![]() |
Naručio u ponedjeljak navečer, došlo ujutro na pickup benzinsku.
|
Je li ova svjetiljka na bateriju ili mora uvijek biti uštekana na struju?
|
Citiraj:
|
Idealno bi bilo da ima i bateriju, ali dobro je i ovako.
Kupio jednu. Dostava od 27-29.12 EDIT: Lampa stigla. Super zadovoljan |
Kakvu žarulju, tj. svjetloizvorno tijelo ima ta svjetiljka? Pretpostavljam da je nešto po DIN standardu :D
|
ne znam kako vama, meni ova lampa iznimno gadna :D
|
Lampa je odlična. 5 temperatura svjetla, 5 jačina svjetla. Memoriranje postavki, sleep timer, dodatno malo noćno svjetlo. USB punjač 5V2A. Kvalitetna izrada, metal. Stabilna. Ergonomija. Danas je doneo iz Mall-a. Preporuka.
|
da još ima wireless charging, top :D
|
Misliš ovakva? https://www.taotronics.com/products/...led-desk-lamp#!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali da, oslo dolje. Nadam se da nije neko zatisje prije nego ‘izgori’ opet tvornica il bude ‘poplava’ tvornica pa dignu cijene |
imal od 2TB za čabe :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ADATA bi mi bio zadnji izbor.
|
Citiraj:
Prvi ssd mi je bio adata, radio je super, na kraju ga prodao dalje :) |
Citiraj:
|
Također potvrđujem da je Adata SU650 riknuo čim sam ga malo jače opteretio. I sa usb stickovima Adata imam loša iskustva.
|
Ja sam ugradil SU630 nekolko komada kao upgrejd za stare mašine i dosad se nitko nije javil da je krepalo... Znači SU650 su hot potato?
Iako, imali su ljudi i sa A400 problema a ja nikad, morti sam crna ofca :D |
Sve je to lutrija, ali meni, a i nekim znancima su rikavale razne adate.
Kada imaš loša iskustva sa nekim brandom, ideš dalje. Tako sam napravio i zadovoljan sam :) |
Rasprava o akcijama, popustima i super niskim cijena-isključivo informatička oprema!
Edit: moze delete
|
Ima topic za novcanike pa baci oko ili pitaj tamo: https://forum.pcekspert.com/showthre...=306506&page=3
Ja sam sa nekakvog cardholdera presa na secrid slimwallet i stanu (papirnati) euri uredno. |
Ja sam promijenio 10+ SSD-ova u 10+ godina.
Od Samsunga, Adate, Kingstona, nikad mi ni jedan nije krepao, niti sam ga ikad reklamirao. Lutrija, ništa drugo... |
Citiraj:
Stigla i meni lampa; nisam ju stigao prije pokupiti. Stvarno je dobra lampa, kvalitetno djeluje, i stvarno jako svijetli. Hvala na obavijesti o akciji. |
Također, zahvaljujem na obaviesti. Lampa je jako kvaliteta
|
Također, lampa je super. Uzeo sam 6 komada da se nađe :D. Stvarno, za tu cijenu nema bolje.
|
Rasprava o akcijama, popustima i super niskim cijena-isključivo informatička oprema!
Citiraj:
Čuj 6 komada, AG jel si to ti? 😃 Zato ih ni nema više. Dobro da sam si uzeo jednu baš mi zatrebala. |
Nisam uzeo ni jednu lampu jer po toj cijeni treba imati ugrađenu bateriju u sebi.
Imam sličnu iz Konzuma, Avide na akciji bila te isto jako i odlično svijetli ali ima u sebi i punjivu bateriju za do 2h korištenja. |
Kada koristim lampu za radnim stolom često to bude po 3-4-5 sati tako da ikakvo bežično punjenje odmah pada u vodu.
|
Mislim da ću im vratiti lampu, jer nije baš tak super kako se čini, samo da im proradi opcija za povrate...
Boja zapravo nije sivo/crna kao na opisu, nego je kompletno srebrne boje osim postolja, a kvaliteta je li-la, očito dobio neku spiganu. Xiaomi Desk Lamp 1S, koju sam uzeo prošle godine, definitivno je bolja, te je još k tome i smart. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:45. |