![]() |
Ma ja i poolovi smo na vi, nece me pa nece, kao da ih je manje nego prije, ili mi se cini,
isto sam wiza malo mikso, uglavnom 2 taba u stashu puni legendarnih, sve salvage sinoc pa od jutros nanovo wiza dizem s itemima s poda, Torment I je laganini, ono zavezanih ociju mogu igrati, drop kao da zna na sto idem, lighting wizz i svi itemi koji padjau imaju bonus na lighting, nisam probao fire wiza praviti ? neznam kakav bi on bio. Samo da nema problema s pingom, na EU serveru igrao bih i vise, ali od jutros mi ping na momente skace do granice da me shutne van. Probam americki, tamo sve ok, nema problema. A jos se nauzivati nemogu kako je igra graficki odlicno napravljena. http://www.pohrani.com/t/R/7L/18QrpLHY/off.jpg Wizzard i stormshield, ubojita kombinacija. |
|
Ovako mi izgleda kao čisti križanac barba i monka.
Vidjet ćemo, uglavnom nije loš:chears: To je, paladin,jel. |
Citiraj:
|
I evo nerfa wizza.
CLASSES Wizard Active Skills
Bravo blizz. Nije da smo se oslanjali na familiar dmg previse, samo kao arcane generator, al opet zivcira kako su brzi za nesto nerfat a treba im godine za buffat nesto. |
Evo 19.99€(~152kn) dođe diablo (NE EKSPANZIJA), 50% popust na blizzardovoj službenoj stranici ako nek želi kupiti igru ;)
|
Skeleton King Legendary Drop je fixan na US serverima , na našima će biti AKO već nije
|
Bice fixan sa patchem sutra, onda ce smo Diablo bacat legendary i to likovima DO levela 60. Znaci adio farmanje.
|
ma nije ni neka fora ovako,ciljano ponavlja skeletona radi legend. Ja igram pa kad padne,padne. A padne dobro to mi je bitno. Ne kao prije trash od leg. koji je za cekic odmah.
|
Hm meni je ovo s Skeletonom bilo ok...predem igru,resetam i kod njega po leg.
|
Evo vratio se i ja na Diablo nakon vise od pola godine pauze.hvala kolegi JozicA koji mi je dignuo wizza na lvl 60 u kratkom roku :)
sta da radim sa DH i Barbarom?hoce li i njima dropati jednako dobri lootovi kao i sa novim likovima? |
Citiraj:
|
Bogte do 18h maintenance -.-' u 12h je trebao server bit otvoren :D
|
Citiraj:
I ako je gledat US release patcha, najebali su ljudi sa DH, jer je vault bio satran, drugi dobili jos veci FPS drop, a ping/lag je jos gori. Tako da doznamo hoce bit produzenje uskoro, a ako ne bude, idemo ingame vidit bugove. OTOH, neka ekipa razvija teoriju zavjere od Blizza. Tipa da puste jedan OP skill, ljudi navale kupovat RoH, skill se nerfa (kao i nether tentacles od DH na startu) i lik ostane jad nakon toga. Jer ako gledamo iskreno, svi rollaju wizza jer je sad uzivancija sa njim igrat, a po forumu se kupe IMBECILI koji apeliraju na blizz da nerfa frozen orb. Sta je dokaz da ljudska vrsta nazaduje u razvoju ************************* koji zagovaraju nerf skilla u igri koja nije nit MMO nit ima PVP nit competitive gameplay. BoA zagovornici su ukljuceni. |
meni je glupo da te skilove mjenaju tako, po meni treba da su svi likovi tu negdje po kvaliteti i da nijedan ne odskače previeš odnosno da ne može biti da netko pokupi ne znam kakvu opremu i bude u večem kurcu nego netko tko je tek prešao igru na svim težinama, jednostavno mora biti ujednačeni likovi, a to vidim da nije. isto tako ne znam zašto su mjenjali skilove barbi, sve su mi smuvali i sad nemam onaj osjećaj gušta kao prije, mobova praktiči nema i jednostanvo su mi zasrali igru. nije poanta igre da nema mobova, i da moliš boga da ti padne koji item, i da ti unište skilove pa da jedva igraš. treba napravit pravi balans svega pomalo, ne smije biti prelako ne smije biti preteško i da su likovi kažem ujednačeni jer bez toga je to shit. ne kažem da je to lako napravit, ali ipak je riječ o blizardu i bio bi red da se malo potrude za te pare koje su dobili.
|
Izgleda da mi igramo druge igre, mobova kao u prici, meni njih nefali, uopste, cak na momente i previse ih ima. Eto ja malo igram s DH na EU serveru, levelirao ga jucer i prekjucer od 1-60, pa na momente igram kad uhvatim vremena, wiz je malo op trenutno ali i DH ima svojih cari za igrati.
