PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Serije - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16191)

wnbeeeE 06.04.2014. 11:18

ubili su prvotni originalni geekness. Serija nikad nece biti kao što je bila.

Maestralna gluma Sheldona izvlači seriju. Wolovitz ga prati.

TheEmpress 06.04.2014. 11:55

Sheldon je bio bolji na početku serije, u prvih par sezona. Nije bio toliko zakinut za osjećaje i tolki robot ko sad, to su ga u kasnijim sezonama počeli takvog predstavljat. Baš su na RTLu počeli prikazivat opet ispočetka neki dan i slučajno sam naišla kad je bilo druga čini mi se, epizoda, to ko da je drugi lik u pitanju... Bio je na početku puno, ajmo reć, slobodniji nego sad.

wnbeeeE 06.04.2014. 12:07

Jasna je stvar da su producenti željeli približiti seriju široj masi. Nažalost.
Mislim meni je to i dalje odličan sitcom, ali daleko od onoga što je bio. Sada pogledam tek toliko, obično čekam da izađu dvije jer mi je jedna stvarno prekratka.

Brko 06.04.2014. 14:47

Citiraj:

Autor wnbeeeE (Post 2574541)
Jasna je stvar da su producenti željeli približiti seriju široj masi. Nažalost.
Mislim meni je to i dalje odličan sitcom, ali daleko od onoga što je bio. Sada pogledam tek toliko, obično čekam da izađu dvije jer mi je jedna stvarno prekratka.

Couldn't agree more ;)

bojan k. 07.04.2014. 12:58

Za sve odvraćene od mainstream priglupljivanja geek klišeja TBBT, prva epizoda Silicon Valley je emitirana jučer i djeluje vrlo obećavajuće. Potpuno drugačiji ton od TBBT, single-camera bez laugh tracka, Martin Starr (kao LaVeyanski satanist) i T. J. Miller u castu. Prva humoristična serija u podosta godina od koje mi se ne odustaje već nakon odgledanog pilota.

TheEmpress 07.04.2014. 14:01

Odgledala sam True Detective do kraja - genijalna serija, genijalna. :care:

ExtremePower 09.04.2014. 07:46

Pogledao Game of Thrones S04E01, bit će dobro kad se malo zahukta.
Također odgledao i premijeru Crisis, radi se o nekoj otmici djece uglednih i bogatih državnika i utjecajnih osoba. Nije loše za prvu epizodu. :)

quazar912 09.04.2014. 13:12

http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=5165

Citiraj:

Autor TheEmpress (Post 2575137)
Odgledala sam True Detective do kraja - genijalna serija, genijalna. :care:

užas!!!!! :hitthewal:
tolikio spora radnja, na mahove nepovezana...jedan detektiv je i psiholog, a drugi kao neki autista...
prve tri epizode i nijedan metak ispaljen...čak ni brža vožnja auta....:wtf2:
pa neće valjda 5 sezona natezat sa uboicom one žene sa rogovima!!!????? jebote čak i Twin peaks je imao malo bržu radnju....

saće me mnogi popljuvat jer ja kao, ne kužim seriju niti bit serije...mda...

MeanBoss 09.04.2014. 13:14

Citiraj:

Autor quazar912 (Post 2576366)

tolikio spora radnja, na mahove nepovezana...jedan detektiv je i psiholog, a drugi kao neki autista...

ne kuzis ti nista izgleda,a ne bit serije! :P

skini expandables pa gledaj.mani se corava posla!

Bluzer 09.04.2014. 13:15

Za tebe je onda najbolje gledati Cobru 11 - Specijalci s autoputa na RTL-u.

quazar912 09.04.2014. 13:16

Citiraj:

Autor MeanBoss (Post 2576367)
ne kuzis ti nista izgleda,a ne bit serije! :P

skini expandables pa gledaj.mani se corava posla!

naravno, neki dan sam pobjego iz "ustanove" :fiju:

oprostite ak sam poljuljao vaš intelekt i metodiku prosuđivanja i zaključivanja svojim plitkim revjuom serije...

