![]() |
Citiraj:
|
Nije i je za sw probleme,
na starom FF 52.3.0 ESR mi to nije radio, sada na FF 91.6.0 ESR to radi :fiju: Isto moram prepravljati ... |
Citiraj:
|
Ovo sad nije izdvojeni slučaj jer 3-4 accounta pišu identični post
|
Epidemija, trazim lockdown!!
Sent from my motorola edge using Tapatalk |
Valjda sam pogodio podforum...
Ne mogu poslati privatnu poruku. Otvorim člana, napišem poruku ali gumb pregledaj i pošalji uopće ne reagira na klik. Evo npr. ovdje sve radi ali kad pokušam nekome poslati poruku onda neće. Kolačići i ostalo izbrisani i ne pomaže. :fala: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1338
nastavno na ovo, imam isti problem već 10ak dana, stisnem pošalji, ne reagira, tek kad skroz ugasim krom, i upalim opet, proradi button neznam jel do kroma ili foruma |
A stvarno ne vidim kako bi do foruma, ako restart pomogne :)
|
Meni se to dešava ponekad kod postanja, stisneš gumb al se nikaj ne dešava.
Upališ Incognito mode i tam sve radi ok. Tak da mislim da je nekaj sa nekim addonima kaj imam i kolačićima |
ja imam 0 addona, adblock ništa, čisti krom
možda je do kroma, ali na ostalim vbulletin i phpbb forumima radi normalno pojma nemam |
Imam već godinama iste addonove i ovo mi se sam na PCE dešava.
Al ne svaki put, i random je jako. Uglavnom sam na tapatalku, a tu sve radi ok. Na kompu sam rijetko i nisam skužio kaj ga muči |
Upomoć!
Evo dolje je link SSa kako meni izgledaju svi YT hyperlinkovi na forumu. To već godinama traje, ali nikako da pitam nekoga za pomoć pa evo sada pitam. Ima li pomoći za mene? Ovako mi je na svim browserima :fala: BTW, imam adblock i antivirus, ali to sam imao i dok je ovo radilo. I ispričavam se ako je ovo već negdje u temi riješeno, tražio sam ali nisam uspio pronaći. https://imgur.com/vFP2Zdz |
Za početak probaj ugasiti adblock za site / forum > refresh stranice,
ako se YT pojavi znači da ga neko block pravilo blokira. Imaš one statistike / prikaz u adblock - u gdje se vidi šta je blokirano ... |
Citiraj:
Ali išao sam provjeriti sve jedno opet kako si i rekao i ne, ne prikazuju mi se hyperlinkovi. Kaj dalje da gledam? |
Probaj otvoriti u incognito modu.
Ak se tam isto ne pokazuje onda je problem sa AVom |
Je li AV instalirao addons u browsere? Koji AV?
|
Citiraj:
Citiraj:
Ne vidim nikakve addonove od njega u browseru i nikada ih ni ne dopuštam kada instalirma nekaj. |
Možeš probati portabilnu Vivaldi verziju i složiš ju na neki USB. Kaj se blokiranja tiče, kasnije si podesi uBlock Origin umjesto dosadašnjih AdBlock peripetija.:chears:
|
Bome si si fino sredio...a drugi profil/user na kompu, čisto da i to probaš?
|
I tako godinama. Sad se to zapeklo i tesko ce bit propuhati da proradi youtube :D
|
radi li na drugim stranicama embedded yt video?
|
Citiraj:
i dio linka između, kao i ovdje na forumu. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
:fala: svima na dosadašnjoj pomoći. E da, evo sada sam probao na drugom kompu i normalno rade hyperlinkovi od YTa. Dakle nekaj sam ja na svom kompu shebao, a to će biti nemoguće pronaći, ili? |
Znaš kaj...
Jučer ja odem pogledat dal se meni vidi link i ne vidi se :D Neda mi se borit sa time sada.... |
Što znači kad je nečiji nick italic? Vidim to i kod seniora i kod juniora
|
Citiraj:
Ako zadovoljavaju uvjete, zatraže od moderatora pristup. |
Jap, grupa registrirani, oni nemaju pristup na tržnjak.
|
Kad se ode pod statistike pod traži poruke od ... izbacuje 500: internal server error.
|
Hm, pa radi, na kojem članu si probao? Sad sam poklikao na x njih i radi?=
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:28. |