PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Battlefield 3 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=201263)

Šole 18.01.2012. 20:16

Citiraj:

Autor R@zzoR (Post 2078073)
Nisam kamper, niti sam ikad bio

Citiraj:

ma skacem i ja ali me nasmijalo kako je lik skakao kao budala jednu pola sata dok nije popio HS.

Znači ti si tih pola sata kempao i njega nišanio. :lol2:

A nešto ti je spm mali, a veliš da stalno trčkaraš okolo.

Edit: Ipak sam ja krivo to shvatio, ne trčkaraš ti da bi ubio nekoga, nego zato da bi otišao popit drugu kavu u drugi grm :D

Visitor Q 18.01.2012. 20:34

Citiraj:

Autor Bishop (Post 2078065)
Ak mislis na bf oruzja, koliko ja znam niti jedno nije 7.62 NATO (7.62 x 51) nego je kalibar ruski 7.62x54 (malo tezi, za snajpere, ak47 ima x39) :chears:

vriiili ? :stoopid: vidi se da danas wikipedia ima blackout :D

da, slazem se da bf oruzja ne pucaju prave metke :fiju: samo se furaju na to :roller:

exempli gratia: G3A3, SCAR-H, M39EMR, MK11, M40A5, L96, M60E4 :kafa:

u svakom slucaju, hvala na poucku :chears:

JuiceBox 18.01.2012. 20:34

Citiraj:

zasto bi mi trebalo zabranit pristup forumu? btw dodji jednom na mapu na kojoj igram pa ces vidit kako pijem kavu u nekom grmu... a i takoder citajuci tvoje postove na forumu zakljucujem da si jedini koji voli s**ti po ostalim clanovima ako postave neko pitanje koje tebi spada u tvoju neku kategoriju "glupih" pitanja. ako ti smetaju moji postovi ne citaj ih i suzdrzi se od odgovaranja na iste. hvala

Zato jer nemas niti jedan smislen i normalan post od OC, do gtx 570 i bf3-a.Uostalom tvoji statsi na BF3stats sve govore o tvom ne kempanju, 60 % vremena igras sa sniperom znaci da si za tim sve samo a ne koristan. I ne neserem po ljudima jer u ovih svojih 2200+ postova nikad nisam napisao vidi kak sam si kul graficku kupio prvo cu ju vozit na normalnim voltazama dok se ne razradi. Uostalom ovo je bf3 tema a neda mi se flejmat s nekim noname likom.Pocni igrat kako treba i ostavi se snipera.Ne samo da necu citati postove nego cu pocet iako nikad nisam koristiti black listu jer mi se proseri ne citaju , NHF.

@ svi . Dali ima ikakvo saznanje kad bi trebao i dali je na vidiku kakav novi patch? nisam igrao nekoliko dana pa nisam u toku.

R@zzoR 18.01.2012. 20:59

Citiraj:

Autor xulos (Post 2078254)
Pocni igrat kako treba i ostavi se snipera.
@ svi . Dali ima ikakvo saznanje kad bi trebao i dali je na vidiku kakav novi patch? nisam igrao nekoliko dana pa nisam u toku.

Pa sto fali sniperu? Dobar je za long range i spot tako da ostatak moze skinut nekoga koga ja npr ne mogu, ili ko mu je blize, radis support sa nekih 100m od flaga ekipi koja ga pokusava zauzet i spotas sve usput tako da sto ja ne skinem skine netko drugi. Neznam zasto svi toliko mrzite ljude koji igraju recon. Npr danas sam taman igrao i sa mavom snimao i imao nekih 20ak spot assista, mozda i vise (dobio 3 ribbona)

A sto se tice patcha nije mi nista dlao origin od 11. mjeseca.

jopis 18.01.2012. 21:05

Čak tri ribbona!?
Ma snajpanje je super, morat ću i ja probat, možda dobijem 4 ribbona :D

Sarcasm off - snajperu u bf3 fali puno toga. Koristan je jedino zbog soflama, ali i to je zavisno od konfiguracije terena na mapi, jer se brzo skuži i još brže razvali. U svemu ostalom, snajper klasa je totalno beskorisna i waste of time i waste of place za nekog normalnog i korisnog igrača na serveru koji bi igrao kao engi i popravljao vozila ili bio support sa ammom.
No vehicles serveri na velikim mapama, to neću uopće ni komentirati, nije vrijedno.

