![]() |
HOS je strašan mobitel, sve leti na njemu ko na jačem quad bratu, doslovce je i brži od njega u nekim stvarima, tipa otvaranje nekih aplikacija i sl. Ne znam kako no vidio sam na svoje oči kako brže otvara GMaps, Poruke i WhatsApp. Imao sam HOS, a lega HOX i baš smo ih uspoređivali. Jbg, HOX ima za dosta bolji ekran i kameru no u svemu ostalom HOS je odmah tu, ako ga uspiješ naći za normalnu cifru definitivno preporuka. Jedini problem je kaj je kod nas dosta rijedak i imaju dvije verzije, obični i S3 (C2), obični ima dualcore Kraita 1,5Ghz, a C2 dualcore Scorpiona na 1,7GHz, sve ostalo je identično. Navodno je C2 nešto sporiji, ali vidljivo samo u sintetičkim testovima.
|
Malo sam sada čitao, dosta su ljudi nezadovoljni sa Newmanom zbog problema koje ima ;) a meni je konkretno i OVAJ zapeo za oko :D baš je sexy :D
|
Čini li se to meni da mu je pod dodatnom opremom punjač (wall charger) za 3,99$? Na koji se način inače puni? Preko usb-a?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Re: Android mobiteli
4 privitaka
Ako netko posjeduje motorolu razr, preporucam BlackWidow JB (ota zadnju verziju). Sve radi savrseno i glatko a baterija je odlicna.
|
Kako ja volim ove nove Motorole zbog svojih baterija i zbog toga držim fige i ako sve prođe kak spada. Sljedeći mobač bi mogla biti Motorola nakon duuuugo vremena :)
|
Citiraj:
|
Šteta što Mota nema kod nas. Dobro izgledaju, djeluju kvalitetno (nažalost, nisam imao prilike rukovati s nijednom), baterija traju duuuugo, a sad kad dobije vanilla Android, bit će žestoka konkurencija Nexus seriji.
|
Citiraj:
Meni se nekak čini da bum ja dugo još ostal na Desireu. Sad čitam po forumima da ako Čajniz mob rikne, oni kažu "pošalji ga natrag" i da je procedura cca 1-2 mjeseca dok ga oni pogledaju, pa dok ga resendaju pa opet pizdarije oće proć carinu ili neće i eto nas na 3-4 mjeseca :D Možda ipak uzmem na kraju One X, budući su oko 2000-2200 i pregazim svoje obećanje da neću preko 1500kn :D UPDATE: Tele 2 mi nudi popust, ali moraju ga izračunati za pojedinu tarifu. Kao "bit će jako dobra ponuda, ali morate doći na prodajno mjesto" :D živi bili pa vidjeli. |
Citiraj:
|
Nista od CM-a za S4 http://www.sammobile.com/2013/03/19/...he-galaxy-s-4/
|
Citiraj:
Objašnjeno sve ovdje http://blog.gsmarena.com/cyanogenmod...the-galaxy-s4/ |
Samsung sve bolje liči na Apple.
1. Fanboyevi / Hejteri 2. Postao je statusni simbol 3. Prave se grbavi |
Citiraj:
|
Citiraj:
:chears: |
Citiraj:
A ti ako mi imaš što osobno i dalje reći, javi se u PM. To vrijedi i za sve ostale poklopce koji znaju samo vrijeđati |
Citiraj:
|
Imam Motorolu Defy i na njoj je 4.1.2 JB CM10. Kako u ovom google voice search, kako se to već zove, premjestiti da mi žena govori temperaturu u °C, a ne u °F? :fala:
|
|
Ne kužim, meni od početka Google Now normalno dao da stavim C, isto kao što stavim 24hr clock i slično.
|
Re: Android mobiteli
Mozda ima veze koju si zemlju stavio u lokacijama za jezik menija. Recimo ista stvar kao sa News and Weather widgetom...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Xiaomi je opet izbacio ludu pilu jaču i od S4 -> Mi-3. Očekivana cijena: 320$. Šteta što se ne prodaju izvan Kine.
http://www.unwiredview.com/2013/03/2...0-mah-battery/ |
Citiraj:
Može se napraviti presell OVDJE. 470 dolara. |
Zasto Samsung ne objavi dokumentaciju za MHL?
|
Citiraj:
Neka je i 470$, još uvijek je jeftino u odnosu na ostalu ekipu sličnih karakteristika. |
Citiraj:
Eventualno ZoPo dolazi u obzir budući imaju lager u Udinama u Italiji pa ako i rikne, pošalje ili dostavi se u Udine. Ovi ostali nemaju Europskih lagera... mada se Xiaomi pretio da mu je Kina premala i da će otvoriti poslovnicu u Europi. Bit će da se boje rata patenata. |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:17. |