![]() |
Citiraj:
|
razmišljam da opet počnem igrati cod4!
Može preporuka domaćih hc servera di je ok ekipica... |
Citiraj:
@ dekky Ako hoćeš svrati na OBS. Ima tu još dobrih servera Freaks, HH, H8 itd. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Danas sam opet igrao nakon više od mjesec dana, mislio sam da ću izgubiti osječaj ali na sreću nisam. |
Citiraj:
Znaša da sam u godinama kad se ujutro jedva sjetim tko sam. ;) |
Citiraj:
Al nemas kaj sniperom si dobar samo nastavi tak,probaj koju kilu dole hititi pa pretrcis mozda par metara na mapi:):) |
Da li zna netko, da li li ima gdje na netu "replika" mape Urban Assault iz Americas Armya za COD4?
|
morat cu i ja zaigrat tu cetvorku opet. ova 6-ica mi vec lagano ide na qurac sa tim glupim multiplayerom i usranim cheaterima. jel kuja jos u igri?
|
Ja nisam tamo igrao preko godinu dana, ali mislim da je.
|
je je.,, ja sam svaki dan online na kuji,friksu,javnoj kuci ..
prije sam bio kuhan i pecen na game zonu ali im je puka server.. |
Kuja radi. Tam sam kad ne radim i kad me žena pusti. :p
|
Samo što nisi više fiksan na mapi kao prije, polako padaš pod utjecaj drugih.:)
|
Ahhh, ponese me pa tu i tamo i ja potrčim.
Sve su neke blesave mape. Nema više onih gdje sam s jednog mjesta imao pregled od našeg do njihovog spawna. :D |
bit ce da su neke nove u pitanju. ako stignem danas cu doletit i bit glavna meta :D
|
Citiraj:
|
regan sam ja tamo vec dost dugo tako da to nije problem ;)
|
Pozz ekipa. Imam jedno pitanje. Jel znate jel postoji koji mod u kojem bi admin servera kao spectator vidio popis perkova koji igrač ima uključen. Fora je da na serveru imamo neka pravila koja očito nitko ne poštuje a time bi si puno olakšali život :D
tnx |
ma mogu oni napravit i cod5 i cod6 i battlefield bad company2.. ali nekako je najveca satisfakcija skidat rulju u cod4.. :)
bas sam sada par mapa odigrao.. evo zadnje http://img30.imageshack.us/img30/7271/image001l.th.png |
zaigraj openwarfare mod na kuji ukoliko nisi.
ja sam jucer nakon skoro godinu dana dosao i bio sam zrtveno janje :D ljudi su me masakrirali. moram se opet ufurat :) |
budem probao, makar ja u nacelu ne preferiram modove jer su relativni i traze prilagodbu..
a je je ispadnes iz stiha ako ne igras, makar taj osjecaj je uvijek tu za par sati se sve vrati... ja idem na lan svaki tjedan pa se uvijek baci malo COD4 tako da ne mogu ispast iz forme ni da hocu :D MP5 FTW :D |
kad sam presao sa normalnog na mod isto sam bio ko invalid na mapi. ubijali su me ko jucer. al kad sam se ufuro onda vec puno bolje ide.
meni je zlatni kalas legenda i zlatni uzi :D |
ahh.. nedaju mi da se regam na kuji.. jbg-a.. (veli mi "
New registrations are currently suspended, please check back again later. ") a zlatni kalas je .. hahah.. oruzje za baje.. to svaki terorista kako spada mora imat doma okaceno pored slike bin ladena.. :D |
vjerujem da admini prate ovu temu tako da bi se poteskoce trebale rijesit jer sinoc su su ljudi normalno regali ako se nevaram
|
|
Citiraj:
I naravno Kuja je najjaci server nema citera ko u 99% servera. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Šteta što tamo obitavaju debili kojima je previše dati 80 kn za key da igraju u miru. Da je server original, možda bi mu dao priliku, ovako sa čiterčinama/skriptarošima i ostalom balavurdijom...fala ne. Žalosno je što nema nijednog hrvatskog original servera, stvarno žalosno. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Dalje hm djece nema doslovce od 17 nadalje,a najvise ih ima preko 25 pa cak dosta sa 35-40 god. Skriptarosi nema vise ni toga stavljeni deafult config i zakljucan fps na 125 da svi budu ravnopravni. Vjeruj na rijec server je jedinstven nema takve igre na sire,a i ljudi su super ima i zezancija i svega... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:56. |