Eto pao mi legendarni danas kad sam mlatnio Butchera, dosadilo mi cekati da EU prorade pa odlucio wiza dici na US, za par sati do lvl 60. Sve na Hard radi brzine prelazenja napravio. To mi je vec drugi wiz kojeg sam digo dok cekam da EU proradi. :) http://www.pohrani.com/t/3Q/v2/3GK0i5fB/wizus02.jpg |
@Korisnik
Pa to i je problem, u vanilla D3, barb je bio monstrum. Imam 450h sa DH i opremu visestruko bolju od barba, barb je imao 98k dpsa a DH 300. Jel treba reci tko je kosio MP5+ bolje? Jednostavno po efektivnosti i lakoci barbu nije bilo konkurencije. Sta me je zivciralo do ludila, jer il rolas barba i sve koljes bez brige, il pisas krv pokusavajuc sa drugim likovima to isto. Nebalans do zalosti. I sta je najbolje, i nakon nerfa barbara, ekipa sta ima dobru opremu radi isto kao i prije na T6. Kolje efortless, a ostalis ta nemaju opremu od par miliardi se mogu jebat strucno. Pogledam streamere a oni sve kose ko travu. Anyway. Jucer sam se prikljucio klubu idiota koje je blizza naguzio. Bez vazelina. DH sa 180m poola krepa. Dosli mobovi, vrijeme za vault, koji sam testirao u gradu i RADI. U guzvi..vault, nece, ma vault, nece, VAULT, mrtav. Naravno, nakon skidanja svega zivoga i mrtvog i onog izmedju sa neba blizzardu, shvatim da vault ne radi ako je kursor misa bio dalje od rangea vaulta......?!?!? Sad trebas mjerit po ekranu koliko je range, il da nacrtam flomasterom kruznicu na sred monitora kao radijus? Koliko sam izgoglao, izgleda da je domet 35 yardi, a ja to mogu ocjenit golim okom ko od shale (sarkazam ukljucen), cija je ovo debilna ideja bila da implementiraju. |
@BladeRy
Ajde ajde, jučer si barem pobrao achievement za Bashioka, bez sumnje najrjeđi spawn u kompletnoj igri (od izlaska igre do jučer od skoro tisuću sati game timea sam prvi put naletio na njega, a velika većina sa par tisuća sati ga nikad nisu vidjeli). Tko god je bio u to vrijeme na guild chatu je imao šansu pobrati ga jer smo davali svima šansu i rakanishu's blade komu je trebao uz upute kako ga dobiti. Bilo je super osim par BSOD-ova RL frendu (Marsu), ali to smo već potvrdili da je destroyer kriv, jer mu se komp krši samo dok je destroyer s nama u partyju. :D |
ja sam bashioka istukao čim sam čuo za tu foru, nedugo nakon izlaska..nije čak ni dugo trebalo, samo sam rekreirao igru dok se nije pojavilo i zabio ga :D
|
Citiraj:
Reko sam ti :p |
Ljudi pošto se diablo jako promjenio u odnosu na diablo od prije patcha zanima me kako se sad računa pravi dps?
Tj kako sad imamo razne bonuse na elemental dmg, kada i kako se on računa? Isto vrijedi i za bonus na skillove? Kako je počeo (JEBENO NAPOKON) padat koristan gear, vrijeme je za isprobavanje novih stvari :) |
Citiraj:
Citiraj:
DPS prikazuje stvarno stanje koliko radiš Damage Per Second u ovisnosti o svim mogućim bonusima i opremi. Ne ubraja se + % to skill ili primjerice ako ti primary skill radi 130% dmg. To se sve zbraja naknadno. Zato možeš npr imati 1mil crit ako imaš samo 200k dps. ako računaš pure dmg, recimo da imaš 400% CD, to je znači samo 800k dps. Ostali bonusi se dodaju na base dmg pa onda CD na to. Tako bi bar mehanika igre trebala raditi. Nisam se još bacio u istraživanje dal je tako. :D |
Citiraj:
Mene zanima dal ima neka foruma po kojoj bi mogao recimo sam izračunat koliko imam efektivni dps sa svim +% bonusima sa gearu... Našao sam ovo kaj ima smisla |
@potemkin
Ma sve super za achivement, nego me zivcira kad sjebu mehaniku igre. Koju otkrijes prekasno. Anyway, trebali bi organizirat lov na achivmente, ima nekih tesko uhvativih :) |
Citiraj:
Otprilike. Sta ja znam jel ima smisla sto sam napiso, morat cu sjest i napravit konkretan post o tome ako te tolko zanima :-D |
Ma to si mozes jedino sam racunat :)
Dps racuna sve osim tih + elemental type bonusa, jednostavno nakon tvog dpsa dodas 20% arcane dmg ili koliko god si skupio i toliko ce disintegrate radit vise dmga. Veceras naletio na najgore moguce affixe :) http://www.pohrani.com/t/3y/6Z/2Ym19...eenshot014.jpg |
@ehohr
Ja jucer tjekom farmanja A1T3 naletio na koktel apsolutnog sranja. Na rubu ekrana je neki stray shot pullao pack elitea. Sta je bilo sumnjivo je sta mi je napisalo 3 razlicita elitea istovremeno. Onih 1-2 sec dok sam mislio sta je, odgovor je dosao....u vidu proklete poplave mobova, 3 packa su bili na orgijama svi skupa, i onda se krenili na mene, wall, fear, frozen, arcane, poison, kiselina na pod, thunderstorm, sve u isti sec na mene. Naravno fearan i wallinan nemas bas shanse za borbu/bjeg. Rip Wizzy sa 330m poola. Nisam danima poginio i igra je rekla da je dosta :) A posto AH odlazi za 2 dana, idemo ideje sta kupiti prije zatvaranja? Knjige? Materijal za craft? |
Svega po malo, al obavezno puzzle ring, to uzet nas 4 i uletit takvi u t1 party :D
|
Citiraj:
|
jel se to meni čini, ili su povećali broj mobova? čini mi se da jesu malo, ali nije gustoća kao prije 2.0 patcha.
