![]() |
Ima ovaj Fire TV stick i ethernet adapter za 15EUR. Jeli to netko probao?
|
Citiraj:
Code:
[ 4] 0.00-10.00 sec 112 MBytes 94.2 Mbits/sec 0 sender Pokušao sam istestirati brzinu Ugreenovog USB 3.0 Ethernet/USB huba (onog crnog), ali mi danas nije htio raditi, pa sam ažurirao rezultate testiranja u prethodnom postu. Ne znam što se događa. Nekidan je radio, danas radi 10 sekundi i resetira se. |
Citiraj:
0x09 389 crveni 0x11 213 zeleni 0x54 70 žuti 0x4f 392 plavi |
Citiraj:
na što se odnosi ova nadopuna pod 2? mi box ili firestick? |
Da, Fire Stick 4K. Editiram da pojasnim.
|
Ok, sve u svemu najbolja opcija je 3 kako vidim za Firestick 4K. A kako se ponaša isti na 5ghz mreži? Jel to stabilno? Pazi, ovaj pod 3 je samo 100 mbit a na 5 GHz mogu izvući puni potencijal mog ISP
|
Citiraj:
Na 5 GHz ga nisam koristio neko duže vrijeme jer je ruter inače u drugoj sobi pa je signal preslab. Ne mogu potvrditi koliko dugotrajno stabilno radi, ali brzine na testu su bile stabilne, niti jedan od testova nije pao ispod 290 Mit/s. Nisam uspio pronaći niti jedan USB 3.0 gigabitni ethernet adapter namijenjen isključivo za Chromecast/Fire Stick (da ima riješeno napajanje, odnosno da ne treba dodatni OTG power/splitter kabel), zato mi je opcija 3 najdraža/najjednostavnija/najpraktičnija. |
a di ti to treba za puni potencijal 300 mbit ?
50 mbit je plafon za 4k rezu |
Citiraj:
Btw evo šta kažu Well Netflix loses bitrate in the transcoding. There is no truth in saying that you only need 25Mbits for uhd. Uhd Blu-ray discs can have 128Mbits and so 100Mbits is not enough |
za sve ostalo je kabel :)
|
Čitam temu Firestick 4K na Kodi forumu i ljudi su zadovoljni uglavnom sa brzinama i stabilnošću Anker usb ethernet hub-a
|
@franzD
Razočarala me kombinacija mi box s + ugreen 3.0 sa gigabit ethernet Ne mogu da izvučem više od 90 mbps. A isti adapter na macbook air bez problema izvlači 200..hm |
Citiraj:
|
https://www.amazon.de/dp/B079QHMFWC
Postoji li neka opcija slanja u Hrvatsku? |
Citiraj:
Code:
iperf3 -s Code:
Accepted connection from 10.0.0.232, port 53312 Citiraj:
|
Čekaj ako sa istim kablom na macbook air dobijem 200, nebi trebalo da je do kabla, ili?
|
Možda da pogledaš par prethodnih postova?[/QUOTE]
Da. Mailboxde. Zahvaljivam. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Analiti mjeriš prema čemu? Internetu ili iperf3 serveru u lokalnoj mreži?
|
Citiraj:
|
Za mjerenje bi ti idealno bilo zavrtjeti iperf3 server ili klijent na računalu u LAN-u spojenom žicom, to će ti dati pravu brzinu. Dakle ili server na MiBoxu i klijent na računalu ili obratno, isto ti dođe. Analiti podržava obje mogućnosti.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa koliko žicom izmjeri prema internetu?
|
Citiraj:
|
Moje pitanje se upravo na ovo i odnosi, tj mene i zanima taj podatak Internet speed na mi boxu, radi online stream-a sa Serena ili Quasara. Da li si me sad shvatio šta pitam?
|
Pa da, ali to što ti ova ili ona aplikacija na boxu mjeri ispod 100 nije znak da ti streamovi neće povući preko 100, odnosno da adapter ne radi svoj posao.
|
Stigo mi danas fire tv
daljanski SUPER, iptv radi, kodi radi btw sučelje mi je super, a za fanatike .. gore je android 5.1.1 kernel linux 3.10.54+ neko bi reko stari .. al radi 4 core cou 880 MB rama free kad je kodi pokrenut 276 MB |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:20. |