![]() |
Ovo je Sesar namjerno pustio da Zlovence izbacimo :D
|
Reko ja jučer lako za Sloveniju, odmorni NZ nakon 16 sati će biti zajebana tekma, jednostavno raspored nema veze za zdravim razumom. Slovenci će sutra dobit NZ, valjda ne bude preko 28 razlike.
A možda nije loše ni zbog Grka, da ne kalkuliraju 😊 |
Mnoge odluke FIBAe već dugo dugo vremena unatrag graniče sa nezdravim razumom. Potpuno neshvatljivi i promašeni termini kvalifikacija, pa i sam sistem, do ovih glupih termina, strašno sve skupa.
|
Užas. Do sad se lomilo na nama zbog nemogućnosti dolaska NBA i euroligaških igrača, ali mi smo relativno nebitni. Sad kad im Dončić i Slovenci, Grci sa Antetom ili tako te ekipe sa zvučnim zvijezdama krenu propuštati SP ili OI možda im dođe iz guzice u glavu. Čuj kvalifikacije , a u njima igraju C ili D ekipe, kakav je to meritum ?? Fiba su teški moroni.
|
sve kvalitetne reprezentacije su se odavno kvalificirale dobrim plasmanom na drugim natjecanjima. uostalom, ako nisu, za sve vrijede ista NBA/euroligaška ograničenja, ali imaju 10x više stanovnika i igrača nego mi, jebiga.
|
|
Gledao sam stotine košarkaških utakmica... utakmica SLO-NZ je zadnju četvrtinu bila, u najmanju ruku, sumnjiva.
REkao bih da zadnjih 1-2 minute, kad je NZ shvatio da nemože dostići dovoljnu razliku počeo puštati Slovencima... |
Citiraj:
Tako da idemo na Dominikance, a Slovenci na Grke. OSIM OSIM ako Grci odluče izbjeći Slovence u polufinalu i nekim čudom izgube od Egipta 20 razlike. Iskreno, nebi me ni to previše čudilo kakve se ovdje sprdačine mogu skuhati 😆 |
Citiraj:
Znači nisam jedini koji je to primjetio |
Pa tko god je gledao tekmu nije mogao ne primijetiti. Bilo je ljigavo gledati kako su Niba i Prepeliča pustili kroz onih par polaganja na kraju. Napravili su im valjda 10 razlike u 1 minutu. Da sramota ne bude potpuna čudo se dogodilo i Slovenci nisu pogodili 2 praktički otvorene trice na isteku. Stignu Grci doduše napraviti još cirkusa 😊
|
izgleda da je ipak svirala ona "ja te ne bi menjala ni za duplo mlađeg", ali ne dovoljno često :D
Citiraj:
|
Melton, Kyle Anderson, Hield... solidni role playeri, bit će GSW kompetitivniji.
Za nešto ozbiljnije treba još jedan kapitalac. Love Markanena, al nisam siguran koliko je realno da će ga dobit bez da ih Ainge izuje iz cipela jako. Spominjao se i Ingram (poormen's KD). Nema više Splash Brothers, sad su Splash Buddies :D |
Umjesto da se polufinale igra jučer (tri dana pauze smo imali, wtf), igrat će se danas, a finale sutra, i naravno Grci igraju prvu tekmu a mi drugu, tako da pobjednik te druge tekme sutra igra finale s dosta manje odmora.
Ciganija pod okriljem FIBAe. Želim Grcima da ih Slovenci pošalju doma :) |
Grčka i Slovenija su igrale u četvrtak, da je jučer bilo polufinale one bi igrale bez dana pauze. Nema baš smisla to što predlažeš.
|
Krivo vidjeh , mislio sam da je sutra finale u 16:30.
Al i ovo što kažeš je isto besmisleno, zar ne. Kao da se raspored nije mogao složiti da imaju isti broj dana odmora između utakmica. |
Ma je, ovaj format natjecanja je baš blesav. Vidjelo se kod nas u grupi, a drugdje Gruzija pokušava dat autokoš. Nije baš dobra promocija košarke ni jedno ni drugo.
|
Ne leže nam ove (polu)divlje ekipe, ali nema izgovora... Dominikanska mora pasti večeras!!!
|
Pala DOR, bilo na knap na kraju iako smo bolja ekipa.
Sutra Grkljani i greek freak. Razbili su janeze na proste faktore. Bit će teško, a lako moguće da ćemo morat bit 20+ poena bolji da bi dobili na knap :/ |
Neće mirno spavati Grci večeras... :)
|
U međuvremenu DT2 se okuplja
|
Citiraj:
No šalu na stranu, gledao sam danas kako su ih razbili, tekma je bila gotova u prve 3 minute i Slovenci nisu imali realnu šansu da se kasnije vrate. Čini mi se da Grci nemaju slabe točke, autsajderi smo, ali neku šansu možemo imati ako izdržimo taj furiozni start i ne odvoje nam se. Jbg bekovi nam moraju dati veći doprinos ko što su dali protiv Slovenije, ove dvije su se baš ugasili. |
Stilski nam pašu, al da, bolje su posložena ekipa od nas na temelju viđenog danas.
