![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Gubili smo masno kada sam usao ali ovako je zavrsilo :) dobra partija, dobar server Report (gubili 150:650) |
Citiraj:
:care: Al jedno pitanjce ...jel ti spavas ista? |
|
dlc map pack od 2 mape iz BC2 za 15€
|
Citiraj:
|
|
Ja bi rekao da se radi o battlerecorderu...
Maloprije je tweetao ovo: Code:
Nations Cup is exciting. It would even be more exciting with Spectator mode.. |
Citiraj:
|
Bilo bi im i vrijeme.....
|
Dali vama radi MSI Afterburner OSD u igri?
Meni od prije par dana ne radi. Do tad je najnormalnije radio. Pokušavao sam u ubaciti BF3.exe u program, paliti gasiti pomoću hotkeyeva ali ne pojavljuje se FPS counter i ostalo u igri. Pokušao reinstall i nije uspjelo. U svim drugim aplikacijama radi normalno. |
Ako si stavio FXAA onda ti zato ne radi.
|
Imam FXAA ubačen već duže vrijeme, ali nisam primjetio da je ubacivanjem njega nestao OSD.
Ima li načina da proradi OSD ili moram nazad na Fraps? |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.evga.com/forums/tm.aspx?h...page=2#1344176 |
Citiraj:
radi, koristim to |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Očito planiraju proširiti Metro. :lol2:
Hint: Gledaj mapu lijevo. :D http://img820.imageshack.us/img820/6...7025085.th.jpg |
Evo prije nekoliko minuta završila runda strike at karkand mape...haha sto je smijesno igram ja metro završi metro i sljedeća mapa je strike at karkand a ja nemam jos karkand i mislim ono kickat će me al nista odigro sam cijelu rundu i jos sam prvi bio...i dobio batlereport i sve..jel to neki bug ili sta..:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Inace evo jedan "tužan" video... |
Šta ćeš, ped**čina. Ima ih svugdje. Trebali su spriječiti svaki pokušaj zadržavanja u tuđoj bazi. Ne znam jesu li gori takvi ili oni koji ne znaju letit pa unište helikopter/avion bezveze. Ostale bezvezarije ne trebam nabrajat, sigurno ste naletjeli na svakakve blesane.
|
Citiraj:
Citiraj:
Ma kako bi se ikom dalo stalno skakati iz jednog u drugo? Inače ja sinoć i danas cijeli dan igram Jihad Jeepa :D Poprilično zabavno :D |
Opet su nesto sprckali.Nonstop me izbacuje sa ovom porukom NOTICE Game disconnected: you were kicked by Punkbuster errors are beeing looked into right now.
|
|
Možda je to iznenađenje koje smo čekali:).
OT: jel to samo ja nemam quick reply? |
|
Citiraj:
50% vremena kao pilot :) |
Najs :)
A bome imaš i fini score sa letečom krmačom - Havoc-om. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:18. |