![]() |
Citiraj:
|
Nemas ti sta sam svoj profile gledat :D
|
A baš 😀
Bome, samo na tvom puca, ti si problem :lol2: |
Meni uredno otvara njegov profil, svoj nisam probao :D
|
Pronađi još poruka na njegovom profilu, to ti radi?
|
Ne zanimaju me njegove poruke al' ne radi, pojavi se Chuck :D
|
Potvrđujem, samo Thermaltake je diskriminiran :D
|
Kad stisnem u temi da odem na nepročitani post uvijek mi baci cijelu zadnju stranicu, ne samo postove koje nisam pročitao ...
U bilo kojoj temi mi se to događa ... |
@Tore,
nije bug, tek komentar, ali nakon izbivanja, kad sam neku noc pogledao u izlist novih tema, te njihovu destinaciju Svastare... Ljudi moji, pa mi se ozbiljno mozemo u Svastari natjecati s forumom Roda. Madraci, rezaci nozeva, te datumski dediciranih domacinstvo tema, da ti se pamet zavrsti. Sreca da pogled na adresnu traku vraca u realnost da sam na PCE forumu :D Nije kritika, samo, bas sam se nasmijao. ... |
Citiraj:
Citiraj:
Kad cepnemo, odmah smo naci bez osjećaja za aktualno, kada pustimo, nakoti se svega - nikako udovoljiti svima :goood: |
Citiraj:
EDIT : Zanemari, sad skužio da mi je refreš stranice spor ... makar mi se to nije događalo do jučer .... EDIT 2 : Fakat mu treba da prebaci na nepročitani post ... Obrisao i cache i cookies, ali svejedno mu treba čak i do minute da prebaci na zadnji nepročitani post ... |
Svašta..baš sad klikećem i kako god okrenem, sve mi ude ok. Na bilo kojoj temi.
|
Citiraj:
Citiraj:
Zanimljivo je da ukoliko uključim ad blocker za forum.pcekspert.com da mi je učitavanje odmah i trenutno prebacuje na zadnji nepročitani post. Neka od reklama vas maltretira. |
Potvrđujem da se forum praktički učita kompletno, ali se na progress baru vidi da stoji. Zato ne prebaci na nepročitani post - stranica nije učitana do kraja.
Isto na mobu i na piceku. |
Bome, sad si ga zacopro, počelo i meni :suicide:
|
I meni :D
|
Problem je garant u nekoj od reklama ko što Libertus kaže - upalim bloker i nu ti, sve učitava normalno. :)
|
Reklama nema osim uobicajenih bannera, na koje bi i mogli povremeno kliknuti da nam olaksate rad, a ne ih samo blockati
|
Citiraj:
Provjerite koji ima problema pa ga možda privremeno onemogućiti dok se ne sredi. |
Hm, ne bi to smjelo imati veze, jer ti tek klikom na banner ides "van" do tada ti samo ad menadžment servira tj. pokazuje banner koji je obicno jpg ili png. Ali istrazujemo u cemu je problem i rijest cemo ga.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
I meni sporo prebacuje na prvi nepročitani post, osim ako uključim ublock - onda je instant
Probao 3 browsera |
Da, dugo mu treba da se učita stranica kada se otvara neka tema. Kada učita do kraja onda i prebaci na prvi nepročitani post.
Nisam palio blocker da vidi ima li razlike. Uvijek je ugašen na ovom forumu i domeni. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Jeste pocupali neke kablove ovih dana? Na Tapatalku vise nemam opciju prettazivanja foruma (radilo je do prije neki dan). Ovaj put sam obrisao cache, da ne bi bilo...!
|
Citiraj:
|
Zaboravio sam editirati post. Kada odes na tabove unread, participated i sl. i kliknes na tri tockice izbornik gore desno - imas li tu opciju search? Jer meni se taj izbornik ful reducirao, fali dosta opcija.
Kada sam unutar teme imam ikonu povecala i search unutar same teme, taj dio sljaka. Tnx! Citiraj:
|
ja sam ga cepno, da vidim jel on radi probleme...Vratio, pa vidi tamo kasnije.
|
ja koji god topic da otvorim, već danima mi stalno vrti kao ''loading'', iako otvori sve, ali u tabu kroma se vrti ko da ga učitava beskonačno
0 addona |
Sa uBlockom radi super, bez uBlocka loada, stavi na krivi post i sl.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:27. |