![]() |
Bio bi dobro da u novom update stave podršku za 60 fps video, pa ovi novi smartfoni imaju sve predispozicije (930)..
|
Jel netko dobio od vas novi update koji omogućuje stavljanje statičke IP adrese?
|
Citiraj:
Mi nismo dobili update, možda dobimo... OneDrive se povećao na 30 GB: http://www.wpcentral.com/dont-delete...b-free-storage You can unlock an extra free 15 GB using the camera roll bonus Iako nemam taj camera roll backup uključen, imam 30GB...provjerite :kafa: |
Istina, povecao se na 30GB
|
Decki u nedoumici sam izmedju Lumie 1520 i Lumie 930 ?
|
Citiraj:
Presudno je, baterija i ekran... L1520 monstruozni ekran i ista takva baterija.. L930 manji ekran i manja baterija.. Ostalo je na kraju, dal voliš malo ili veliko:D L1520 mi se dopada radi baterije i fakat je na winsima, win win, ostali se mogu sakrit iz windows tabora.. Al s druge strane, gabariti su ogromni.. |
Hmmm kao sto bi moja Skvo rekla "Velicina nije bitna" ali u ovom slucaju me cima samo one boljke od Lumie 930,mada znam da neke musice ima i 1520. Inace koristio sam Htc 8X i Lumiu 920 od prvog dana izlaska pa do unazad 2 miseca i sam OS je fenomenalan.
|
Al kolko vidim većina stvari na 930 je softverske prirode, tak da očekuj neki update koji će to riješit..
Ak imaš priliku nabavljat 930 ispregledaj ju sa svih strana i pogledaj ekran u kakvom je stanju.. |
Citiraj:
Ja bi išao na L930 zato jer ti stane u džep, ok možda misliš u torbici nositi mobitel, svatko ima svoje... Prijatelj je došao s Note 3 neki dan pa sam ga koristio i meni to u džep ne stane kako treba a kamoli L1520 koja je ooooooogrooomnaaaaaa :D Iako je L1520 bolji mobitel od L930, mislim da će veličina samog uređaja presuditi... |
Definitivno nece presudit velicina jer uvik imam pederusu,ali baterija mi je presudan faktor jer u 90% slucajeva se nalazim negdi bogu iza nogu di nema letrike. Jedino me je cimalo to sta je 930 noviji uredjaj ali kad pogledam po netu sve je to u 99,5% slucajeva isto.
|
Citiraj:
Bez obzira da je L930 noviji uređaj, L1520 je bolji i ima sve fičure :goood: I još uvijek ima najbolju bateriju od svih mobitela prema mjerenjima... |
curi sam kupia 1520 i mogu samo reć da smo oboje oduševljeni aparatom
uzmi ga i nećeš zažalit u niti jednom trenutku, nakon 7 dana korištenja iste nećeš moć zamislit ikad više nešto malo uzet |
Citiraj:
ja sam ju jedno vrijeme razmatrao ali tada mi je bila preskupa i cinila se prevelikom, a sada mi je iskreno malo zao sto ju nisam uzeo. Do sada su mi svi rekli da nakon tjedan dva dana se toliko naviknes na tu njenu velicinu, da te to prestane smetati. A dobijas odlican mob sa baterijom koja traje danima što je meni trenutno mokri san, na L925 me spasava wireless charging ali inace je baterija dosta slaba. |
Ma definitivno ce ici 1520 samo radi baterije, jer mi mob sluzi samo za pozive,povremeni net,sinkronizacija 2 maila i muzika. Na 920-tki mi je baterija trajala skoro pa 48 H , tako da se nadam da ce na 1520 trajat 72 sata
|
Jel se nekome u zadnje vrijeme dogodilo da kasne sve notifikacije?
Meni na L1020 bez obzira da li sam na wifiju ili H+, notifikacije kasne. Za Viber je klasika, ali kasne whatsapp, fejs, messenger, gmail i Tapatalk od kojeg nikad nisam ni dobio notifikaciju. :stoopid: |
Citiraj:
ali evo od mislim cetvrtka pa do sada sve opet radi kao i inace. |
Normalno je i događa se oduvijek. MS Push servis je u defektu i ostaće vam tako(lutrija) dok će god MS inzistirati na svom PUSH servisu. Good luck...
