![]() |
Raketa u vugla glavna taktika. :smoke:
|
Aha ti meni RPG u glavu, pa ćeš za par sec dobit cijeli avion u glavu. :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
:D :D |
Citiraj:
Znači može biti i do kompa.. hmm.. Iako mi je konfiguracija malo drugačija, nisam pormijenio podatke kad sam promijenio proc (prije 2-3 mjeseca) , sry kolega Point.. Ali primjetio sam i još nešto ili je to možda subjektivan osjećaj, kad uzmem od nekog AUG ili neku od tih novih pušaka, kao da pogađem bolje i da treba manje metaka da nekog središ. |
Kolko fps-a imaš s trenutnom konfiguracijom?
|
Citiraj:
AUG i SCAR-L su dobre puškice, ali M16 i AEK pobrišu pod sa njima. Citiraj:
AUG je u svemu prosječna SCAR-L je jaka ali presporo puca ACR je preslab na sve preko 50m MTAR ima odličan firerate ali ga je jako teško kontrolirati LSAT je proječan Jedino malo iskače L86 koja je odlična all-round puška. Mislim da te ograničava FPS na kojem igraš. Igra zadaje velike muke na ispod 40 FPSa. |
Camping biatches od sinoć:fiju:
Neću ih imenovat, prepoznat će se sami:D http://img89.imageshack.us/img89/909...1011500658.jpg http://img546.imageshack.us/img546/1...1011509038.jpg Ozračili su 1km oko sebe sa tolikim tugsovima i spawnbeaconima:roller: (warn fotke su 1680x1050) |
haha, stavili smo svaki svoj beacon i svako svoj senzor :D
|
Opreza nikad dosta :D
Moram te razočarat Mamutarka,ne vrijedi ti onaj headshot od 350m jer nisi assigment prije toga ispunio. |
Citiraj:
Da je tenk došo na zgradu nebi ga culi. :D |
Citiraj:
|
Gospodo, 445 metara... :kafa:< ( u tom logorovanju )
Al kriva puška :D haha |
Citiraj:
http://www.pohrani.com/f/3N/Z9/3dO5L...1011513327.png |
Premium camperi :D
|
Pozz ljudi... jel ima ekipe iz varaždina ovdje? Meni se ekipa raspala pa tražim nekog za nešto bacit...
|
Ovi su bolji od MAV squad-a :), da li tko zna hoce li biti sezona 2 od Battlefield Friends.
http://www.youtube.com/show/battlefieldfriends?s=1 |
Citiraj:
Ekipo, vidimo se u petak navečer na partiju. Di je čooper?? :D @Splitsko čudo A đe si? Fališ mi jako da te našpranjim Igla /Stinger :) |
@pele
A evo komrade, topimo se lagano :D Šta ja imam više igrat s vama, svi ste premium, a ja jadan običan kernel service star 32 :( |
Citiraj:
|
aaa kako se nazivciram, nelos sam pilot ali svako malo naletim na nekog lika sta me izowna, nema tu izmicanja brzine 305 kruzenja tik do zemlje oko drveca polukruga gore i sl, frajer napravi jedan krug jedan rafal i gotovo, kakoooo:fuming:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Opop momcici mogo bi onda i bosanko malo doletit <3
|
Naravno, od 21h nadalje.. ( Barem ja ) :D:chears:
|
napokon pravi battlefield, meni je ovo fenomenalno :goood:
|
Taj cu si kupit i ponovo pocet igrat BF3. Ovi do sad me nisu privlacili..
|
Pelle je na GO 2 tjedna :)
|
Citiraj:
|
Potpisujem Alph4Dawg-a, a čekako 11.9. pa da dočekamo još jedan fail u serijalu BF3 i suze od 100€ koje smo dali DICE-u za izradu budučih trailera.
|
Ne kužim šta ti nynex briješ?
Menski ima koliko, 800h u bf3, ja imam 760, dedmen ima 900, kakav fail, kakve suze??? Uz svu ekipu na ts-u koja ima po urednih 400-500h. Nešto što je fail traje 2-3h i delete.... |
Taj novi trailer je sranje u usporedbi sa onim prošlima. Izgleda da i tu zakazuju. :D
|
Citiraj:
|
@jopis: Brijem na DICE-ove gluposti i hebene bugove, nisam rekao da je generalni fail, meni je ok dok igram s ekipom TS i ostalo, ja imam 500 sati trenutno (cura mi se je uselila u stan pa sam spriječen). Svaki pathc svaki update nešto zaseru pa to fix-aju nekoliko dana itd.... Poanta je da naprave trailer da izgleda hebeno a kad kreneš igrat nije to to, je da tu ima puno faktora od ekipe na serveru pa do osobnih dojmova.
Malo pitanje koliko Vas igra gun master mod? |
pozdrav ekipa, imam problem. ne želi mi se ulogirat na battlelog ni na origin, javlja email or pass wrong a jučer bilo sve dobro. jel moguće da mi je acc hakiran?
EDIT: morao sam promjenit password da bih opet mogao ući u origin i battlelog, ne kužim šta je bilo... |
Citiraj:
|
Raja u kojem ste Platoonu pa da se i ja pridružim nick: 3agleUSAF
i odlican sam pilot u Jet-ovima |
Citiraj:
|
Citiraj:
tvoje dužnosti će biti: 1. letenje i obaranje letjelica koje pokušavaju oboriti naše choppere :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:13. |