![]() |
Imas na oblaku, doduse malo skriveno, ali u izborniku u lijevom stupcu na dnu ti je ta opcija.
|
Citiraj:
u slucaju hard reseta i restorea... sve se aplikacije moraju ponovo reinstalirat... cak i one koje su instalirane na sd karticu... jer svaka instalacija mora ici preko store-a (mora se verificirat "kupovina")... samim time lokalni backup nije ni moguc :chears: sideload na WP ne postoji, osim ako nemas developer otkljucan uredjaj... alternativno mozes skinit .xap svake aplikacije i stavit je na sd karticu (kao svojevrsni lokalni backup).. no da bi je instaliro, opet moras bit na netu i proc store verifikaciju... a ako je u medjuvremenu izisla novija verzija aplikacije, .xap na kartici se ignorira i skida se najnovija verzija... Citiraj:
ovdje, ne mozes ga browsat... mozes ga samo obrisat :D |
Da,sad vidim,zadnji backup mi je bio 19.9 a to je u petak,onda sam več imao 30Gb koliko se sječam.
|
Jasno mi je sve to, jer sam vec radio taj backup, koristio ga nakon hard reseta i znam tocno sto mi je bilo spremljeno i kako se i na koji nacin nakon restora sve natrag instalira...
Mene samo zanima odgovor na pocetno postavljeno pitanje. Ako je jedino rjesenje obrisat postojeci, jedini, backup, onda hvala lepa na takvoj funkcionalnosti, jer citam na netu da u nekim slucajevima ni to ne pomaze. U tom slucaju ostajem bez svega, a bas mi se ne krece ispocetka... |
Citiraj:
mislim radio sam hard reset x puta... sve i da ne napravis restore ne gubis nista sto ne mozes namjestit nanovo u roku 30min max... reinstalirat bitne appove, podesit postavke... a ako bojis da ces izgubit tel imenik i SMS-ove... oni su spremljeni na https://people.live.com i backupaju se svakom Outlook/Hotmail sinkronizacijom (sms cak mozes i iskljucit, imenik nemozes - uvijek se sinkronizira/backupa barem jednom dnevno)... neovisno o device backupu :chears: |
OK, popio sam pilulu za hrabrost i kako je predlozeno, obrisao postojeci Backup, te sam nakon toga mogao uspjesno napravit novi.
Inace, ja sam sigurno sporiji i nevjestiji od tebe, pa zato trazim neko prihvatljivo i brzo rjesenje. Vjerujuci da je sistemski backup takvo rjesenje, sad sam se razuvjerio, jer po ovom mom iskustvu mogu imati samo zadnji backup, a ne vise verzija na koje sam bio naucen na prijasnjem OS-u. |
Citiraj:
|
L830 je stigla u ED.
Cijena - 3139 kuna. |
Malo skuplje od 400€ u DE. U svakom slučaju, preskupa je.
|
Citiraj:
Može mi netko objasniti kak L735 i L830 dođu u edigital prije nego mobis? :stoopid: |
820 je bila isto oko 3000.
Kakvu god da cijenu WP ima, dežurnom kokosu je uvijek previše. Idi na iPhone temu pa kritiziraj cijene :) Edigital dobije odmah iz mađarske centrale dok mobis ima tko zna kakve rute :) |
Citiraj:
u MS-u su rekli 300€ bez poreza to bi s našim PDV-om bilo oko 2859kn... sad na stranu sto u ED vise u zivotu nec nist kupit :fiju: Citiraj:
Citiraj:
no mislim da vrijedi EU jamstvo pa mozes u MESC reklamirat, al treba svakako provjerit ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
http://www.youtube.com/watch?v=lYB1f0DCA2Q
Koma, nadam se da to nije uobičajeno na ostalim 930tkama.. |
Citiraj:
Šteta, zaribali su L930... |
Citiraj:
za tipke nisam siguran da li se one cuju, moze bit OIS kamere... Ono "nehoticno" paljenje ekrana je double tap to wake, samo sto lupa po start tipci ko konj pa se registrira tap na ekran (vjerovatno je i osjetljivost na high postavljena).. Zoomanje u IE ne radi jer mu je ukljuceno povecalo u pristupacnost (mogu iz prve ruke potvrdit, a moze i kolega Mario92.. oboica smo imali slican "problem")... sve ovo ostalo su softwarske mušice koje su vec rijesene.. vidis da je lik drama Queen.. smeta mu jedan pixel ofset u pop um menu-u!! omg.. First world problems... :chears: edit: da je nadogradio aplikacije, mozda ne bi imo tolko "problema"... lik ima 34 nove nadogradnje na store-u :O |
Pušten 8.1.1 za L930. Bez Denim nadogradnje.
|
L930 nema DTTW, bar ne službeno. Tip je haxor - otkrio je DTTW sa HW tipkama :D
|
Odakle ti to? Naravno da ima.
|
Koliko znam nema Glance i DTTW kao i Verzinom. Ali možda sam u krivu.
