![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego ovako - odi u main folder - players + enter - widowmaker(ako to ime koristiš u igri) + enter - unutra imaš dva fajla config.cfg i config_mp.cfg. Sad nisam ziher ali promjeni obadva - otvori fajl sa notepadom - tu je hrpa config naredbi - ubaci find fx_sort i dobičeš ovo: seta fx_sort "0". Onda samo umjesto nule stavi 1. I to mora radit. Makar mi nije jasno kako ne možeš promjenit u panelu:eek: |
Otvori config file u wordu. Stisni ctrl+F otvoriti ce ti se prozorcici za trazenje unutar texta, potrazi fx_sort i kad ga nades pored njega ce pisati 0 a ti, vidi vraga, upisi 1. Pazi da otvoris file od aktivnog usera ako ih imas vise.
Nakon toga dojdi gore veceras i pucaj se s nama. Sto je veci grupnjak to je bolje :rolleyes: |
Evo sad imaš dva načina i jedan mora radit.
|
Citiraj:
EDIT: imas jos jedan nacin (nisam siguran jel radi 100%). Desni klik cod2mp_s.exe i u target dodas +set fx_sort 1 ("X:\Call of Duty 2\cod2mp_s.exe" +set fx_sort 1) i trebalo bi radit. Isto tako mozed dodati da se odma spajas na PCE server i dosta toga jos :). |
Citiraj:
I da meni nije read only ali neka to promjeni ako njemu je. |
ajmo dobrovoljci cekam vas na serv..
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Ajde gore njubovi.
|
Citiraj:
Pozdrav i ostalim borcima... |
Pozdrav Nino neka ti je mirno more i skorbut free ugođaj!
|
Citiraj:
Meni se neda tako brzo opet na brod,zato sam i upisao fax,da malo odmorim :D Nemoj sada sve sta skupis na brodu u komp utuć,hehe |
Citiraj:
Btw, evo moje "mrcine"..:)http://img190.imageshack.us/img190/1...ecia3jt.th.jpg |
Neznam što je sa serverom...Lag je velik i nije gust igrat...
|
Nikoga nema na serveru u 22h, c c stvarno sam razocaran! :(
|
Citiraj:
Nego kaj drži tu krntiju skupa - osim hrđe?: lol2 : |
jel mozda zna tko zast mi samo na nasem serveru baca rate na 25000 s 5000 (ili ti ga na LAN/CABLE/DSL umjesto ISDN) , dok na ostalima ne ...
(danas sam sprobal na doZi,Logostoft,hynix,bl!nd...) : baad : |
podesheno je 25k na serveru. kao defaultni rate.
|
nek mi neko rece molim vas zasto mi nedate da igram!?!?!? sta nije cilj da ima cim vise igraca? koda je ovo jedini server za igrat cod2, ima ih na tisuce al ako ste me vec primili .....?
|
Citiraj:
Well, It Was Good While It Lasted. :rambo: do pucanja... (cujem neka suskanja da bi nam adsl mogo stici do 2010.:smoke: ) ... |
Citiraj:
To sam sve ovih dana kemijao. Ako nešto uspijem napraviti, javim ti odmah. Nije lijepo uspoređivati naš server s gore navedenima. |
Citiraj:
I kao što veliš, ima na tisuće servera gdje svoju praksu možeš iskušavati. Kako si primljen greškom, odnosno brzopletom reakcijom MM-a, Pozdrav. |
Citiraj:
ajd,ak nesto iskemijas ,javi mi ... thx for tryin |
Znam da si već prije postavljao pitanje, ali sam se nadao da postoji rješenje. I da ukinem rate 25000 ubio bi te lag. morao sam neke stvari uključiti koje zahtjevaju veliki promet.
Na ostalim serverima očito o to me ne brinu previše. A ja sam ipak takav. I PAM ima force rate na 25000, a ako nema, samo je loše podešen. Igrao sam ili isprobavao mnoge poznate servere. I gle me, još igram. na svaki se od njih fino može igrati sa cheatom. A to ne želim na našem. Sve radim da to spriječim. Imam alat i znanja. Smao mi fali malo vremena. Uskoro će biti i zadnja rupa začepljena, |
Citiraj:
evo prijevoda Wehrmacht macht frei ! Noch eine gute Nacht für die grosse Deutsche Armee. Amerikaner und Russen, kommen sie immer in unsere Küche. Wir haben alles für Sie. :D:D |
Raka za precjednika!! Dolje cheateri!!
Evo prilažem sliku svog miša, velik borac, nikad varao nije! http://img261.imageshack.us/img261/9...ka188qo.th.jpg |
Evo jedan screenshot nakon sto je atha otisao :D:D:D:D
http://img259.imageshack.us/img259/3962/cod28fx.th.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja vidim samo ruku. A i poznato je da ljudi iz tvojih krajeva imaju bijele miševe za ljubimce. čak ih i ne mogu otjerati od sebe. |
Citiraj:
Je Zule je - ljepi ti je miš:rolleyes: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:08. |