![]() |
|
Citiraj:
|
Ovaj Aston ako ništa drugo, bar se parkirao unutar crta obzirom da likovi s takvim autima imaju tendenciju zauzimanja bar 3 parkirna mjesta.
|
Citiraj:
Ne radi to moj serviser nažalost. |
Al rade car wash... ovi sto rucno peru aute
Ima kemiju + vruca voda i ko nov |
Citiraj:
Direktni plin je spojen unutra, bez isparivača. |
Meni je rečeno da ne perem cijeli motor nakon ugradnje plina.
Alternator ni u ludilu zalijevati vodom. Izvaeiš ga, rastaviš, promijeniš istrošeno i vratiš nazad. |
Ma kaj ne, odvezeš na pranje podvozja i motora, još ti naplate 150-250kn i na kraju dobiš trzavi auto na mjesec dana. Nedaj bože da imaš još više elektronike i noviji auto. :D
|
Inače sva ekipa koja i nudi uslugu pranja motora ima disclaimer, na vlastitu odgovornost.
Meni isto meho očisti tu i tamo, čini mi se da uzme brake cleaner, našprica i prebriše krpom i to je to. |
Citiraj:
Može se oprati, omota se najlonom/vrečicama alterator, ecu motora, kutija osigurača. Ispireš okomito prema dole, da ne špric previše okolo |
Citiraj:
Ma al ja ne bi prao, nije meni da zelim da lijepo izgleda, htio bi ocistit to ulje kojeg ima, sto skorenog, sto mokrog, i da ne smrdi kad se zagrije. Usout i da vidim di kapa |
Mirisa ulja baš i ne bi trebalo biti, ak ne kapa po ispušnoj grani. To možeš očistit, ali će slinit/kapat i smrdit i dalje, ak je brtva (poklopca) ventila popustila.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad čekam da mi još neš štete naprave, da mogu cijeli auto prelakirati, srećom ima kasko. Ili razmišljam da ne radim to, nego tek pred kraj leasinga i kaska... nema smisla ga svake godine lakirati, ako će svake godine biti same shit. |
Jap isto tako, mrzim sam prat auto baš zbog otkrivanja novnoastalih ogrebotina od tuđih vrata... Ali sam primjetio kako mi auto stari tako me manje udaraju, ili ja manje primjecujem :)
|
Citiraj:
Ma ljudi su 100ka. Nekidan na polupraznom parkingu, parkiram se oko mene nigdje nikog 10m. Dođem za 20 min frajer se naparkirao tik do mene i to na način da je došao s kontra strane parkinga tako da su mu vozačka vrata do mog auta. I naravno, kresnuo mi u auto jer je stao 20 cm. Gledam i ne vjerujem. |
Citiraj:
Ali ovima šta ne paze je tak ionak svejedno dal ima koga. Oni otvore vrata širom i svom snagom, pa do kud idu... grozno. |
@papčić
Podsjeti nas malo o kojem se autu radi. Vidim da gore piše Seat 1.9 TDI, ali nam treba malo više detalja. |
Citiraj:
Written on Note 10+ |
Citiraj:
Ibiza 6l pd130, usis, ispuh, turbina 3.0 tdi, dizne su trebale biti sa +100% protoka ali jedna je pišala i istopila bi klip za čas. Ovako je odrađeno čisto da se mogu vozit, turbo ima još 0.4 bara lufta.. Evo i jedan test na privatnoj zatvorenoj cesti |
Citiraj:
Ivasol je zakon za takve stvari, ali treba zaštititi i finije plastike. Nedajbože slučajno špricnut po farovima :) |
Premium 'terenci' na terenu
https://www.youtube.com/watch?v=0H_UxhRXgec |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nešto novo na tržištu osiguranja za automobile u HR https://www.laqo.hr/
https://www.bug.hr/mobilne-aplikacij...m-za-one-16842 |
Nisu im podatci baš ažurni, prodao sam auto prije par mjeseci i još im stoji u bazi pod tom tablicom. Nadao sam se da je baš full digitalno, ali opet se svodi na pozive agenata.
|
Citiraj:
|
Ja znam da nakon pranja treba i dobro sa kompresorom ispuhat ostatak vode u kriticnim djelovima, samo tko to radi u praksi :D
A i preporucljivo je bar pol dana ne vozit auto dok se ta voda skroz ne posusi. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:25. |
|