Bishop 18.01.2012. 22:29

Citiraj:

Autor Visitor Q (Post 2078253)
vriiili ? :stoopid: vidi se da danas wikipedia ima blackout :D

da, slazem se da bf oruzja ne pucaju prave metke :fiju: samo se furaju na to :roller:

exempli gratia: G3A3, SCAR-H, M39EMR, MK11, M40A5, L96, M60E4 :kafa:

u svakom slucaju, hvala na poucku :chears:

No frks, navika mi je, bavim se naoruzanjem od malih nogu, prije tablice mnozenja sam naucio koji kalibar u koji pištolj :D

Vidim ekipa se svadja oko snajpera, slazem se neke stvari iritiraju, ali imam svoje vidjenje situacije. Glavna stvar kod bf je da se treba priviknuti na situaciju, na istoj mapi u 4 razlicite runde sa istim ljudima mozda treba 4 razlicita pristupa imat. Snajperista ima 2 vrste, campera i onih nabrijanih sa holo sightovima sta idu u prvim redovima i ponasaju se ko da igraju quake s rail gunnom (i ne volim ih) ali poanta je da postoji taktika i team play koji mogu i tome stat na kraj.
Ja bi osobno sto se recona tice da nema refleksije sa optike, da imaju gullie suit i da imaju c4, uz ono sto vec imaju, ali i da je sway ogroman, dragunov je medju laksim puskama, a ima s optikom i napunjenim spremnikom preko 5 kila ziher plus dugacak je, tesko je s tim lamatat okolo, trcat i onda naglo stat i ciljat i stvarno pogodit gdje ciljas. Na taj nacin, snajperisti bi mogli sluziti za ono sto sluze i u real life, udimo realni, snajperisti sluze da pokrivaju neko podrucje i SPOTAJU ekipu i povremeno nekoga ubiju, a sad, kad netko wihinea radi toga jer je ko tenkre 10 puta utrcao u isti prostor gdje ga je ubio snajperist i nadao se da ce ovaj put uspijet, jbg, to ne sljaka. Medjutim, sranje je sto je bf ovakav kakav je, i vjerojatno se nece nista znacajno mijenjat osim sto ce mi nerfat abakana :D, pa tako ce i recon ostat nerazvijena klasa:(

Željac 18.01.2012. 22:48

ja sam igrao do danas sa snajperom :D
po meni na javnim serverima, i nema prevelike koristi od snipera. ni moj soflam nije nitko znao iskoristiti, niti sam imao ikakve koristi od spotanja itd.
jer ili svi zuje okolo i ne mari se previše.
dok klanski/ taktiziranje, snajper je po meni presudan.
zato sam se preuzeo inžinjerca i sad guštam u prvim redovima :D :D
sa iglom skidati leteća govanca kojih je i previše :D :D

:beer:

Rudy 18.01.2012. 22:53

Citiraj:

Autor Bishop (Post 2078377)
a sad, kad netko wihinea radi toga jer je ko tenkre 10 puta utrcao u isti prostor gdje ga je ubio snajperist i nadao se da ce ovaj put uspijet, jbg, to ne sljaka.

za ovo cisto sumnjam da se ikada dogodilo
na zalost, u takvim situacijama je sniper onaj koji je tenkre i mos plesat oko njega i u vecini situacija te nece skuzit.
Recon klasa moze donijet veliku prednost timu ako se koristi na pravi nacin i sukladno s ostatkom tima, no to je sve lijepo u teorji, u praksi bas ne funkcionira.

Bishop 18.01.2012. 23:26

Citiraj:

Autor Rudy (Post 2078408)
za ovo cisto sumnjam da se ikada dogodilo
na zalost, u takvim situacijama je sniper onaj koji je tenkre i mos plesat oko njega i u vecini situacija te nece skuzit.
Recon klasa moze donijet veliku prednost timu ako se koristi na pravi nacin i sukladno s ostatkom tima, no to je sve lijepo u teorji, u praksi bas ne funkcionira.

Ha cuj, slazem se, potreban je korjeniti redizajn igrace populacije

Rudy 19.01.2012. 00:02

A i nije samo u tome stvar...ljudi se zele zabavit, a vise zabave ce im pruzit igrat sto oni hoce nego sto bi neki commander odredio...da se igraju neki pro matchevi to bi bila druga stvar, al evo i mi na TSu tu i tamo se dogovorimo tko ce sto uzet za one SQ perkove, sto ce pilot i gunner uzet za chopper i to je to ...a sad da bas nekoga odredimo da bude recon i s MAVom spota druge, tesko :D

Bishop 19.01.2012. 01:04

Sve to stoji, samo kazem, ako je situacija takva da se gine (a nije po srijedi čiter) onda team play moze stvarno okrenut situaciju, u koheziji 3/4 lika mogu cijelu partiju okrenut,. osim ako nije metro cq bez pravila 64 igraca :D

Tihomir111 19.01.2012. 08:30

stavim holo na snajp i pucam u lika s pola metra i naravno nedovoljan damage za kill, stavim optiku x12 i lik pada odma... čudno mi to tjuniranje puške :D

DeadMan+ 19.01.2012. 09:21

Citiraj:

Autor Tihomir111 (Post 2078592)
stavim holo na snajp i pucam u lika s pola metra i naravno nedovoljan damage za kill, stavim optiku x12 i lik pada odma... čudno mi to tjuniranje puške :D

samo HS je 1 bullet kill s bolt action sniperima, nema nikakve veze koju optiku koristis

http://symthic.com/?s=bf3

Tihomir111 19.01.2012. 12:14

Citiraj:

Autor DeadMan+ (Post 2078621)
samo HS je 1 bullet kill s bolt action sniperima, nema nikakve veze koju optiku koristis

http://symthic.com/?s=bf3

hm apsurdno al oke, hvala za link :goood:

DeadMan+ 19.01.2012. 12:21

Citiraj:

Autor Tihomir111 (Post 2078797)
hm apsurdno al oke, hvala za link :goood:

sto je apsurdno?

balance > realism

(demize je rekao da razlislja o stavljanju 1 shot kill hitboxa i na torzo ali samo iz udaljenosti manje od 10 m)

Bishop 19.01.2012. 16:33

Citiraj:

Autor DeadMan+ (Post 2078803)
sto je apsurdno?

balance > realism

(demize je rekao da razlislja o stavljanju 1 shot kill hitboxa i na torzo ali samo iz udaljenosti manje od 10 m)

Super, znaci bit ce jos lakse ludacima s sniperima igrat ala cod, jos nam samo quick scope fali

zvonac 19.01.2012. 16:50

Pozdrav, dal je ko imal ovaj problem, najdem server, loading, i izbaci me van uz poruku: Could not join this server: game and server version mismatch...
Kak ste riješili ovo?

PointDexter 19.01.2012. 16:53

Citiraj:

Autor zvonac (Post 2079065)
Pozdrav, dal je ko imal ovaj problem, najdem server, loading, i izbaci me van uz poruku: Could not join this server: game and server version mismatch...
Kak ste riješili ovo?

Vjerojatno zato jer nemaš Back to Karkand ekspanziju

zvonac 19.01.2012. 16:55

Sumnjam, zato kaj sam prije mogel igrat.. Sad sam ponovno skinul igru, i javlja mi ovo sranje.. Jel ima možda veze kaj nemam onaj patch od 4gb?

D1viry 19.01.2012. 17:04

Bit ću kulturan pa ću samo napisati da ima veze :).

Ivo_Strojnica 19.01.2012. 17:14

Citiraj:

Autor D1viry (Post 2079076)
Bit ću kulturan pa ću samo napisati da ima veze :).

HAHAHAHAHAAHAHAHAHA!!!!:lol2::lol2::lol2::lol2:

e UMIREM!!! :roller:

DeadMan+ 20.01.2012. 00:16

ako ste mislili da samo u DICE slijede vizulani pristup "pale colors-lens flare-supernova sun":

jedna dobra prica:

http://www.reddit.com/r/battlefield3..._fun_with_bf3/

jednoruki daltonist, radi 10 kilova po satu, i ima KD 18 i nesto :)

hammer_of_thor 20.01.2012. 01:48

Beo 20.01.2012. 09:24

Evo napokon neki godišnji pa se vračam na BF3 :D
Uzeo sam BF3 Limited Edition za 43$.

:chears:

Alph4Dawg 20.01.2012. 09:55

Citiraj:

Autor Beo (Post 2079507)
Evo napokon neki godišnji pa se vračam na BF3 :D
Uzeo sam BF3 Limited Edition za 43$.

:chears:

:care:

Tihomir111 20.01.2012. 10:23

Citiraj:

Autor DeadMan+ (Post 2078803)
sto je apsurdno?

balance > realism

pa ja jesam za realizam, i realno je da ak neko popusi snajperski metak s 1 metra bude mrtav :)
gledam malo videa po youtube-u, većina videa pokazuje da pancirka spašava od 7,62 (s većih udaljenosti) vjerojatno je zato i damage chart za snipere 20-35% po hitu, osim glave. Barret m98b je 8,6 kalibra, možda njega i slične nadogradit.

Beo 20.01.2012. 10:33

Jedva sam našao igru da ima i karkand i one dog tageove i da nije RU :D

Btw jeste na nekom TS-u?

jopis 20.01.2012. 10:36

Citiraj:

Autor Tihomir111 (Post 2079551)
pa ja jesam za realizam, i realno je da ak neko popusi snajperski metak s 1 metra bude mrtav :)
gledam malo videa po youtube-u, većina videa pokazuje da pancirka spašava od 7,62 (s većih udaljenosti) vjerojatno je zato i damage chart za snipere 20-35% po hitu, osim glave. Barret m98b je 8,6 kalibra, možda njega i slične nadogradit.

Naravno, ko da i ovak nema previše njubara sa tak i tak preoverpowered m98icom po mapama....:hitthewal:
Naučit se headshotat i amen.
Ili prestat kempat i bit useless ticket spender sa f....n' snajperima i igrat battlefield kak treba.

Alph4Dawg 20.01.2012. 11:27

Runda od maloprije:

http://img268.imageshack.us/img268/4...1131077.th.jpg

http://img213.imageshack.us/img213/1...1131688.th.jpg

Već par dana igram sa AK-74M sa suppressorom i sviđa mi se puškica.

mrva_zg 20.01.2012. 11:35

Je samo da bi došao do određenih upgrade-a za oružja treba se namučit jer kad kreneš ko kako sam ja sad ne mogu pogodit tipa sa 3 metra, a on me već ubije. :D

Jebat ga, polako smanjujem k/d koji je 0.2 :D ali treba dosta da bi bilo oružje upotrebljivo, a ako si pješadinac i ne koristiš vozila moš se je... :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:19.