PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=27159)

RAK 23.05.2006. 15:15

Citiraj:

Autor zippo61
4 dana me nije bilo zbog posla. Ono malo se ne racuna, ustimavao sam stvari.
Veceras konacno dodjem malo prasit (drugi po meni a ja sto stignem :D )
Rak radi li ?
Dok ne kazes da je sve u redu nisam miran!
btw duzan sam ti 11 kn, poslat cu ti preko MM-a ;)

Ne znam da li radi. Još nisam probao. Ako je tebi radio, onda radi. Tek će sutra, i to možda, ići u stroj.
Bez tih 11 kn bi mogao proglasiti bankrot. To bitno mijenja na stvari. Popij pivicu u moje zdravlje i dobar okus athinog zećeka.

MadBoY 23.05.2006. 15:32

Citiraj:

Autor Virus7
pao sam standardno samo iz matematike

Njub: suicide

maX 23.05.2006. 15:34

Citiraj:

Autor MadBoY

Sukob njubova : lol2 :

Virus7 23.05.2006. 15:42

Citiraj:

Autor MadBoY

Da si drug dao bi mi online instrukcije a ne me ovako šprdo!!
njube!!!!!

zippo 23.05.2006. 15:49

Citiraj:

Autor RAK
Ne znam da li radi. Još nisam probao. Ako je tebi radio, onda radi. Tek će sutra, i to možda, ići u stroj.
Bez tih 11 kn bi mogao proglasiti bankrot. To bitno mijenja na stvari. Popij pivicu u moje zdravlje i dobar okus athinog zećeka.

OK onda cemo ovako. Na jesen kada se kapetan nino5 iskrca sa potonule podmornice dolazimo na Zderonje - to nam je u planu. Onda ja lijepo placam pivce za zivce na racun "duga" :D Prihvacas ?
@Atha
"radio" sam 4 dana za redom, uhhhhhhh : nono : dobro! Nikako ! :D

RAK 23.05.2006. 16:00

Citiraj:

Autor zippo61
OK onda cemo ovako. Na jesen kada se kapetan nino5 iskrca sa potonule podmornice dolazimo na Zderonje - to nam je u planu. Onda ja lijepo placam pivce za zivce na racun "duga" :D Prihvacas ?

Naravno. Jedino ne znam da li ću tada već početi piti pivu. Sumnjam ali se nikada ne zna.

Imam još bolji prijedlog. Poznato je da Nino neće dugo ploviti na onom splavu. Mislim da bi i prije mogla popustiti hrđa i ostaci laka na kojem se sve to drži na okupu. Dođite onda prvom prilikom. Neće mu odmah uvaljati "novi" brod. Valja zaklamati pločice sa imenima i popuniti rupe Novim Listom (kod mene je službena novina za te poslove Večernji).

Putnik: "Zašto su čamci za spašavanje već u moru privezani za brod? Ne bi li trebali biti NA brodu?
Nino: "Što mislite na čemu se drži brod?"

Službena objava:

"Dragi putnici, za Vas smo pripremili nagradnu igru. Svako tko nađe 3 kvadratna centimetra zdravog lima dobija doživotno besplatno putovanje ovim brodom."

putnik: "Ulazi mi more u kabinu!"
Nino: "Platite ekstra kartu. Jakuzi nije uračunat u cijenu!"

zippo 23.05.2006. 16:08

Citiraj:

Autor RAK
Naravno. Jedino ne znam da li ću tada već početi piti pivu. Sumnjam ali se nikada ne zna.

Imam još bolji prijedlog. Poznato je da Nino neće dugo ploviti na onom splavu. Mislim da bi i prije mogla popustiti hrđa i ostaci laka na kojem se sve to drži na okupu. Dođite onda prvom prilikom. Neće mu odmah uvaljati "novi" brod. Valja zaklamati pločice sa imenima i popuniti rupe Novim Listom (kod mene je službena novina za te poslove Večernji).