MeanBoss 09.04.2014. 13:18

citas izmedju redaka!? hahaha...nisam
rekao da si za "ustanovu"...nego postas u Serijama a ne kuzis sto uopce znaci koncept serije! cemu odmah nervoza..

quazar912 09.04.2014. 13:21

Citiraj:

Autor MeanBoss (Post 2576371)
citas izmedju redaka!? hahaha...nisam
rekao da si za "ustanovu"...nego postas u Serijama a ne kuzis sto uopce znaci koncept serije! cemu odmah nervoza..

nije nervoza, al čekat cijelu sezonu da bi radnja malo ubrzala nije ništa drugo neg gubljenje vremena...
reći ću to ovak...Twin peaks - dovoljno je pogledat 1 i zadnju epku i znaš sve - kao da is gledao cijelu seriju - nema pospunog dolaska do istine nego 0-0-0-0-0-0 i zadnja epka 1....

MeanBoss 09.04.2014. 13:24

Citiraj:

Autor quazar912 (Post 2576372)
nije nervoza, al čekat cijelu sezonu da bi radnja malo ubrzala nije ništa drugo neg gubljenje vremena...

reći ću to ovak...Twin peaks - dovoljno je pogledat 1 i zadnju epku i znaš sve - kao da is gledao cijelu seriju - nema pospunog dolaska do istine nego 0-0-0-0-0-0 i zadnja epka 1....

ti stvarno ne kuzis sta znaci serija?!

nema smisla raspravljat s tobom...za seriju za koju se 98% forumasa slozilo da je jedna od najboljih,ti napises da nevalja i ocekivas da ti nitko nece reply-at! bezveze trollas...

TheEmpress 09.04.2014. 14:42

Citiraj:

http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=5165užas!!!!! :hitthewal:
pa neće valjda 5 sezona natezat sa uboicom one žene sa rogovima!!!????? jebote čak i Twin peaks je imao malo bržu radnju....

Aaaaaaw srce, pa kolko imaš, tlinajst godina? :D Odi onda na Kockicu i gledaj Kuću boga Anubisa, to mi se čini taman za tebe.

MuroF 09.04.2014. 15:55

kaj ste odmah napali čovjeka,pa svaki ima svoje mišljenje,i ja sam pogledao brdo serija,i slažem se u 99% slucajeva s nečijim ukusom ali uvijek ima i onaj 1%.
slažem se s njim,serija je hebeno prespora,jesu odlićni glumci,misterija,bla bla,ali fali neki kick koje ostale serije te tematike imaju.

Mislim sad čim se netko ne složi s vecinom ima 13 godine i nema pojma kaj je dobra serija,glupost.

Brko 09.04.2014. 17:51

U ovim temama ne smiješ ništa reći, a osobito svoje mišljenje ako se razlikuje od mišljenja krda. Ako je tebi ta serija odron, onda nemaš pojima i nemaš ukusa jer to oni tako kažu.

Ne sekirajte se. ;)

geronimo_2 09.04.2014. 19:56

poceo sam gledati stargate SG-1 napokon. dosao do 8 epke i iskreno serija mi je ful losa :-(. gluma, epke,... jel to postane bolje vremenom ili... jer obzirom na ocjenu ocekivao sam puno bolje. doslovce se tjeram gledat dalje u nekoj nadi.
:chears:

Mikeyy 09.04.2014. 21:41

Nesjećam se više po sezonama, ali meni je serija bila vrhunska do negdje 5 ili 6 sezone, nakon toga ide razvlačenje do 10 sezone. Mogao bih ponovno baciti gledanje ispočetka. :)

zhaccc 09.04.2014. 22:02

Citiraj:

pa neće valjda 5 sezona natezat sa uboicom one žene sa rogovima!!!?????

