![]() |
Ovo
http://www.istyle.eu/hr/ozaki-o-coat...5-5s-crna.html i ovo http://pages.ebay.com/link/?nav=item...d=271782199704 nije isto? A razlika u cijeni vise nego upola manja |
Naravno da je isto, ali ljudi vole skupe stvari :D
Samo dajte.. |
Ne volim plastične caseove. Radije kožni.
Ebay je ok, ali tko ima strpljenja i neka naruči. |
Pa bas radi nestrpljivosti dati 100kn vise za masku, ja hvala ne bih :D
|
Ja ne bi čekao 2 tjedna do mjesec dana :D
|
Istina. Sve se svodi na to koliko se kome "žuri" imati masku. Ali ove sa eBaya su posve ok naročito ako gledamo koliko koštaju.
Ja sam uzeo dvije ovakve za 1 dolar a ima i nešto skupljih. Išao sam na transparentne jer ne želim "skrivati" mobitel a isto tako ga ne želim nepotrebno podebljati raznim debljim maskama. Naravno da sam kupio još pokoju plastično/aluminijsku u boji (ovo) samo da vidim kako izgleda. Sad stoji u ormaru :D A ovakve crne su vam isto elegantne. |
Te prozirne se požuti :)
|
E vidiš, baš suprotno, ista je.
Imam ju cirka pola godine (ili manje, ne znam koliko imam iP5s) i ista je, identična. A još jednu sam uzeo baš iz tog razloga kojeg ti spominješ, ili u slučaju da mi se ošteti. Ali za sada je ista kao i nova. |
Transparentna TPU maska uvijek požuti, bila ona od 25$ (originalna Switcheasy Vulcan za 4S) ili ova kojih sam uzeo 3 komada za 8$ za 5S (i koja mi je bolja od Vulcana).
|
Ah, treba nekad i kliknut na link Garro.
Ovo nije TPU već klasična tvrda plastika. |
A dobro, to ne žuti, ali niti ne pruža neku zaštitu kod pada. :)
|
O tome ne pričamo sada ;)
|
iP7 možda bude vodootporan
|
počelo je :D
do najave sedmice ima 2 godine skoro, bit će otporan i na bacanje :D btw. danas je event u 7 po našem, ili 6, uz watch valjda će biti malo i o drugim novotarijama |
Pozdravljam ideju da bude i vodootporan i udaro-otporan. Istina, opet će bit sprdanja kao i sa 6 ali bolje ikad nego nikad.
Da se mene pita, svi flagshipovi bi morali biti water resistant i dust proof. |
Slažem se ja s tobom pa mi tim nije jasnije potez Zmazunga da to makne na S6. Nije mi jasno ni micanje sd slota kao i pomične baterije kod njega, ali to je već OT.
|
Onda, da čujem - tko od vas će biti MĐ (za prijevod se obratite Z. Mamiću) i neće kupiti zlatni ajvač za pišljivih 10k baksa? :D
Par komentara na to: https://twitter.com/ASUS/status/575538926301102080 http://youtu.be/oL1xf_X0W2s |
Citiraj:
Malo sam off topic. :D |
Citiraj:
Za 10k Tag ili slicni svicarski primjerci koji nece zastarit za pola godine, plus baterija ce vjerovatno nadzivit sljedecih 5 Apple watch generacija :D Za sat mi je bitno da je kvalitetan i da radi vjecno, Apple mozda pogodi prvo ali drugo tesko. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Apple nece nikad imati micro usb, a vjerojatno ni sd utor, isto kao sto s vremenom vise nitko od proizvodaca nece imati vadivu bateriju |
Citiraj:
|
Citiraj:
Potpisujem. Taj lightning im je stvarno pun pogodak, a jos je i stoput ljepsi od micro usb-a :D |
Citiraj:
Sogorov 128gb sest je izgreban na jedno 30 mjesta a ne odnosi se nista gore prema njemu od ranijih IPa sa kojima nije imal takvih problema. Ne znam kak je kod drugih al na njegovom je staklo lose u najbolju ruku a metal necu ni spominjat. Prvi put u zivotu je kupio case, nakon 4s i 5tice. |
Citiraj:
|
Ja imam sesticu + od releasa doslovno i nema ogrebotine na njemu :)
Nikakav case ne koristim, iako su u ladici skupljaju prasinu |
Ja imam 6, isto od releasea, nema masku (isto je ih 5-6 komada u ladici haha), ali imam screen protector od pocetka tako da za screen ne mogu govoriti, ali metal iza mi nije niti malo ostecen. Sve to ovisi kako tko koristi mobitel, ali recimo za 4 ti mogu reci da se staklo brzo izhabalo da tako kazem, nije imalo ogrebotina, ali onako kao da se zamutilo nakon nekog vremena koristenja i nije vise imalo onako kristalnu prozirnost (na njemu nisam imao protector), a 5s mi je bio druga prica, staklo mi ostalo isto od prvog do zadnjeg dana koristenja, a sa metalom iza nisam imao problema ni na 5s ni sad na 6...straznje staklo na 4 je bilo osjetljivo i tamo sam imao ogrebotina
|
Citiraj:
Neka, i drago mi je zbog toga. Apple je Apple, prvi puta imam nešto od njih i tek sada shvaćam zašto su takvi kakvi jesu, vezano za sve, od cijene, zatvorenosti itd itd. Jednostavno, iPhone je pouzdan, stabilan, perfektnog dizajna. Ne treba mu nikakav usb, sd ili pak izmjenjiva baterija. Nakon 4 godine korištenja 5 različitih androida, i pola godine korištenja Windows phonea, mislim da znam o čemu pričam. Konkretno za mene je iP5s skrojen po mjeri. |
Citiraj:
EDIT: da ne bi bilo da pričam gluposti http://blog.gsmarena.com/google-poin...ndroid-phones/ |
iPhone mobiteli
Citiraj:
Nisam ni pretjerano oduševljen. Da bi imao to i moraš promjeniti cijelu konfiguraciju, laptop itd... Ili još nabaviti x1 karticu i umetnuti u matičnu. Micro usb je dobar i čvrst, ali baš je nezgodan jer u mraku teže ubaciti naslijepo. Lightning kablovi su OK. Mana je cijena. Kablovi mogu nabaviti niže na ebayu ali upitna je kompatibilnost MFI. Sam lightning konektor sa unutarnjom elektronikom košta po 3,5 usd i ostatak cijene po veličini kabela i usb konektora. Uglavnom gotovi cca od 13 usd do 29 usd čvrstog opletenog i aluminijskog izgleda. Recimo, na njuškalu ima lightning od Belkina za dobrih 40 kuna ( neću staviti link) Kabel je prilično čvrst i bolji od orginalnog Applea za koju 1,5 godine popucaju. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:38. |