Ako ima DTTW, nema razloga da nema i Glance. |
Ima DTTW, kao i Icon.
DTTW je uvjetovan SW-om, a Glance memorijom zaslona. |
I nedostatak Glancea je ono što me gura od L930. Previše me je to "razmazilo".
Zanima me dali je moguće da ikako Samsung/HTC dobiju nešto slično Glanceu, jer Nokijini displayi nisu SF. |
Pa kakav Glance ima 830 a IPS je ekran?
|
1520 isto ima IPS i Glance ;)
|
I da sam Shaquille o'Neal kupio bi ga istog trena :D
|
Mene kod 1520 najvise smeta kaj je teska. Jos bi se dimenzijama nekak izasal na kraj ali sa tezinom bas i ne. Skoro sam je kupio pred mjesec dva ali se nisamo mogli dogovorit oko cijene, daval sam 2500 a ovaj je htjel 2600 i tak je i ostalo...
|
Jel se vama događa da vam se kalendar ne synca?
Imam nekoliko evenata u Outlooku, kategoriziranih, i syncaju mi se samo oni koji su defaultno kategorizirani. Ima ko kakav prijedlog? |
Postao korisnik rabljene Lumie 930..
Uočene greške: purple tint, delay na power button tipki, i kolko sam vidio tipka na boku od kamere ima malo lufta al niš strašno i sad baš gledam rubove ekrana, kolko vidim sve je dobro postavljeno, nema nekih odstupanja, al imam osjećaj pod prstima, dok stisnem rub ekrana, kao da ima malko lufta, al to sad prelazi u paranoju:D Dam se kladit da svaka lumia ima neki svoj problem i izgleda da je nemoguće napravit proizvod bez "greški".. Nisam uočio gubljenje signala gsm tj wifi, zasad... E da i bateriju ždere, trenutno čeka par aplikacija da se updatea pa valda i otud taj drain baterije... I ista glupost (925, 1020) tipke power i volume su za moj ukus malo plitko stavljene.. Al kaj je da je mora im se priznat, dizajn je odličan, ekran strava, fotić strava.. |
Citiraj:
Tipke su izbočene kao i na L820, to je plitko? |
Citiraj:
Pa na prijašnjoj 1020 su isto tipke bile plitke.. Na L820 ne znam kakve su.. Znao sam kaj me čeka, al nije baš sad takav horor kak se pričalo o njoj za koju sam mislil cijelo vrijeme da je fail od proizvoda, pomiril sam se s činjenicom da niko na planeti nema "ispravnu" lumiu 930:D Delay tipke i purple tint je softverski problem, osim toga, ne znam di da još greške tražim, i po meni, to i nisu sad neke stvari koje bi me trebale zabrinjavat, jer znam da Nokia nemre napravit uređaj (a i ostali) kak spada.. Sve dok mob radi, ja sretan, dok ne bu radil, pravac garancija, ostalo nije moja briga, neg servis riješava, a ionak mi je to prijelazni model prije dolaska 1030:D |
Jel se zna kad bi mogla 1030?
|
Citiraj:
Više vjerojatno - sljedeće godine. |
Citiraj:
Ne znam je li se kome događalo na L925, no jučer je burazu iz čista mira ekran prestao raditi. Zovem ga, mobitel nekad zvoni normalno, nekad ne.. Na netu je našao na taj problem (zblesira se proximity senzor od dugog nošenja u džepu, što god to značilo) i rješenje u soft resetu, što je i napravio te sad mobitel radi. No, budući da je iritantno i postoji mogućnost da se ponovi - pokriva li jamstvo ovaj "kvar"? |
Zašto ne bi? Samo treba dokazati takav problem (najbolje video snimak).
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
... i brise sve podatke.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:00. |