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Covik je odgovorio na pitanje. A sad, ima li osobnog zadovoljstva u njemu, nije ni bitno :D
|
Atomic je odgovorio, trouble nije (koji može i praznom porukom odgovoriti jer svi ovdje znamo što će u njoj pisati :D). U tome je razlika. Ali meh - nek se veseli.
Inače, ovih dodatnih 15GB je dobro sjelo (na dva računa). Samo neka nastave tako... |
Iz tehničkog aspekta ideja je OK ali implementacija je tipično Microsoftovska :D
|
Meni još nisu dali :stoopid:
|
[QUOTE=the.elles.d;2664309]Znaš da postoje i vanjske punjive baterije? Pa kad zatreba, uvijek možeš dopuniti, i ne samo mob. Čisto ako je samo baterija razlog :)
Gle moje podrucje rada je svugdi i svagdi od 0-24 na temperaturama od +50 do -40 i kad imam odredeni dio stvari kod sebe viruj mi da mi se ne da mi se vlakat vanjska baterija ma koliko mala bila. Znam da ima telefona koji su stvoreni za te uvjete ali jednostavno sam se navukao na WP 8 kao tinejder na zensku 90-60-90 :goood::no2drug: |
[QUOTE=kokolo22;2664616]
Citiraj:
|
Kad će neki youbito review 830?
|
iOS6 usporedba sa WP OS-om:
|
Imam pitanje za vlasnike Lumie 625.
Dali vam prednja kamera radi nekako čudno zrnate fotke? Recimo, video je posve ok i normalne kvalitete (za 0.3MP) kao i fotka mene koju vidim u ekranu dok radim selfie. Ali čim okinem fotku slika postaje lošija, zrnata i nekako slabije kvalitete.. Koristim defaultnu app za kameru.. |
Neuspjesni Backup na One Drive
Od kad je povecan prostor na 30Gb, Lumia 520 Cyan mi vise ne moze napraviti Backup. Dodje do 98% i onda izbaci poruku:
"There was a problem backing up your settings. Try again later." Gledajuci po netu, to je prilicno cest problem na svim modelima WP8.1. Jel zna netko rjesenje, tj kako uspjesno napraviti backup? |
Citiraj:
Ne možeš ništa dok to ne srede za sve korisnike... Ili da putem SysApp napraviš backup... |
Citiraj:
http://www.pohrani.com/t/i/f/3WmpwuvU/izrezak.jpg ovo je apps/settings backup, camera roll backup isto normalno radi :fiju: Citiraj:
|
Imam postavljeno sve na auto i dobijem poruku da operacija nije uspjela, pa da napravim backup manualno. Tamo mi pise da je zadnji backup stariji od 2 tjedna i pri pokusaju postavljanja novog dobijem gore navedenu poruku...
Trazio sam neku aplikaciju koja moze odradit backup aplikacija na SD karticu ili komp, ali takvo sto NE POSTOJI za WP!!! Cudim se kako je moguce da taj OS ima toliku podrsku i hvalospjeve bez jedne tako osnovne funkcije, kao sto je lokalni backup... Na konkurentskom OS-u prakticki svaka bolja "file manager" aplikacija ima opciju bacup aplikacija na SD, iako i oni imaju cloud :) |
Isti problem bio kod mene.
Prvo što moraš napravit je pobrisat sve backupove koje si imao, i nakon tog će ti dat napravit novi backup. |
Citiraj:
Jel ikako moguce taj postojeci backup sa OneDrive spremit lokalno, pa ga vratit tamo u slucaju havarije? Citiraj:
|
Gdje brišeš backupove? Na oblaku ili mobu?
|
Citiraj:
Citiraj:
Manage backups na mobu i tamo sve pobrisat. |
Brisao bi ih na mobu, tj preko moba.
Kakva je razlika ako "Backup" brisem s moba ili preko kompa na oblaku? Pa nije to spremljeno meni na mobu... |
Citiraj:
Ja jos nisam tolko u banani, ali izgleda da cu morat pocet piti pilule za hrabrost :) |
Hehe,jer tražim po oblaku backup i nigdje toga nema,kaj je to neki tajni fajl ili sam ja preglup pa nemrem naći.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:10. |