![]() |
naporan si .to je grafa koja kosta realno 1000/1500 max kuna ne kupujte ništa i ne nagradujte ngreediju.
Sent from my M2012K11AC using Tapatalk |
Citiraj:
|
Jel ima tko rtx 3070 gamerock? Ili neki drugi gamerock model?
Imam je mogućnosti piknut, Al me brinu dosta visoke razine buke po review ima. |
Imao sam ja, bio uzeo čim je izašla i stvarno je bila tiha, nisam se mogao požaliti na buku
|
Citiraj:
U mom slučaju radi se o 3070ti gamerock modelu. |
Citiraj:
Отправлено через Pixel |
Citiraj:
|
Citiraj:
Gainward, asus, msi supreme. U toj seriji ok. SVE ostalo u toj seriji 3080/90 sam/si prisiljen mjenjati padove i dodavati cooling metode. :chears: |
Citiraj:
Ok,riješeno! |
Citiraj:
Da je meni znat na koliko Vi fpsa možete odigrat sa 3060 ti na 4 k jer ja sam svojom end konfiguracijom igram taman sve na 2 k koliko treba? Šta igrate 2 k na low i 30 fps i onda kažete da grafa gura 4 k, da se nešto vrti na 4 k mora imt stabilnih 60 fps i ultra postavke to se zove guranje... Citiraj:
Imam 3080 palit gamerock skoro 2 godine, i dalje po svemu najbolja grafa a imam ih krcato :D |
Citiraj:
Uostalom, nema nikakvog gusta istrest hrpu para pa sve izmaxat ;) |
Citiraj:
|
Na TV-u u 4k igram uglavnom konzolaške igre tipa Assassin Creed, God of War, igrao sam i RDR2. Nisam imao problema sa 60fps.
I istina, netko je spomenuo ranije, ne mogu uočiti razliku 2k i 4k na tolikom ekranu. Čovjek bi rekao da će biti uočljivije, ali nije, ista je stvar. Full hd i 4k skužim odmah. |
Citiraj:
Između midium i ultra je razlika ogromna, šta se tiće high ovisno od igre do igre negdi je razlika jedva vidljiva a negdi je itekako vidljiva probaj ark, rdr 2 i slične igre :D |
Na rdr2 izmedu high i ultra skoro nema razlike, a razlika u fpsu je dosta velika. Ja sam neko vrijeme bio ovisan o rdr2o pa kupio 1080ti samo za tu igru.
Ja cekao stalno da padne malo cijena 3070 ali nikako i na kraju uzeo laptop s 3070, posto razlika nije toliko velika izmedu stolnih i laptopa u performansama. Kako stvari stoje 1080ti necu mjenjati dok radi, jer je neisplativo. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
Da li igraš na 1080 p ili 2 k. Ja igram na 2 k i razlika je osjetna bar mom oku :D |
na 2k
na kraju nasao neki guide od HU za najbolje settingse i na tome je nabolji mix fps/perforamansi. mislim da je bi oko 90 fpsa avg |
Ti HU guideovi su bili super korisni dok sam imao 1070 Ti, omogućili da s nekom kombinacijom medium i high igra dobro izgleda i ima blizu 4k/60fps, i RDR2 i Assassin Creed. Sa 3060 Ti nema više tih problema :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije baš 3060ti svemoguća :D |
Daleko od toga :) Ali te igre u 4k igram na TV-u, koji ide do 60hz. A na 2k monitoru freesync ispegla dosta toga pa opet štima :)
Za moje potrebe i ekrane, u ovom trenutku s trenutnim igrama, ne bi imao bolje iskustvo ni s duplo skupljom grafičkom. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja sam super zadovoljan kak CP2077 vozi na 3060 Ti pri 1440p rezoluciji. Imam sve detalje postavljene na maksimum, osim DLSS koji je na balanced. Dobivam u prosjeku između 55-65 fps. Meni super.
|
1440p sa DLSS Balanced je malo više od pola (57%) nativne rezolucije, naravno da dobivaš 60FPS na maksimum detaljima.
|
What's the point here? Da su skuplje grafičke jače? No shit :)
Situacija s grafičkima je sranje, 3060 Ti je najbolje što sam mogao dobiti za pare koje sam bio spreman potrošiti, i nema toga što se s njom ne može odigrati. Cyberpunk nisam probao, čekao sam next gen upgrade koji je došao jučer i navodno poboljšava performanse, pa možda ni to nije problem. I nije da će mi naškoditi ako stavim sjene ili nešto na high umjesto ultra :) |
Pa trenutno po cijenama kod nas najbolje kupnje su 6600xt za 1080p gaming, i 3060ti za 1440p!
A sa obje se može potegnuti i rezolucija više, sa very high i ultra postavkama u većini igara. Kako vidim ima sve manje 3070 kartica, a zamijenile su ih 3070ti,koje su nešto sitno brže. Za 4k se jedino nađe rx 6800 za nešto ispod 9000kn,a ove ostale su sve preskupe. Čitaj 10000kn +! Mala ispravka. 4k reza je zbilja brutalna prema grafičkoj, tako da tu sve ispod rx 6800 je mučenje za karticu. |
3070ti je čudna biljka, kao puno jača memorija, a realni pomaci vrlo maleni. A potrošnja ode u nebo, perf/W užasan. Nvidia je valjda digla yieldove pa im se više isplati proizvoditi 3070ti i prodavati za višu cijenu nego 3070.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:47. |