![]() |
Dati 230 EUR za mobitel baziran na MT6582 čipsetu, pa makar gore pisalo Acer, je suludo.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Oba ta acera su preskupa za ono što nude.
|
Alcatel One Touch Hero 2
-6 inča, 1080p, 367 ppi -Dragontrail staklo - MediaTek MT6592, octa-core 2GHz Cortex-A7 CPU -2GB rama, 16/32gb -13 MPx OIS -3100 mAh Cijena: 350 eura http://cdn.gsmarena.com/vv/newsimg/1...marena_001.jpg |
Poz svima. Jedan info ako netko zna. Dali je moguce na SII namjestiti da se lock screen pojavi bez da kliknem home ili power tipku? Recimo da ga “promuckam” pa se pojavi lock screen na kojem ga onda mogu otkljucat obicnim touch-om.
Daklem cilj mi je ukloniti potrebu stiskanja te 2 tipke da bih otkljucao mob jer vidim da mi je home poceo odlaziti :-(. Unutar “Sistema” sam problem nestiskanja home tipke rjesio sa aplikacijom button savior tak da manje vise jedino jos ostaje problem otkljucavanja. Hvala. |
Imaš app Tasker kojom možeš svašta konfigurirat. Ja imam da mi se locka na shake, valjda postoji i nekaj da se unocka/upali ekran...
|
Pozdrav!
Da li mozda netko posjeduje Gigabyte Mika 2 mobitel? |
Asus PadFone X Mini
http://newsroom.intel.com/community/...ates-on-oct-24 |
|
Pozdrav ekipa,
dobio sam invite za Oneplus ONE , pa ako netko zeli neka mi se javi u inbox... |
I što je taj invite? Što se može sa tim?
|
Kupit mobitel :D
Nakon kolko mjeseci jos uvijek na tipu invitea funkcioniraju, al ajd, moze se nabavit u preko trecih strana. |
Preko Invite-a te ispadne s dostavom 2400kn mobitel...
kod nas se prodaju po 3000kn, modeli sa 16gb, a ovaj za 2400kn je 64gb. Ja sam ga kod kolege isprobao i prevelik je, tako da sam odustao. |
Ja sam ga također ispipao kod kolege i uređaj je odličan u svakom pogledu. Cyanogenmod rula, ekran rula, baterija rula, itd.
|
Imam 64gb verziju. Odlican je mobitel i sve pohvale. Imao G3 prije njega, prodao i uzeo ovaj. Ni sekunde nisam pozalio, jer mobitel je meni osobno dosta bolji od G3. Osim ergonomije, osjetno je veci od G3.
|
Pitam za frenda :)
Kada hoćeš od žene sakriti slike, dio imenika(u Viber-u piše Štef a ono slika Štefice ;)), kako to najefikasnije urediti da se ne kuži na telefonu? |
Neka stavi PIN za otključavanje na mob i ženi ne da šifru. Ima neka fora (barem bi trebala biti) sa private mode-om ili neka stavi 2 usera na mob.
|
PIN ne može proći jer žena ima pristup mob-u....
E taj privat, negdje sam čuo double life i sl. da postoji, da se ode u zvanje i "otvori" se skriveni dio mob-a. Kako ovo sa user-ima ide? |
Kakva je općenito podrška prestigio mobitelima i kakva je kvaliteta te dojmovi općenito?
Vidim PSP5453 za 970 kn, 1GB RAM, 4.5" |
Prestigio je middle end - kvaliteta izrade osrednja, cijene podnošljive, podrška skoro pa nikakva.
Nedavno su izbacili WP mobitele koji se čine solidniji od Androida. Ako ništa drugo, update OS-a vrši MS, a ne Prestigio te imaju dual SIM. |
Citiraj:
|
To sam mu i ja rekao :D
Htio bi na jednome sve, zeznuta situacija u svakom slučaju :D Trebaju mi rješeja, tj. njemu :D |
Navigacija ?
Zanima me kako je android korisnicima sa navigacijom. Kolko sam skuzio, google maps se vezu iskljucivo za podatkovnu vezu (internet) ? Koje su alternative? iGo, Copilot? Treba mi samostalna navigacija, pa razmisljam sta da uradim ako uzmem g S5 :/ Ovo sa internetom ne dolazi u obzir, jer npr odem u Austriju i ima da me odere za promet :/ Sad ovo sto imam na lumiji mi je perfektno, radi brzo i pouzdano :/ Zasto nema android to :( |
Citiraj:
|
Mogu ih svi skinuti,danas sam ih instalirao na lg l90 dual sim :)
|
Imaš raznih offline navigacija. Ja sam prije 2-3 godine kupio od našeg Mirea "Don't Panic" i redovito rade update karti.
Osim njih imaš iGo, Navigon itd... Ima i te Nokia Here karte u beta verziji, besplatne, ne znam kakve su kvalitete. |
aha i sve ti dobro radi ?
moze se birat po drzavama koje da skine ? |
Kazu da sve dobro radi,ja ih jos nisam isprobao
Mozes birat po drzavama a mozes i npr cijelu europu skinut ako se ne varam |
ok, super, hvala vam :)
|
Here mape za iGO ti dolaze za svaku državu posebno. Na svojem S5 koristim iGO (Here mape), Garmin i Sygic. Svi su offline i rade bez problema. Navigon sam si maknuo jer mi se nije sviđao, a TomTom nije imao HR jezik pa ga nisam ni instalirao. iGO mi je najdraži.
|
|
Odron XT1? :D
|
Citiraj:
Alcatel One Touch Idol A :D I to zlatni A iznad i ispod ekrana je proziran, kao Xperia nekad. Bar mu ajd gornji prozirni dio služi kao notifikacijsko svjetlo I nema 3,5mm utor već dobiješ kabel microUSB na 3,5 :D |
Sorry na duplom postu, obrišite
|
Citiraj:
|
|
Ne lošo mobitelo. Kamera? To je bio let down na mom bivšem Idolu.
|
Nije ni ovdje niš posebno. Napumpano na 13 MPx ali loša je realno :D
|
Čajniz :D
|
Single SIM ?
Ako da, da li takodjer ima dual SIM u optjecaju ? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:53. |