci, ćaća i sporcki kanali vikendom pogotovo, njemu bi dobro došlo :) Sent from Mobara |
HBO mi je bio okej na pocetku i onda skuzis da samo repriziraju iste filmove i svaka 3-4 mjeseca dodje novi kontigent filmova i tak i krug.
A sto se tice Bnet ponude programa. Mogli bi ubrzo mijenjat ponudu programa, tj. pakete da budu slicniji Vipu jer sad Vip ima bolju ponudu paketa i cijena. |
Citiraj:
Sent from my Mi Max 2 using Tapatalk |
Isla sam produzivat ugovor preko telefona ko budala, naakon sto sam vidla da im stream 4k nije uopce 4k, i nakon ucjenjivackog razgovora s agentom, bnet ce pasti, danas cu poslat preporuceni zahtjev za raskid ugovora, ako netko ima šprancu za to nek mi šikne, hvala, inace stavili su nam da imamo kao 12o mbita koji samo postoje na speedtestu..inace sam okvirno bila zadovoljna, al ovo sad je veliki propust , i kao sto rekog bezobrazluk agenta
|
A gdje bi trebali postojati nego na speedtestu?
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk |
A o kojem streamu 4k ti pricas uopce?
|
Vjerovatno Netflix.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Što se tiće otkazivanja ovo su ti uvjeti preko maila: ''Poštovani, nastavno na Vaš zahtjev za raskid pretplatničkog odnosa, obavještavamo Vas kako isti može zatražiti platežno odgovorna osoba putem e-maila na način da u privitku e-maila dostavi kopiju svoje osobne iskaznice te vlastoručno potpisani zahtjev za raskidom. Kako bi zahtjev bio pravovaljan, isti mora sadržavati sljedeće podatke:
Molimo Vas da tako ispunjen zahtjev pošaljete na E-mail zahtjev.za.raskid-privatni@vipnet.hr.'' Ja sam to radio više puta i nije bilo problema. Rok za otkazivanje je 12 radnih dana što ispadne nekih 15-20 dana. U roku 10 dana moraš vratiti opremu, iako po novom po nju dolazi Oversis , jer su ukinuli centre po gradovima. Navodno u Zagrebu još postoji, pa to provjeri. I očekuj kad podneseš zahtjev, da ti se javi služba za zadržavanje korisnika i pokušaju te nagovorit da ostaneš. Oni ti mogu puno više ponudit, pa se nebi čudio da se i dogovoriš s obzirom da si napisala da si do sada bila zadovoljna. |
Hvala, trebali su mi ranije ponudit frende..
|
Dok god nije otkazana usluga, ima šanse :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Spominje se neki Agram servis u ZG koji navodno uzima opremu.
|
Zna li netko da li se i preko VIP-a može dobiti ovaj popust od 50% koji spominjete za TV+Internet kabelski paket?
|
Citiraj:
|
Ne znam detalje, nisam iz ZG, ali tako piše neki forumaš da je tamo uspio vratiti router. U ST znam da se nema gdje vratiti. Meni je frendu oprema bila doma više od misec dana i tek kad ih je opet zvao poslali su mu Ovresis. Nisu ništa naplatili.
|
Na N1 su večeras neke smetnje. Barem meni. Ali to nije bitno, bitno je da je poruka na ekranu da se nazove VIP služba za korisnika na 0800 091 091!!!
Gdje je nestala služba za korisnike od B-neta ? http://i67.tinypic.com/2dbrxw2.jpg |
Tako ionako imaju istu slzbu za korisnike.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:50. |