Serija ce biti u antoloskom formatu. Dakle 2. sezona ce biti potpuno druga prica, drugi glumci, drugi setting. Format tipa American Horror Story.

fanATIk 09.04.2014. 22:03

Citiraj:

Autor geronimo_2 (Post 2576678)
poceo sam gledati stargate SG-1 napokon. dosao do 8 epke i iskreno serija mi je ful losa :-(. gluma, epke,... jel to postane bolje vremenom ili... jer obzirom na ocjenu ocekivao sam puno bolje. doslovce se tjeram gledat dalje u nekoj nadi.

Je, početak serije nije nešto, al kasnije bude odlična. Ma isplati ju se gledat zbog O'Neilla i njegovih provala. :D

Ivo_Strojnica 09.04.2014. 22:26

Citiraj:

Autor geronimo_2 (Post 2576678)

Kasnije postane puno bolja, ona prva sezona je baš ubitačna...

Mommistake 10.04.2014. 12:16

Citiraj:

http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=5165

Ne napadajte čovjeka, svako ima pravo glasa ovdje, nitko ne kaže da mi, kojima je serija dobra smo u pravu jer smo u većini...

Ne vole ni svi triologiju Kuma ili Gospodara Prstenova (makar mi nije jasno zašto).

Ne slažem se s mišljenjem Quazar-a, ali eto, pročitam i idem dalje :)

Ecips Dlo 10.04.2014. 15:00

znaci prema tom misljenju da ako nema pucnjave i brze voznje onda bi recimo i house of cards bila smece jer 98% serije samo pricaju :)

wnbeeeE 10.04.2014. 16:10

Da, svakako.. ali je i on mogao napisati da se radi samo o njegovom ukusu, gdje se sve rješava u jednoj epizodi tipa CSI, Cobra i slična remek djela.

Komentar tipa: nema brze vožnje auta i ispaljenog metka pa je serija sranje? - dafuq? rly? To je bas pravi tip komentara koji izaziva reakcije, tako da po meni sasvim zasluženo.

fanATIk 10.04.2014. 18:47

Citiraj:

Autor Ecips Dlo (Post 2577144)
znaci prema tom misljenju da ako nema pucnjave i brze voznje onda bi recimo i house of cards bila smece jer 98% serije samo pricaju :)

Što, želiš reć da je serija bez pucnjave i brze vožnje nekim automatizmom odmah odlična serija? Serija može bit dosadna bez obzira na tematiku. A ukusi se razlikuju. Čovjek je iskreno rekao svoje mišljenje o seriji, zašto da se priklanja mišljenju većine ako se njemu ne sviđa? I čemu uopće to kontriranje i uvjeravanje da je serija odlična? Zar zaista mislite da će to promjenit njegovo mišljenje? :lol2:

ivan77 10.04.2014. 21:23

Justified, :care: još jedna odlična sezona, 6. će biti zadnja, al nema ni smisla forsirati.
Americans, Following..odlične epizode.

spawn 10.04.2014. 23:02

Iskreno,i meni je True detective dosadna serija. Imam tlideset i pet godina,fala :D. Gluma i prica su strava ali me uvijek uspava zbog stila same serije. Ne fali mi ni pucnjava ni akcija ali me ipak uspava. :D

Brko 10.04.2014. 23:53

Saće te krdo rastrgat :D

ivan77 11.04.2014. 07:49

Citiraj:

Autor Bruno_Rv (Post 2577358)
Iskreno,i meni je True detective dosadna serija. Imam tlideset i pet godina,fala :D. Gluma i prica su strava ali me uvijek uspava zbog stila same serije. Ne fali mi ni pucnjava ni akcija ali me ipak uspava. :D

Ma gledaj, sve je to u redu, stvar ukusa. Meni je recimo skoro 37 g. i True Detective su mi odlični, ali, recimo i expendables su mi vrh.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:00.