Morat će naši svi vrhunsku tekmu odigrat ako želimo dobiti. |
Pa sigurno lakše nego protiv ovih danas, a moraš dobit pod pritiskom. Sutra ako i ne dobijemo Grke sa Antetom u kotlu od 20k navijača, bar je gušt opet igrati i gledati takve tekme nakon što nas nekoliko godina nije bilo nigdje. Bitno da se njeguje i gradi taj kult repke za ubuduće.
|
Citiraj:
Bolji fit za Daria nego GSW, pod uvjetom da tamo neće "glumit" centra kao što je morao u GSW. |
ma čak da i ne igra puno, želim mu samo da bude zdrav.
|
|
Zašto ? Pa razvidno da je cijelu karijeru bio altruista i pomagao raznoraznim betama koje se nisu znale izboriti same za vlastiti prostor bez pomoći drugih. Veliki smo, ja i moj prika LEGOAT 😊
|
Apsoštrumfno si u pravu. Zato i Obrvan je u top 10 po screen asistima, pola njegovih je za Jamesa :D
|
Curry ima još više screen assista, ko mali servilni konobar se gurao kroz blokove dok je snajper Klay preuzimao odgovornost u najodlučnijim časovima. Znalo se vrlo dobro ko je beta, a ko alfa 😊
|
Hahaha, ak je i od tebe Ante, previše je :D
UFGA made: Curry 47%, Klay Thompson 16%. Svašta :D |
UFGA ja mislim da ni ti sam ne znaš što to znači 😆
Evo objasniti ću ti da lakše shvatiš ko što već i jesam u mnogo navrata... LEGOAT 4 prstena 4 finals MVPs Stephanie 4 prstena 1 finals MVPs A i taj jedan jedva na kraju prajma, da nisu bili debili Tatum i Brown sa druge strane nebi imo ni taj jedan. Znači u njegovim najboljim godinama neki drugi su dobivali tantijeme. Pametnom dosta 😊 |
O, znam ja dobro što to znači, ti ne znaš :D
Objasnit ću ti opet da si zaboravio najvažniju brojku - 6 poraza u finalima :D |
Citiraj:
|
da ...
ima toga kolko želiš ... tipa bolji je onaj sa 4 prstena nego onaj sa dva ali ovaj koji ima dva ima masu više asista poena skokova pobjeda ... onak šije ga za brdo u svemu, ali ovaj ima prstenje što ga čini boljim. ali ni to nije kraj. ima jedan ili više njih sa 8 i 9 prstena ali ti nisu dovoljno dobri ni blizu kao ovaj sa 4 jer nemaju 100 postotni učinak ... ..mislim daj me nemoj ... |
Bez Lebrona ovi Ameri bi tako lagano popušili zlato na predstojećoj Olimpijadi. I ovu skupinu beta mora vući sa 40 na plećima i 20ak NBA sezona. Uzeo kralj loptu, svi drugi se sakrili u rupice, razmakli teren lik samo trpa plus brani sve u obrani. Kakav show u ovih 5 minuta. Kakav igrač, ma neponovljiv...
Dr. LEGOAT James !!! |
Sve skupa mi klimavo ameri djeluju. Ok, pripremne su ovo, i naravno da su apsolutno neuigrani i da se sve svodi na individualne akcije i kvalitete kojih ima puno.
Još kad bih uspio shvatiti zašto Kerr forsira Embiida i Bookera u startnoj... Puno bolje to izgleda s Daviesom i Edwardsom. Mslm, izgledno je da će osvojit kako god, mogu dvije vrlo moćne peotrke imati, i imaju takvu količinu individualne kvaitete da će u svakoj tekmi nać nekog koga će "ić", al ima tu još 4-5 repki koje mogu dobar otpor pružit. Sve skupa, ovo bi na OI mogao ispast dobar i zanimljiv turnir. |
Kerr, Lue, Spo, puno baba, kilavo dite što bi se reklo. Sve čista individualnost, na talent, ništa uigranost, nikakvi mehanizmi. Da se igra 48 minuta reko bi da je dovoljno i to za zlato, ovako na 40 minuta jedan krivi korak i može to lako otići u krivom smjeru ako šut okrene na drugi smjer. I nebi me čudilo, mislim da im mogu zaprijetiti i Nijemci i Srbi u jednoj tekmi. Mala je razlika, Europljani imaju sve veće uloge u NBA, svi imaju NBA igrače pa se više ne boje tzv dream teama , a čini mi se i balansirane rostere za razliku od ove skupine individualaca.
Turnir bi zaista mogao biti spektakl. |
Dobar je KD. Ali ne spuštaju gaće Srbi... još imaju aktivan rezultat
|
Ako pratite OI košarkaški turnir i imate mogućnosti pogledajte utakmicu FRA-JPN
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:10. |