|
Evo da se i ja malo ovdje javim.
Igrao sam D3 na release-u i nakon sto sam zavrsio kampanju sma ga obrisao, nije mi nikako sjeo Kupio sam ga prekjucer na g2play-a sa eksapnziom, plativši ga kikiriki ejr sma imao cijelo brdo bodova i popust od 15%. Moram priznati da je daleko drugacija igra nego kako je se sjecam sa release-a. Baš je gušt sada igrat i ovaj način tećina je odlićan. Od početka krenuo na expert i baš je D2 feeling :D |
Ma to je neka nova igra. A samo im je dvije godine trebalo da sve posloze kako je trebalo odmah da bude. Sva steta sto do 26. nisam kuci., pa ce mi promaci ovih 50% na brzinu leveliranja.
|
Evo sam da javim zadnje dojmove.
Igra je sad napokon zanimljiva ALI samo zbog tih novih itema, drugih novina nema i to je sranje i to veliko. Nisam imao namjeru kupit ros, ne zbog love nego zbog principa ali sam uspio u ovih zadnjih xx dana od patcha prodat dosta toga i skupit golda i novih zgodnih itema. Šečer za kraj je što sam preko RMAH u tih xx dana uspio "dobit" ros za 0 kn tako da muka ide dalje :) Sumnjam u priče koje pričaju za ros jer već sad se vidi da je drop legova nerfan, ah je ugašen a tradea više nema... Tako da se sad čeka ros, a čak i da ne bude dobar i ako bude fail ne dira me niti malo jer svoju lovu nisam dao, dao mi je rmah. :) |
Meni je igra sa još bolja, a prije mi je bila odlična.
Jedini je problem, relativno malo vremena za igranje. Krenuo sam "from scratch" od 2.0 patcha sa svim likovima sa dropom i craftanjem. Na AH ne kupujem/prodajem od kada je 2.0 vani. Vratio se "D2 duh" igre. Inače, drop golda znatno porastao (količinski), što je i logično od ukidanja AD |
Sad se dode do neke razine a nakon toga je 90% itema craftanje. Tesko padaju upradeovi npr. za 115k wizza i sve se svodi na skupljanje materijala za craftanje..
|
Pa i nije skroz, ringovi, amulet, weapon i off njih se baš i neće iskraftat, isto kao ni nove setove, doduše pola lika se sad može iskraftat i to dobro iskraftat.
Btw. jučer kupio radiant diamond za 3.5 mil a 2 dana prije sam prodao 100 flawlessa za 3.6 mil :D Ne treba mi trenutno ali je cifra smiješna. |
Je.,tesko je sloziti jakog wiza.,ja sam uspio buffanog od 150k samo kupeci s poda.,bilo ni i vise da nisam stsvio hellfore i goblin ring na njega. Sorry ns greskama. Mobiel.
|
Pa čak i nije, lakše sam sad složio wiza sa dropovima i kraftanjem nego prije monka sa ah.
Sad imam buffano 340k dmg i 1,1 mil toughnesa, s tim da se u ovaj dmg ne računa +25% na spectral balde i +65% na arcane (a sve mi je na arcane). |
Ja već par dana nemogu naći upgrade za svog Barba ali nije važno kad će ubrzo exp.
Trenutno sam 191 paragon...do exp mi je cilj 200. Također imam wiza s kojim mogu igrat T2. A jučer sam s frendom.krenuo wiza HC i već smo 44lvl...sva oprema craftana :-) Hardcore je sad puno bolji i laksi za igrat,prije craftanje nije sluzilo nicemu bez smart dropa... Čeka se exp pa onda barba na 70lvl i adventure mode + levelanje crusedera |
Palo za wizarda ispred Azmodana, recept za ovo
http://diablo.wikia.com/wiki/Demon%27s_Lock , nije nešto al veseli:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:38. |