![]() |
nisi shvatio da nije problem tolko u cijeni kolko je problem u tome da sam ja bez mobitela 2
tjedna za jedno mijenjanje ekrana. i to ako imaju na lageru (a kladim se da nemaju). meni je to neprihvatljivo. |
To je odvojeni problem, osvrnuo sam se na vaša stavljanja cijena originalnih i zamjenskih ekrana iz Kine kao da je cijena samog materijala presudna u cijeloj priči.
Što se brzine tiče, ima servisa koji to rade čak isti dan, samo je onda i cijena odgovarajuća. Ako čovjek to zna napraviti sam, naravno da mu se tako najviše isplati. |
Imam xiaomi redmi note 5 global verzija. U području sam gdje operater odašilje 4G na dvije frekvencije pa me zanima zašto mi se ne prikazuje 4G+ kad je spojen na obje frekvencije? I još nešto imam AP router wifi na 2.4Ghz ima brzinu prijenosa podataka 150Mbps( U inSSIDer-u mi piše isto 150Mbps) A mobitel mi očita samo 72Mbps i naravno brzina mi je duplo manja nego što bi trebala biti Ima ko kakvo rješenje za ove problemčiće?
https://i.imgur.com/58cvEN2.png |
Poco dobiva update za kameru koji će mu omogućiti 4K@60fps snimanje
https://twitter.com/cmanmohan/status...35629876977664 |
Bome lepo.
Najavljen je ako se ne varam i 960 FPS slow motion u nadolazecim updateima. Ja sam na piti vec 10-ak dana. Mob sam koristio 2-3 dana na Oreu. Nakon updatea cak nisam radio reset. Baterija se sinoc napunila, jutros na 99%. Ubacili su u piti i postotak baterije da ne moram spustati notification bar. S posla dodjem s cca 70% baterije i imam dovoljno i za drugi dan. Sluske u uho i laganini Pantheon ispred mene :) Cak nisam ni cistio ove Mi aplikacije. Nisam ocekivao ovakvu fluidnost nakon prelaska s cistog Androida, na stranu hardveraj iz mobitela. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Jel vama radio tracking na honorbuyu? U ponedjeljak su mi poslali tracking broj ali još ništa...
Poslano sa mog Redmi 6 koristeći Tapatalk |
Dosao OTA update miui 10.2. stable (10.2.1.0 OEIMIXM) na redmi note 5.
Osim fixeva iz chaneloga jedine ocite koje vidim su vizualne: novi izgled botuna home/back/recent apps i postotak baterije unutar same ikone baterije u notification baru. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
proradi tek kad dođe u europu, tako je i meni nakon 10 dana tek |
Ali uzeo sam dhl, to je eu warehouse, znači već bi trebao biti u europi...
Edit: Stigao mob, brzi su, u ponedjeljak je poslan :) Poslano sa mog Redmi 6 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Sent from my Mi Max 3 using Tapatalk |
frulex Morao bi ići više wifi evo sad sam probao na drugom AP evo usporedbe redmi note5 i MI4c spajani na isti router ovaj router na 2.4sdGhz ima propusnost od 300Mbps a na 5Ghz 1300. Note5 na 5Ghz pokazuje 433 ,a mi4c 866Mbps, a na 2.4 note5 72, a mi4c 300Mbps
https://i.imgur.com/Tn4gfvo.jpg |
|
standardno za xiaomi: odličan uređaj, snimanje videa sranje.
Skip. |
Citiraj:
Sent from my Mi Max 3 using Tapatalk |
ok je teoretska ali duplo veće je razlika u brzini na 2.4 između note5 i mi4c i on bi morao očitati max brzinu routera, a ne neku krnju polovicu mi4c ide 125Mbps na 2.4 a note5 niti polovicu toga. mi4c mi je isto tako pokazivao i radio dok nisam promjenio firmvare i stavio njemačku inačicu jednostavno hoću reći da softverski ima bug sa wifi
Mi4c https://i.imgur.com/w2Vi6TK.png |
Nakon 6 mjeseci korištenja na redmi 5 plusu se pojavila zuta fleka u gornjem ljevom kutu sirine 2 mm i duzine malo manje od cm.
Jel ima jos neko taj problem? |
Citiraj:
|
Pa i nisam, ali nisam pozorno pratia, dan ipo dva upotrebe izdrzi, ko i prije.
Ali ako i je, tu je spominjano da je normalno nakon updatea da treba par punjenja baterije da se potrosnja "stabilizira". Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
Učinilo mi se da se to pojavilo nekako u isto vrijeme, ali sumnjam, jednostavno ovog drugog puno manje koristim. Ali sam primjetio da su obje žute fleke se pojavile nakon što je mob puno počeo padati. |
Kod kolege na A1 ista stvar, ali mi se čini da je od grijanja CPU-a iza pa ljepilo između touch panela i LCD-a promijeni boju.
|
Nije niti jednom pao, ovo da je zbog ljepila sam pročitao i na stranim forumima. Samo me čudi da se to dogodilo tako brzo, mislio sam da će mi mob trajati bar godinu, dvije.
|
Meni se isto dogodilo na MI A1, mozda mjesec dana nakon kupovine.
Tocno ovaj issue, ali posto sam budala i nikad ne stavljam neku zastitu na mobitel aluminijski dio i rubovi su bili skroz razgrebani i polupani, pa nista od garancije i servisa :stoopid: |
kako sad izlazi prvo redmi note 7 a ni 7 obicna jos nije dosla
|
Znači točno ista pozicija kod mene, samo je kod mene mrvicu kraće i mrvicu manje vidljivo.
Tek danas primjetio pa se možda još proširi. Citiraj:
|
|
cekam Pro global verziju i uzimam
|
Citiraj:
Poslano sa mog Redmi Note 5 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Ja napisao, evo vec placem, necu moc spavat po noci :lol2: |
Citiraj:
EDIT: Iako je off, nastavno na post iznad mog, takoder je mobitel kupljen u Neutrinu, 450kn su procijenili i vrijeme popravka "negdje poslije svih blagdana" kada sam dosao sredinom 12. mjeseca u servis.. prvoklasni klauni. |
Redmi Note 7 unboxing
https://www.youtube.com/watch?v=Lw-ZHG5yrx0 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:05. |