![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Danas je izašao globalni rom 10.2.1.0 za Mix 2S koji optimizira bateriju, dodaje par k na antutu score (najvažnije naravno), dodaje 960fps i night mode u kameru itd. Ono što je meni najvažnije je da dodaje zadnje verzije datoteka koje omogućuju da port google kamere sa Pixela radi normalno (prije je night mode jako spor bio).
Tako da googleov night mode koji je stvarno fantastičan radi kako spada napokon. https://www.celsoazevedo.com/files/a...google-camera/ Ovdje su portovi kamere, za ostale Xiaomi modele (mi8, a2 lite itd.), one plus, samsunga itd. Priznajem da ne kužim kako radi taj googleov night mode, ali rezultati su zbilja fenomenalni :goood: |
Citiraj:
Je da u novom stable pie treba twrp (ako se nešto nije promjenilo) za fix, ali isplati se.... |
Ekipa, mislim se kupiti Mi Mix 2S sa Honourbuya. Vidim da je poštarina za Hrvatsku 26$ preko DHL-a. Ima li neka optimalnija varijanta, nekakvi voucher i sl.?
P.S. Tek sam se registrirao na Honourbuy |
MOBHR ti je kod za 5EUR popusta. Mislim da je to jedini kod, bar za koji ja znam.
|
Imas i "racunalo" bez navodnika. Isto 5 eura popust.
Sent from Usreo Mobara |
Za tjedan dana izlazi novi Redmi sa 48MP kamerom
https://www.nashvillechatterclass.co...uary-10/41578/ |
Za oba mi kaže da su expired :/ thx u svakom slucaju
|
To je onda nešto novo, možda od 2019. godine više ne vrijede.
Ja sam prošle godine naručio 5-6 mobitela kroz cijelu godinu, uvijek su bili valjani. |
Citiraj:
|
Ajd, pročitaj još jednom.
Pogotovo naslov :D Čak ti i tekst citiram: Citiraj:
|
a taj naslov je napisa tko točno?
|
Čekaj, u kojem smjeru mi idemo?
Ja tebi čitam što piše na onoj stranici? Citiraj:
|
tako je, on je stavio SLIKU.
A neki pametnjaković je rekao da to označava 48 MP kameru, što Li Bin nigdje nije rekao. ili se ja varam? ;) |
Citiraj:
:facepalm: |
Lin Recycle Bin ništa nije rekao bude li ta kamera imala OIS? Mislim, vidi se velika razlika između kamera sa i bez OIS-a. Čini mi se da svi ti pusti megapixeli ne budu niš posebno bili ako ne bude bilo stabilizacije.
Slike sa nekad moje Xperije Z1 i 21,7MP su bile lošije nego sa nekih mobitela sa duplo manje MP ali sa OSI-om, pogotovo ako je i malo falilo dnevnog svijetla. Recentni primjer kroničnog nedostatka OIS-a je Pocophone. Jedina stvar koja u biti tom odličnom uređaju fali. Naravno, ako je kamera vrlo bitna jelte. No, upali mi u oko da se Redmi izdvaja samo samostalni brand (unutar Xiaomija). To znači da će Xiaomi brand samo biti "Mi" uređaji, a da Redmi i Pocophone postaju subsidaries, nešto ala nekad Asrock unutar Asusa? |
Citiraj:
|
Da, samo to pise. :)
Najvjerojatnije ce imati i jedno i drugo. |
Citiraj:
|
Evo malo glasina o Mi 9
https://www.androidpure.com/xiaomi-m...ications-leak/ |
Danas stigao novi update za Xiaomi EU rom, veoma zanimljiv changelog, posebno ovaj GUI dio koji se odnosi za amoled uredjaje:
System UI New - Added option for compact toggles layout New - Added support for more apps in AOD screen (AMOLED devices) New - Added clock style for AOD screen (AMOLED devices) Optimization - WhatsApp status not fitted perfectly both in notch and without notch Optimization - The status icon is different between lock screen and home screen |
Ima li neki razlog za ne napraviti update na redmi 6 na MIUI 10?
Poslano sa mog Redmi 6 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
EDIT: ne radi, očito su trenutno zamrznuti svi voucheri. |
Citiraj:
probaj HONORBUY, ali nije 5€ nego 4,40 |
Postoji li na miui 10 neki način da tipke kontrole glasnoće primarno upravljaju glasnoćom zvuka obavijesti, a ne glasnoćom u multimediji?
U stock ne, ali na customu da.
|
Xiaomi radi na novom mobu koji bi mogao postati Mi A3
https://www.xda-developers.com/xiaom...name-revealed/ |
Citiraj:
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:40. |