OK kada Nino dopliva sa galije, javimo se i dolazimo. Ne mora biti pivo, budemo si vec nesto nasli za grlo smociti. "Glas Istre" ti je kod nas, ali to ti je ista pasta ko i Novi List. Dogovoreno : cheers2
@edit
Poberemo i Athu usput ? sa zekanom ? :D :D :D

Amdejac 23.05.2006. 16:11

Citiraj:

Autor RAK
........zdravlje i dobar okus athinog zećeka.

Ko tu zajčeka spominje. :D

Poslal sam zahtjev Amerikancima da Žderonje malo razgledaju taj kaić kod Splita, ali su mi poslali odbijenicu zbog kako kažu nekih pojedinaca među Žderonjama jer da kaić nema toliku nosivost i da bi mogao potonuti. :D

RAK 23.05.2006. 16:14

Citiraj:

Autor AMD
Ko tu zajčeka spominje. :D

Poslal sam zahtjev Amerikancima da Žderonje malo razgledaju taj kaić kod Splita, ali su mi poslali odbijenicu zbog kako kažu nekih pojedinaca među Žderonjama jer da kaić nema toliku nosivost i da bi mogao potonuti. :D

Lažu pasi. Ima on nosivost. Boje se da im ne zavirimo u kuhinju i napravimo čistku u godišnjoj zalihi hrane. Onih par štrkljavaca na tom splavu ne pojedu ništa.

zippo 23.05.2006. 16:20

Citiraj:

Autor RAK
Lažu pasi. Ima on nosivost. Boje se da im ne zavirimo u kuhinju i napravimo čistku u godišnjoj zalihi hrane. Onih par štrkljavaca na tom splavu ne pojedu ništa.

Ne boje se za vojne tajne vec za vojne kuhinje ? :D :D :D
Makar sudeci po postovima u Zderonjama ne znam ko bi losije prosao !
Americka kuhinja? Bljak : baad :

RAK 23.05.2006. 16:23

Citiraj:

Autor zippo61
Ne boje se za vojne tajne vec za vojne kuhinje ? :D :D :D
Makar sudeci po postovima u Zderonjama ne znam ko bi losije prosao !
Americka kuhinja? Bljak : baad :

Baš zato bi i Baku poveli. Ne bi valjda onom pregorenom dečecu dao da kuha za osjetljive želučeke nas Žderonja.

Amdejac 23.05.2006. 16:34

Citiraj:

Autor RAK
...pregorenom dečecu dao da kuha za osjetljive želučeke nas Žderonja.

Nije pregoren nego Hartav ili Zamusan.
Mislim da bi ima za jedno popodne počistili petogodišnju zalihu. :D

zippo 23.05.2006. 16:37

Citiraj:

Autor RAK
Baš zato bi i Baku poveli. Ne bi valjda onom pregorenom dečecu dao da kuha za osjetljive želučeke nas Žderonja.

"Bwana" kuhar je pregorio uz rostilj, pekuci hamburgere. Cuvajte Baku da je ne poberu sa sobom kada skuze sta moze

MisterM 23.05.2006. 17:29

Citiraj:

Autor RAK

Nemate pojma - zar se želite rješiti Bake - dok opsluži 5000 njubova plus Žderonje ( sa pripadajučom COD 2 brigadom ) hertz bu je strefil. I da bez obzira kakvu hranu jedu brzo se naviknu na našu.
Mene bi više brinulo to da kapetan ne zaključi da je obavio regrutaciju pa se probudimo u krivom zaljevu ( Perzijskom op. a.).: stoopid

maX 23.05.2006. 17:31

BTW MM, imas mail od jos jednog njuba :D koji bi igrao na serveru :)

MisterM 23.05.2006. 17:33

Citiraj:

Autor m4Dm4X
BTW MM, imas mail od jos jednog njuba :D koji bi igrao na serveru :)

Rješio.
Nego podsjeti ga da mora biti regan na ovom forumu. Nije mi se po tom pitanju izjasnio.

