![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Auuu, usrali motku. A ja reko još u prvoj sezoni da će na kraju tak ispast. Šteta što kladare oko toga nije bilo :D Al nek je i to gotovo, već par sezona ne pratim jer su se izlziali i psotali dosadni. |
Citiraj:
|
vi zajebavate ili kako sam upoznao vasu majku se jos uvijek emitira? tj, koliko vidim po posljednjih par komentara, do jucer/prekjucer?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali svatko ima svoj ukus ali u neku ruku nije mi ni čudno da je ova serija uspjeh u Americi :) |
TWD, zadnjih par epizoda sapunjara da veća nemože, finale katastrofalno..
Mislim da je to zadnja sezona koju sam gledao. |
TWD mi je postao smiješan. Sve se svelo na: tražim kamp, nađem kamp, složim frku, tražim kamp i tako ukrug. Jedino što se mijenja je vrijeme da se složi frka. Od nekoliko epizoda, sad su sve uspjeli u jednoj :)
|
imam osjecaj da su sve epizode drugog dijela ove sezone bile "bottle" epizode
prešli su preko budžeta pa su snimili par takvih epizoda samo kako bi imali kome uvaliti reklame (jer im doslovno svaka epizoda ima po 12-13m gledatelja u SAD-u) |
Continuum S03 - izbjegavati. Ova sezona je uvjerljivo gora od prethodne dvije. Sada su zaigrali na kartu butterfly effecta i tome nema kraja.
|
The Walking Dead bome pravi badass završetak. Rick je postao pravi psihopat, u dobrom smislu :D
Cijeli drugi dio sezone malo čudan zbog tog pračenja posebne grupe svaku epizodu, no nije razočarala. |
|
Uhvatila me nostalgija pa sam nabavija ovo:
http://www.imdb.com/title/tt0090501/ Mogu reći da je smješno i danas :D |
Kakva je serija Generation Kill? jel to cemu ili je tipicno americko preseravanje?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ideja nije loša al šta ti vrijedi kad dobru ideju shebe loša produkcija.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
|
Ovotjedna epizoda Big Bang Theory je možda i najbolja u zadnjih par sezona. Isplati se pogledati
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jesi pratio zadnjih par sezona?
|
Citiraj:
|
Također, i u većini epizoda se jedino smije ona nasnimljena publika :D
|
Meni je serija poglupila otkako su ove kurabe stigle u nju. Ona patuljasta i ona kaj se oblači ko baba. :D sad još guraju i Stuarta u ekipu... I nadao sam se da ie ovo zadnja sezona, kadli ono, još 3. Ubit će seriju kao i što su ubili 2 i pol muškarca.
|
Citiraj:
FIZIKE koji su odavno utvrđeni. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:17. |