![]() |
Ja sa stock BIOS-om imam 13.5 MH/s na RX570
|
prelazim na rvn s eth uskoro...gas fee,difficulty...
|
Citiraj:
Nema sanse da ovo dobim, evo sad sa teamred minerom, igro sam se i u afterbruneru al nejde prek ovog https://i.ibb.co/zZp24WS/miner.png |
Citiraj:
I intenzitet ti je nizak, jel ta kartica spojena na monitor? Citiraj:
|
RVN na 570 - modani bios ...
1125-1150 core 2000-2100 mem (ovisno o memoriji) 860 - 875 mV cca 14 Mhs |
Citiraj:
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
Želiš reć da radiš za PC-em dok on kopa ???
Pa nije ni čudo da nejde više ... A imaš i dosta toga spojenog na grafu ... Moraš birati,ili će ostati tako,ili češ samo majnati ... |
Nisam nista radio dok je ono gore mjereno al inace da planiram radit druge stvari dok majna koje ne koriste gpu. Nek ostane tak onda bolje ista nego nista. Jedino mi je jos jedna stvar ostala za probat baca mi onaj crveni error da upalim compute, al ja sam to napravio, rucno sam u driverima prebacil. Jel mozda na drugi nacin to treba napravit?
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
Citiraj:
Nisam nikad ni probao kopat RVN. sad sam probao i to je koma kolko trosi. 4 vege na CNR haven npr vuce ispod 700W.(2200hr)iz zida Na ethu vuce cirka 770-780W(48-50hr)a napajanje je neko 1000W bronze pa ni nemre dat puno vise od toga. i onda odem probat kopat RVN pa probam s jednom postelam sve i stavim da kopa 3 kartice jer sam odma sumnjo da 4 necu moc gurnut. 3 vege povuce 820W sa smanjenim klokovima i daju od 23-25HR. koma. znaci za 4 vegu upalit bi mi trebalo barem 1500W napajanje... ocito necu kopat RVN... |
Kakvo je ovo ludilo sa RVN?
Kad sam počeo kopati, prije 20 dana, mogao sam sa jednom rx 570 iskopati 50-ak rvn-a dnevno. I uz ovaj skok ispada da sam bolje zarađivao tada. Sad sa dvije, ako bude 25, dobro je. Eh, da je bilo ranije krenuti:) |
Frezer odi na binance, oni primaju RVN i imaju visa karticu s koje mozes odmah trositi RVN bez da mjenjas u fiat. Ako imas pitanja, imas drugi thread.
|
Pitanjce, koja je razlika između npr. 2miners i PhoenixMiner. Znam da je 2miners pool, ali je li Phoenix isto pool ili? Mislim na ovo: https://phoenixminer.org/ znači da tu odem, skinem software i krenem majnat ili da odem na 2miners i preko tog pool-a majnam, koja je razlika?
|
Nemoj skidat ništa sa tog phoenixminer org sitea jer je to scam/trojanac
Skini sa linka na bitcointalk forumu phoenix miner i odi na neki pool tipa ethermine, nanopool ili slični i tamo vidiš upute za spajanje na pool |
Hmm, dobro da sam pitao...
A razlika, oboje su pool-ovi? |
Phoenixminer je miner tj. program preko kojeg grafe odrađuju što trebaju
Ethermine, nanopool itd. su poolovi na koje se spajaš i sa kojih se dobiva posao za odrađivanje |
lagano odustajem od hiveos...previše bugova...moze preporuka za windows? user friendly,bios flash itd i hashrate dobar,za windows?
|
Kakva preporuka?
Win 10 i to je to |
@mirkopoter - skini TRM (team red miner) ...
Ima na 2minersu blog kojim su dokazali da TRM ima najviše shareova u isto vrijeme sa istim grafama (testiranje) ... pool - odabereš koji želiš,nemoj neki koji ima malo usera,jer će dugo trebati za blok ... |
Citiraj:
|
Citiraj:
pa isti pool i isti miner kao na hiveos-u ili na simpleminingu. teamredminer, lolminer, biraj... pool.. biraj, nanopool, 2miners, ethermine neki cetvrti... |
Ja sam i dalje za linux sistem,sa wimblozama nisam imao dobra iskustva ...
A i nema defendera,raznoraznih updejta ... Ja sam na MMPos-u i prezadovoljan ... Raveos navodno da daje besplatno ako se majna na 2minersu ... |
ostao na hiveos...krenuo instalirat windowse...odustao na welcome screenu...a riješio i mušicu s hiveos i konekcijom na net koja je pucala... :D
|
Da i je još aktualno sve sa prvog posta ili ima nekih preporuka oko mjenjačnice, walleta i poola?
|
Upute s prvog posta su i dalje aktualne ?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
kraken mi se čini ok, jaxx još uvjek šljaka |
ja sam otvorio kraken i krenuo s lolminerom, pošto mi claymore ne radi...
s dve 580 8gb dobivam 32mh/s. pa krećemo lagano s optimizacijom. |
Gdje vam je wallet za rudarenje? binance,coinbase,kraken? Trenutno sam na coinbase,razmisljam prebacit na binance zbog mogucnosti visa kartice?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:26. |