![]() |
Pogledao obe sezone Orvila...
Ona epizoda kada Bortus otkrije cigarete iz našeg doba... 🤣🤣🤣 Anyway, serija mi je super, jedva čekam sezonu 3 🙂 |
Jedva čekaš još koju holodek epizodu? :D
Anyway, YouTube predložio pa pogledao. Ispada da je raised by wolves zapravo odlična samo mi ne kužimo. Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
Citiraj:
Interesantna i lagana serija, sa dosta humora, akcije i osvrta na tematiku zemlje👍 Pogledao prve 4 epizode te u zadnjoj je interesantan koncept ogromnog bio-svemirskog broda sa religijskom problematikom civilizacije, svakako dobra serija👍🙂 |
Meni je za sada Orville najtrekkie serija od Enterprisea do danas. Čak i onaj dio s holodekom nekako shvacam jer je njihova kultura takva iako sam umirao od smijeha i prst bio na ffw cesto. Sve u svemu, uz prvih par epizoda STD (tada sam prestao gledati? , ovo mi je super i to mogu komotno nastaviti gledati.
|
Citiraj:
Serja uopće nije loša. :) |
Halo skroz dobra serija, Orville odlična serija. Čeka se sezona 3.
Poslano sa A52S 5G |
Halo je baš super realističan po nekim pitanjima. :)
|
Citiraj:
Ali super mi je kako su se potrudili pozabaviti malo težim pitanjima i zaintrigirati maštu...tipa... |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Uglavnom serija je odlicna i u skladu sa svim danasnjim pitanjima i problemima Zemljana, Church of Kelly😁 |
Citiraj:
|
picard je mločna voda sve dalje i dalje
bezveze |
Citiraj:
|
Citiraj:
:D |
Citiraj:
The Orville je svakako vrhunska serija i nadam se da jos ima takvih bisera :) @Neo-ST Bit ce dobra 3. sezona, valjda ce se pomirit njih dvoje :D |
Kratko i jasno. :kafa: |
Bome ni njegov youtube uradak nije bio vrijedan gledanja.
|
Ubio čovjek, posve se slažem.
EDIT: video je šit, ali mišljenje je na mjestu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Koliko ste se israli po Picardu na zadnjih par stranica, rekao bi čovjek da nitko ne gleda, kad ono svi i dalje prate :D
|
pratimo, jer se nadamo .. eeee sad če konačno krenut, dobar komad serije .. i onda opet pušiona
|
Citiraj:
Citiraj:
:chears: |
Citiraj:
Efekti, prica, gluma, ideje pojedinaca, stavovi...? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Ne valja jer je dukčiji od STa. Da nema nikakve veze sa STom onda bi mozda i valjao. Ekipa sve vezano za ST uspoređuje sa originalnim serijama sve do Voyagera i Enteprisea pa naravno nista nije blizu osim Orvillea. STD sam prestao gledati radi non stop plakanja i sami gayevi koji su toliko naglašeni da su hetero skoro pa nevidljivi. A picard počinje dobro ali jbg ,čovjek je star, priča se malo izgubi i onda naravno počinje tradicionalno pljuvanje :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:09. |