MM

RAK 23.05.2006. 18:44

Citiraj:

Autor MisterM
Nemate pojma - zar se želite rješiti Bake - dok opsluži 5000 njubova plus Žderonje ( sa pripadajučom COD 2 brigadom ) hertz bu je strefil. I da bez obzira kakvu hranu jedu brzo se naviknu na našu.
Mene bi više brinulo to da kapetan ne zaključi da je obavio regrutaciju pa se probudimo u krivom zaljevu ( Perzijskom op. a.).: stoopid

Baka da kuha za te McGurmane? Ne dolazi u obzir da razbacuje talent i vještinu na njih. Ona je samo za nas. Ne damo je.

atha 23.05.2006. 18:49

Baka je nasa!! Arrrgh.... : pirate :

mITZEK jr 23.05.2006. 18:50

ljudi dolaze i odlaze ali bakina kuhinja ostaje!

zippo 23.05.2006. 18:53

Citiraj:

Autor MisterM

: lol2 : i zamisli na klupi, okovan lancem,veslo ispred, ono GALIJAAAAAAAAAA :D :D :D

nino 23.05.2006. 19:02

Citiraj:

Autor RAK
......Imam još bolji prijedlog. Poznato je da Nino neće dugo ploviti na onom splavu. Mislim da bi i prije mogla popustiti hrđa i ostaci laka na kojem se sve to drži na okupu. Dođite onda prvom prilikom. Neće mu odmah uvaljati "novi" brod. .............
........
Nino: "Platite ekstra kartu. Jakuzi nije uračunat u cijenu!"

A di ste mene nasli?: lol2 :
BTW jel vi znate plivati:D
@Rak, spremam ti jedno specijalno pivo:D

Zmaj000 23.05.2006. 19:12

ajmo ovisnici

zippo 23.05.2006. 19:17

Citiraj:

Autor nino5
A di ste mene nasli?: lol2 :
BTW jel vi znate plivati:D
@Rak, spremam ti jedno specijalno pivo:D

Pa di si kapetane ? : cheers2
Gdje plutaju ostaci tvoje galije, jos u Trstu ? Ili se bojite da valovi ne smoce novine i more ne navre u podmornicu ? :D Neka, neka hvali more,drz se kraja ostanu ti suha jaja ! :D
Ajde dodji u Dok sutra ujutro na kavu u 08:15, i molim budi tocan ! :D :D :D

nino 23.05.2006. 19:24

Citiraj:

Autor zippo61
Pa di si kapetane ? : cheers2 .....

U Trstu sam, slinim po hardveru u jednom shopu: nuts :

zippo 23.05.2006. 20:29

Citiraj:

Autor nino5
U Trstu sam, slinim po hardveru u jednom shopu: nuts :

Znao sam da slinis negdje ali po sopovima .....ccccc :D :D :D
Ima li sta dobrog ?

Gemmy 23.05.2006. 20:38

Ja sam bez kompa do daljnjega :( dok bakarski lemur ne ispravi komade u skoli,sto se nadam da ce i uspjeti,ako ne morat ce napravit prisilni hari kiri : suicide

sada idem baciti zadnji CoD u narednih 2-3 tjedna pa dodite igrat :D

zippo 24.05.2006. 00:33

Neko je bio objavio adresu stranice sa statistikama naseg servera. Postoji li ona jos. Hocu vidjeti svoju "tuznu" statistiku :o : nono : :grrr:

Newbie Pro 24.05.2006. 01:06

Citiraj:

Autor zippo61
Neko je bio objavio adresu stranice sa statistikama naseg servera. Postoji li ona jos. Hocu vidjeti svoju "tuznu" statistiku :o : nono : :grrr:

Ajde zippo, nemoj se živcirat, baš ti je dobro išlo danas. Sorry za ono sa snajperom : nuts : :(

Hrconja 24.05.2006. 07:05

D grupa

1

NOB
2

G-Spot
3

xeQte

4

CIR

5

ROA

uf nobovci, kak će vas satrat xeqte lol

atha 24.05.2006. 07:10

I sto tu bi tu trebalo biti smijesno? Umjesto da pruzis podrsku dragim nam NoBovcima.

