![]() |
Halo skroz dobar, zasad su mi sve epizode dobre.
|
Citiraj:
Iako, za sve to trebaš okriviti tvorce igre. Da serija previše odstupa od igre, opet ne bi valjalo. Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
Samo neka oni ostanu na kotačima i nastave s dobrom pričom ;)
|
mislim, alo.
Kvalitetan alat je kvalitetan alat, bez obzira na stoljeće. |
Citiraj:
|
Počeo mi je trzati kapak. Ovo je užasno.
|
:D
Prestao gledati Picarda usred druge epizode. Prošlo valjda mjesec dana od tada, nisam se još natjerao vratiti. Dok ide Halo ovim tempom, dobivam svoj fiks i ne trebam ST. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Nemam bas velika ocekivanja... "Anson Mount, Rebecca Romijn, and Ethan Peck respectively star as Pike, Number One, and Spock, reprising their roles from Discovery." Al' dobro, Nada je... :D
I zasto opet prequel?! Dajte nam nesto novo a ne prastaro u novom ruhu. |
Star Trek: Strange New Worlds is an upcoming American television series created by Akiva Goldsman, Alex Kurtzman, and Jenny Lumet
Da....nemam ni ja prevelika očekivanja, blago rečeno :D |
A dobro, nisam ginekolog al' mogu pogledat :D
Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
Intro theme glazba je 😔🤮
|
|
Citiraj:
|
Dokle će više mlatit mrtvog konja muzući zadnju kap krvi franšizi koja je posljednji put prije 20 godina proizvela nešto kvalitetno? Doklen više?!
|
Citiraj:
|
A kaj picard?
To je sad zadnja serija bila? Po meni odlicna i da je tak svaka bila, bilo bi super |
Strange New Worlds, moglo je biti i gore. Samo dva poljupca i to neistospolnih! A i cijelu epizodu nitko ni suzu nije pustio! Razocaran sam :D
Dijalozi su na momente bas glupavi, gluma, grimase, takodjer. Cool na kapetanov monolog?! :facepalm: Nego, sto je ovo zapravo? Reboot originalnog ST-a? Ili neki mix? Cemu? Kao sto sam/smo komentirali vec million puta, zasto konacno ne naprave ST vremenski iza, koji je bio zadnji? Voyager? Ovako stalno imamo neke prequel pa onda putovanje kroz vrijeme, tamo vamo... |
Citiraj:
Lakše je napraviti prequel jer onda imaš već napisanu i definiranu odredišnu točku u već poznatom IP-u, dok za nastavke moraš izmišljati puno toga, a to je teško. :D |
Citiraj:
STP S02E10 @ 25:30 https://i.imgur.com/ciFGV9j.gif Note to myself MP4 2 GIF : Lossless Cut https://github.com/mifi/lossless-cut...es/tag/v3.20.1 + https://ezgif.com/video-to-gif |
Sedma od Devet. :D
|
Citiraj:
|
Očito brak sa Chakotayem nije uspio.
Biće su išli za medeni na Lezbos. :D |
Citiraj:
Citiraj:
Al' ajd, izgleda da ce Picard ipak umocit after all. Ako ga cuna i dalje sluzi :D |
Citiraj:
|
Halo; epka s malom. Da bar nema hillbilly frizuru, nekako bi provario. Ovako...
Picard; meh STSNW; ok |
Citiraj:
|
Halo mi je ok za sada, osim one iritantne Koreanke.
Moglo je to i dosta bolje, efekti su skroz dobri, vizualno izgleda odlično ali previše radnje se troši na tu malu kozu, a premalo na akciju. Ovo je trebalo biti nešto a'la Strike Back. Nema potrebe raditi neke velike drame i suvišna social commentary pizdekanja u svakoj božjoj seriji. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:43. |