Btw, super se igralo sinoc. Cak me i jako dobro islo.
Imam neke screenove doma, i neke zanimljive screenove pa cu postati popodne.

Viruse, imas ti onaj screen sto si uhvatio?

MisterM 24.05.2006. 08:17

Citiraj:

Autor atha
...Imam neke screenove doma, i neke zanimljive screenove pa cu postati popodne.

Viruse, imas ti onaj screen sto si uhvatio?

Atha znam da je to bilo rano ujutro ali daj pročitaj ovaj svoj post pa editiraj: nono ::D

atha 24.05.2006. 08:28

Ma nabijem te. Cek da ti nabavim desktop sa mornarima, mozda se onda smiris. :D

atha 24.05.2006. 08:37

Evo ga MM, ono o cemu sam ti pricao jucer. : lol2 :

http://img239.imageshack.us/img239/6...aper2jd.th.jpg

Za ostale - ova slika se nalazi kao desktop pozadina na jednom racunalu u firmi. :D

MisterM 24.05.2006. 08:41

Citiraj:

Autor atha
Ma nabijem te. Cek da ti nabavim desktop sa mornarima, mozda se onda smiris. :D

Evo čovjeku ponestane zalihe i odma je ratoboran. Kakvi mornari dragi Atha? Kaj još vidiš? Nije to stvarnost! Proči će te kad se pojavi dobavljač.:rolleyes:

MisterM 24.05.2006. 08:44

Citiraj:

Autor atha
Evo ga MM, ono o cemu sam ti pricao jucer. : lol2 :

http://img239.imageshack.us/img239/6...aper2jd.th.jpg

Za ostale - ova slika se nalazi kao desktop pozadina na jednom racunalu u firmi. :D

Vidim da još nisi nosio naušnice a i frizura ti je drukčija - nego ko ti je "frend"?: lol2 :

zippo 24.05.2006. 09:03

Citiraj:

Autor Newbie Pro
Ajde zippo, nemoj se živcirat, baš ti je dobro išlo danas. Sorry za ono sa snajperom : nuts : :(

Da islo mi je, ko god je bacio bombu ja sam naletio na nju, ni sam ne znam koliko puta : lol2 :
Ubio si me u pojam sa snajpom jucer. Jednom si me stresao medju rogove, usrao sam se od straha. Koja vecer ali bila je dobra koljacina
btw "radim" danas :D :D :D

CatKiller 24.05.2006. 09:04

Citiraj:

Autor MisterM
Vidim da još nisi nosio naušnice a i frizura ti je drukčija - nego ko ti je "frend"?: lol2 :

Ahahahaha : roller :

zippo 24.05.2006. 09:08

Citiraj:

Autor MisterM

:confused: :confused: :confused:
Atha neko je spominjao da si na zadnjim Zderonjama nestao sa nekom zenskom, sta je ovo sad ???:D :D :D

Amdejac 24.05.2006. 09:16

Citiraj:

Autor zippo61
:confused: :confused: :confused:
Atha neko je spominjao da si na zadnjim Zderonjama nestao sa nekom zenskom, sta je ovo sad ???:D :D :D

Istina je da je nestao i ostavio neko vrijeme svoje Riječane u neizvjesnosti, ali vratio se šutljiv i sa blagim smješkom.
Ali neki pričaju de je to bila samo mala varka Mlinarića Marka.

MisterM 24.05.2006. 09:17

Ma ta djevojka je zalutala pa se preplašila hrpe nočitih muškaraca i otišla. A Atha je morao skočiti u redakciju predati tekst: Tekst: lol2 : : lol2 : Ubit će me Atha: wtf :

Milicija NHF evo : cheers2

PS 7000-ti post, spameri svaka čast: hello2 :

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:09.